Drage mamice,buduce i sadasnje imam jedno pitanjce. Decko i ja smo spolno aktivni. Nisam pratila plodne dane i inace imamo nezasticene spolne odnose. Nemam mengu vec 3 dana ovo je 4 dan. Test pokaziva negativno. Inace mengu imam tocnu svaki mjesec u dan. Ne znam dali se mogu pouzdati u test,kakva su vasa iskustva. Osjecam neke grcice kao pred mengu al nikako da krene. Pliz neki savjet sta napravit da bi znala sigurno tocne rezultate. Unaprijed hvala curke na savjetima .
Pozdrav zenice zadnja menga mi je bila 3.4 kasnilo mi tri dana cetvrti dan prilikom brisanja pojavilo se sasvim malo krvi drugi dan isto tako treci dan je procurilo kao menstruacija nemam bolove nikakve sem malo kao i kad dobijem mengu zdravstveno nemam pa nemogu u bolnicu na pregled a privatno mogu samo 20.5 tad ima slobodno neznam sta da radim nemam temperaturu osjecam se dobro
Napravi test pa ces vidjeti ili je neka promjena u organizmu..hormoni,stres..
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Stvarno ne razumijem žene koje konstantno traže ovdje odgovor jesu li trudne...za to vrijeme dok napišeš post i čekaš odgovor od žena koje nikako ne mogu znati jesi li trudna jer budimo realni to može samo tvoj gin, možeš dignut tel i naručit se za pregled!!!
Pozdrav 😊
Imala sam nezasticene odnose tijekom plodnih dana(ciklusi su mi uredno redoviti)
6/7 dana nakon odnosa imala sam blago krvarenje svijetlije boje(2 dana zaredom) , ali je krv bila prisutna samo tijekom brisanja.
Prvo sto sam pomislila je da je rijec o implantacijskom krvarenju.
Nekakvih drugih promjena osim boli u jajnicima i umora nemam.
Iduca M treba biti za tj dana, sto bi ste me savjetovale, napraviti test vec sada ili sacekati tih tj dana?
Lijep pozdrav 😊
Napravi test u vrijeme ocekivane menstruacije
Takodje proslu M se imala 7.4 3.5 mi se pojavila svjela kr koja je trajala 2 dana inace imam redovne i obilne cikluse ,uradla sam 2 testa negativna nazalost
Pozdrav curke,
Trebala bi pomoć.. Znaci zadnja menga mi je bila 9.5 i zavrsila 15.5. Cikčusi mi nisu bas redovni od 24 do 26 dana imam. Sljedeču bi trebala dobit 3.6.Sad odnoss deckom sam imala 25.5. Di je on ejakuirao u mene. Sad po nekim izracunima negdje sam na granici moguće i nemoguće trudnoće tj plodnih i neplodnih dana, da li je moguće da sam uspjela ostat trudna (tnači trudnoća je zeljena) ,molila bi za pomoć malo sam zbunjrna i sve mi se smjeslao sad... 😊
Lp curke, izludit cu sama sebe sa citanjem vise o trudnoci a plusica na testu vec godinu dana nema..
Imam problema i sa polic. jajnicima i stitnjacom i kad se sve to spoji nema bebe..
Danas mi kasni dva dana,i cisto iz dosade u sred dana napravim test i ne znam jel samo ja vidim dvije crtice ili i vi ostali??!!? Ne zelim se previse veseliti jer me vec strah od razocaranja 😟😫 cekam sutra ujutro da odem kupiti test pa ponovo napraviti..
Sortiraj odgovore
Najstariji