Dali sam trudna

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tinatina2205
    11. Travanj 2019. 19:57

Leva0302

tinatina2205

Leva0302

Drage mame, zanima me vaše mišljenje, pozitivno? Ili ipak ne?
    nemam neke odrrđene simptome osim bolnih grudi, mislim da je još jako rano, ali eto.

Jeste test radili nakon izostanka menstruacije?

Ne, imam policisticne jajnike. Za vrijeme menstruacije pila sam klomigen a zatim mi je ginekologinja pratila folikule ili kako li vec 😁 tri dana nakon pracenja sam pocela piti duphasten tablete, dala mi je dva paketa i rekla da nakon tri tjedna ako ne dobijem da napravim test. Medutim, ja sam jako nestrpljiva pa sam radila danas test u popodnevnim satima, a s obzirom da nisam sigurna, radit ću ga i sutra ujutro. Što vi kazete?

Ja vidim da se nazire blijeda crtica. Najbolje ponovite test sutra sa prvim jutarnjim urinom...😊 

• Leva0302
    11. Travanj 2019. 20:34

tinatina2205

Leva0302

tinatina2205

Leva0302

nemam neke odrrđene simptome osim bolnih grudi, mislim da je još jako rano, ali eto.

Ne, imam policisticne jajnike. Za vrijeme menstruacije pila sam klomigen a zatim mi je ginekologinja pratila folikule ili kako li vec 😁 tri dana nakon pracenja sam pocela piti duphasten tablete, dala mi je dva paketa i rekla da nakon tri tjedna ako ne dobijem da napravim test. Medutim, ja sam jako nestrpljiva pa sam radila danas test u popodnevnim satima, a s obzirom da nisam sigurna, radit ću ga i sutra ujutro. Što vi kazete?

Ja vidim da se nazire blijeda crtica. Najbolje ponovite test sutra sa prvim jutarnjim urinom…😊

Hvalaaa baš sam uzbuđena, sve ću vam javiti ujutro 🤗😁😁

mjesecar44
    11. Travanj 2019. 20:37

Vecer trudilice.. dakle.. decko i ja smo imali odnose prije cca tjedan dana.. 3 dana nakon toga krenula me vrtoglavica. Mengu sam po mom proracunu trebala dobit 5. ili 6. 
    3 dana me ubija zgaravica, pojavio mi se crvenkasti iscjedak u dva navrata al nista znacajno.. peckalo me u podrucju jajnika jedan dan, i znalo je probadat kao da cu dobit stvari ali nista.. postoji li mogucnost da sam trudna?? Stvarno nisam razmisljala o mogucnosti trudnoce, jer sam s bivsim muzem pokusavala 4,5godina..i nista..

tinatina2205
    11. Travanj 2019. 20:45

Leva0302

tinatina2205

Leva0302

tinatina2205

Leva0302

Ja vidim da se nazire blijeda crtica. Najbolje ponovite test sutra sa prvim jutarnjim urinom…😊

Hvalaaa baš sam uzbuđena, sve ću vam javiti ujutro 🤗😁😁

Nadam se da ce bit plusic! 😊😊😊 svakako javite.

tinatina2205
    11. Travanj 2019. 20:51

mjesecar44

Vecer trudilice.. dakle.. decko i ja smo imali odnose prije cca tjedan dana.. 3 dana nakon toga krenula me vrtoglavica. Mengu sam po mom proracunu trebala dobit 5. ili 6.
    3 dana me ubija zgaravica, pojavio mi se crvenkasti iscjedak u dva navrata al nista znacajno.. peckalo me u podrucju jajnika jedan dan, i znalo je probadat kao da cu dobit stvari ali nista.. postoji li mogucnost da sam trudna?? Stvarno nisam razmisljala o mogucnosti trudnoce, jer sam s bivsim muzem pokusavala 4,5godina..i nista..

Ovo krvarenje bi lako moglo biti implatacijsko. Najbolje da napravite test i narucite se za pregled, ali takodjer ako je negativan javite se ginekologu za pregled jer je to mozda znak neke upale

Angie1205
    11. Travanj 2019. 20:55

Ima koga?? Samo zelim da me netko uvjeri da se vidi druga crtica 🙈

tinatina2205
    11. Travanj 2019. 20:59

Angie1205

Vidi seee 😍 cestitam od srca!!!😊😊😊😊

11. Travanj 2019. 21:00

Angie1205

Angie! Je li moguce?? Cestitam ti od srca ❤❤❤❤ javii curama nq drugoj temi, nisi se odavno javljala!

mjesecar44
    11. Travanj 2019. 21:07

Aaaa, cestitaam!!!! 👏👏👏👏🤗🤗🤗🤗🤗

mjesecar44
    11. Travanj 2019. 21:08

tinatina2205

mjesecar44

Ovo krvarenje bi lako moglo biti implatacijsko. Najbolje da napravite test i narucite se za pregled, ali takodjer ako je negativan javite se ginekologu za pregled jer je to mozda znak neke upale

Vec nakon tjedan dana?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.