Dali sam trudna

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tinika
    05. Lipanj 2019. 17:22

Kod trudnoce i kad trebas dobit su isti simptomi.bolne cice i dole bolovi.
    Probajte napravit jos jedan test..ali vec bi trebao pokazati plus ako je trudnoca,meni je nakon 3 dana pokazao plus.sretno i javite!

Daca96
    05. Lipanj 2019. 20:41

Da ali izgleda kako kome. Nismo sve iste  
    Vidicu jos za par dana 🤔 
    Inace mi nikad nije kasnila i sad bas kad smo radili na tome kasniii

tinika
    06. Lipanj 2019. 07:22

Mislim da te bolove kao pred mengu i bolne cice sam vidjela da su sve trudnice imale kao simptom.citajuci po forumu i poznavajuci bliske osobe koje su vec rodile.
    Od uzbudenja ti se mozda poremetio ciklus, meni se isto tako kad smo radili na bebi jer sam samo na to mislila, a isto mi je bila tocna na dan je dosla.kod trudnoce vec ti plus mora biti vidljiv tak da ga mozes napravit odmah..zelim ti da je ogroman plus!sretno

MVT
    06. Lipanj 2019. 09:31

Cure svaka vam čast na toliko entuzijazma. Imam bebu staru četiri mjeseca i ne znam kad sam se zadnji put naspavala i počešljala. Nisam ju planirala, nego sam se htjela bacit od nekud kad sam saznala da mi se zalomilo. Sretno vam! A što se tiče plodnosti, ne kalkulirajte previše i opustite se. 😘

06. Lipanj 2019. 23:02

MalbyVonT

Cure svaka vam čast na toliko entuzijazma. Imam bebu staru četiri mjeseca i ne znam kad sam se zadnji put naspavala i počešljala. Nisam ju planirala, nego sam se htjela bacit od nekud kad sam saznala da mi se zalomilo. Sretno vam! A što se tiče plodnosti, ne kalkulirajte previše i opustite se. 😘

Bit će lakše za par mjeseci ♥️,izdrži još malo..kad krene papati, puzati,hodati i kužiti svijet oko sebe bit će vam super 🙂😘

07. Lipanj 2019. 11:55
    Curke pomoc,juteos sam radila test i pokazao mi je ovo,zatim sam danas popodne radila cyclotest i on je ispao negativan...naime menga kasni 11 dana...hellpp😭
    Curke pomoc,juteos sam radila test i pokazao mi je ovo,zatim sam danas popodne radila cyclotest i on je ispao negativan...naime menga kasni 11 dana...hellpp😭
    Lavica27
    07. Lipanj 2019. 12:23

Mila ovo ti je pozitivno! 
    Ja bi na tvom mjestu otišla do ginekologa jer kad ti kasni 11 dana već se lijepo mora vidjeti.
    Ili izvadi betu ili kupi digitalni clear blue...

• OkBaby
    23. Lipanj 2019. 12:33

Pozdrav! Ciklusi mi inače traju duže. Zadnju menstruaciju imala sam od 8. do 13.5., a iduću sam trebala dobiti 19.6., sada mi već kasni 5 dana, na 4. dan kašnjenja napravila sam ClearBlue test s prvom jutarnjom mokraćom te je bio - 😕. Sa partnerom sam imala nezaštićene odnose s ejakulacijom u rodnicu dana 31.5. i 1.6. Prema kalendaru, tada su mi bili plodni dani. Simptome menstruacije nemam, ali ne osjećam nikakve simptome trudnoće, osim što češće mokrim i pojačan mi je iscjedak. Ne znam što vi mislite o tome s obzirom da mi je test 4. dan izostanka bio negativan, dali je i dalje moguća trudnoća ili da čekam menstruaciju? 

Točkica37
    24. Lipanj 2019. 13:17

Napravi jos jedan testic

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

25. Lipanj 2019. 08:06

Jutro moje majke i buduće majke 
    Imam jedno pitanje za jednu kolegicu
    Ona se obrisala rucnikom di je bilo sperme i još je taj dio di je bilo gusce sperme gurnula već znate gdje i sve joj ostalo unutra sada nju zanima dali može ostat trudna na taj način
    Hvala

Pozdrav

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.