Dali sam trudna

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Medo2711
    11. Svibanj 2019. 22:46

Napravi test pa ces vidjeti ili je neka promjena u organizmu..hormoni,stres..

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

PatyDi
    12. Svibanj 2019. 09:09

Stvarno ne razumijem žene koje konstantno traže ovdje odgovor jesu li trudne...za to vrijeme dok napišeš post i čekaš odgovor od žena koje nikako ne mogu znati jesi li trudna jer budimo realni to može samo tvoj gin, možeš dignut tel i naručit se za pregled!!!

• deedee
    13. Svibanj 2019. 12:41

Pozdrav 😊

Imala sam nezasticene odnose tijekom plodnih dana(ciklusi su mi uredno redoviti)

6/7 dana nakon odnosa imala sam blago krvarenje svijetlije boje(2 dana zaredom) , ali je krv bila prisutna samo tijekom brisanja. 

Prvo sto sam pomislila je da je rijec o implantacijskom krvarenju.
    Nekakvih drugih promjena osim boli u jajnicima i umora nemam.

Iduca M treba biti za tj dana, sto bi ste me savjetovale, napraviti test vec sada ili sacekati tih tj dana?

Lijep pozdrav 😊

• baby
    13. Svibanj 2019. 13:20

Napravi test u vrijeme ocekivane menstruacije

• trudnoca
    13. Svibanj 2019. 16:25

baby

Napravi test u vrijeme ocekivane menstruacije

Takodje proslu M se imala 7.4 3.5 mi se pojavila svjela kr koja je trajala 2 dana inace imam redovne i obilne cikluse ,uradla sam 2 testa negativna nazalost 

• Mare0311
    30. Svibanj 2019. 19:54

Pozdrav curke,
    Trebala bi pomoć.. Znaci zadnja menga mi je bila 9.5 i zavrsila 15.5. Cikčusi mi nisu bas redovni od 24 do 26 dana imam. Sljedeču bi trebala dobit 3.6.Sad odnoss deckom sam imala 25.5. Di je on ejakuirao u mene. Sad po nekim izracunima negdje sam na granici moguće i nemoguće trudnoće tj plodnih i neplodnih dana, da li je moguće da sam uspjela ostat trudna (tnači trudnoća je zeljena) ,molila bi za pomoć malo sam zbunjrna i sve mi se smjeslao sad... 😊

mmartinovic33
    02. Lipanj 2019. 19:29

Lp curke, izludit cu sama sebe sa citanjem vise o trudnoci a plusica na testu vec godinu dana nema..
    Imam problema i sa polic. jajnicima i stitnjacom i kad se sve to spoji nema bebe..
    Danas mi kasni dva dana,i cisto iz dosade u sred dana napravim test i ne znam jel samo ja vidim dvije crtice ili i vi ostali??!!? Ne zelim se previse veseliti jer me vec strah od razocaranja 😟😫 cekam sutra ujutro da odem kupiti test pa ponovo napraviti..

vuky
    02. Lipanj 2019. 19:32

Vidim drugu crticu 😄

mmartinovic33
    02. Lipanj 2019. 19:37

🥰🥰🥰😍 Mislim da meni veceras nema spavanja od nervoze..

Lavica27
    02. Lipanj 2019. 20:09

MMartinovic, to ti je plus :) Ako dobro vidim,to je first sign test, i meni je bio tako blijed a beta ohoho. Kupi neki drugi pa sutra piski ako nisi sigurna :)
    Cestitaaam!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani