Napravi test pa ces vidjeti ili je neka promjena u organizmu..hormoni,stres..
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Stvarno ne razumijem žene koje konstantno traže ovdje odgovor jesu li trudne...za to vrijeme dok napišeš post i čekaš odgovor od žena koje nikako ne mogu znati jesi li trudna jer budimo realni to može samo tvoj gin, možeš dignut tel i naručit se za pregled!!!
Pozdrav 😊
Imala sam nezasticene odnose tijekom plodnih dana(ciklusi su mi uredno redoviti)
6/7 dana nakon odnosa imala sam blago krvarenje svijetlije boje(2 dana zaredom) , ali je krv bila prisutna samo tijekom brisanja.
Prvo sto sam pomislila je da je rijec o implantacijskom krvarenju.
Nekakvih drugih promjena osim boli u jajnicima i umora nemam.
Iduca M treba biti za tj dana, sto bi ste me savjetovale, napraviti test vec sada ili sacekati tih tj dana?
Lijep pozdrav 😊
Napravi test u vrijeme ocekivane menstruacije
Takodje proslu M se imala 7.4 3.5 mi se pojavila svjela kr koja je trajala 2 dana inace imam redovne i obilne cikluse ,uradla sam 2 testa negativna nazalost
Pozdrav curke,
Trebala bi pomoć.. Znaci zadnja menga mi je bila 9.5 i zavrsila 15.5. Cikčusi mi nisu bas redovni od 24 do 26 dana imam. Sljedeču bi trebala dobit 3.6.Sad odnoss deckom sam imala 25.5. Di je on ejakuirao u mene. Sad po nekim izracunima negdje sam na granici moguće i nemoguće trudnoće tj plodnih i neplodnih dana, da li je moguće da sam uspjela ostat trudna (tnači trudnoća je zeljena) ,molila bi za pomoć malo sam zbunjrna i sve mi se smjeslao sad... 😊
Lp curke, izludit cu sama sebe sa citanjem vise o trudnoci a plusica na testu vec godinu dana nema..
Imam problema i sa polic. jajnicima i stitnjacom i kad se sve to spoji nema bebe..
Danas mi kasni dva dana,i cisto iz dosade u sred dana napravim test i ne znam jel samo ja vidim dvije crtice ili i vi ostali??!!? Ne zelim se previse veseliti jer me vec strah od razocaranja 😟😫 cekam sutra ujutro da odem kupiti test pa ponovo napraviti..

MMartinovic, to ti je plus :) Ako dobro vidim,to je first sign test, i meni je bio tako blijed a beta ohoho. Kupi neki drugi pa sutra piski ako nisi sigurna :)
Cestitaaam!!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji