Pozdrav svima,
imam pitanjce. Radila sam već jedno 7 testova i od onih jedva vidljivih došli smo i do ovih neupitnih. Gin me naručio odmah na pregled na kojem ni sam nije bio siguran vidi li išta pa me poslao vaditi betu koja je iznosila 830. Zadnju m sam imala 6.6. s tim da su mi ciklusi dosta duži, prije ovoga je bio 34 dana. Odnos je mogao biti 26.6. pa me zanima je li ta beta ok ako netko zna iz nekog svog iskustva? Hvala i čestitam trudnicama :)) neka samo sve bude u najboljem redu :)
Pozdrav svima,
imam pitanjce. Radila sam već jedno 7 testova i od onih jedva vidljivih došli smo i do ovih neupitnih. Gin me naručio odmah na pregled na kojem ni sam nije bio siguran vidi li išta pa me poslao vaditi betu koja je iznosila 830. Zadnju m sam imala 6.6. s tim da su mi ciklusi dosta duži, prije ovoga je bio 34 dana. Odnos je mogao biti 26.6. pa me zanima je li ta beta ok ako netko zna iz nekog svog iskustva? Hvala i čestitam trudnicama :)) neka samo sve bude u najboljem redu :)
Draga ja mislim da ti je super beta pogledaj po tjednima kako se beta racuna ima ti na internetu.al sve u svemu opet je ponovi za dva dana ako bude priko 1500 onda ti je sve u redu.Čestitam ti draga
Nova sreca, hvala ti :))
Gledala sam i meni se činilo oke, ali me gin malo zbunio dan prije i uopće ne kužim zašto me nije prvo slao vaditi betu
pa onda uzv jer ovako sam se samo isprepadala...sad na kraju idući čet idem opet na uzv...pitam ga da izvadim betu u pon kaže ne treba...morat će bit preko 1600 kao i ti što kažeš a onda će on tad moći vidjeti Gv bolje pa kao ne treba...
Valjda zna,mada ne kužim šta mu je to sad teško me opet poslat.
U svakom slučaju hvala,malo mi je lakše :)
Pozdrav, zadnja menstr. mi je bila 11.6., radili smo na bebi, menstr. je kasnila 8 dana i jucer ujutro sam radila test koji je po meni pozitivan, da bi taj isti dan popodne dobila menst. 😢 sad ne znam da li je ovo pozitivan test ili?
Z90 moguce da je biokemijska pa beta pada, ako kazes da je jucer crta bila vidljivija hmm, jesi li sigurna da je bas menstruacija krenula da nije implantacijsko? Ja bi u tvom slucaju isla vadit betu pa ces bit sigurna na cemu si. Sretno 🤞
💙Bartol💙
Z90 moguce da je biokemijska pa beta pada, ako kazes da je jucer crta bila vidljivija hmm, jesi li sigurna da je bas menstruacija krenula da nije implantacijsko? Ja bi u tvom slucaju isla vadit betu pa ces bit sigurna na cemu si. Sretno 🤞
Nezz ni sama, izbediralo me skroz😔 a krvarim kao i inace iako mi je vec danas slabije, s tim da ja nikad nemam obilne menst. i traju mi max 4-5 dana. Danas cu do dr pa cemo vidit...
dobar dana nova sam tu imam jedno pitanje .. inace imam nerodovite cikluse zadnju sam menstruaciju imala 16.06 i trajala je 5 dana a ja i decko smo imali ne zasticen odnos par dana nakon menstruacije i on je dota puta evakiro u mene . vec dva drugi put radim test i negativan je . zadnji sam uzela sto otkriva najranije 12 IU : OCEKUJEMO POZITIVAN TEST JA I DECKO
Dobar dan imam ja jedno pitanje ako mi netko moze pomoci bilo bi lijepo....dakle ovako stoje stvari menstruacija mi je kasnila 20dana kupila sam test i jutros kad sam ga mislila napraviti dobila sam menstruaciju bez ikakvih bolova nije kao inaca i tamnija je dosta...imala sam nezasticen odnos svaki put barem 2 puta tjedno...uz to smetaju mi stvari koje inace volim npr kava i dinje... pa me zanima sto sve moze biti...lp
Sortiraj odgovore
Najstariji