Dal vi znate koji kod moram kopirat za LILYPIE?
Onaj neki ubb ak se dobro sjećam,ili tak nešto, uglavnom onaj najduži
Mangoum na koji dan ciklusa si radila test prvi put sa onom trakicom. Sori ako sam krivo napisala ime
Pozdrav cure, evo ja kao i sve cure koje zarko zele trudnocu , ovih sam dana u iscekivanju,jos 4 dana do mjesecnice , za koju se zarko nadam da nece stici☺️.
Sto se tice siptoma kod mene , jaka bol u grudima koja se proteze put pazduha, inace svaki pun kad imam dobiti imam bol u grudima pa nemogu procijeniti po toma, mucnina bila 2 dana , lagana bol u donjem dijelu stomaka,ne svaki dan , pojavi se tu i tamo pa stane, imala sam i povisenu temperaturu 2 dana, bili smo u doktora kom mene i supruga je sve u redu , bila sam i prosle godine na propuhivanju jajnika, pijem godinu dana vec i prenatas tablete , cijeli plan i program ,sada neznam ni sama vise dali umisljam ja i suprug radimo na bebi vec 1 ipo godinu , i nikako da dode , al eto nadam se da je ovaj put bas taj put nekako imam osjecaj i nadam se da me ne vara .
Mmartinovic33 neznam od kud mi ovaj naziv gore soriii 😂
Hahaha 😂
Radila sam tri dana prije ocekivane M i bio je negativan i onda napravila nakon sto mi je kasnila drugi dan i to mi je cak na iskoristenim testu pokazalo crticu(cisto iz gluposti isla napraviti test)
🤣🤣
Sutra dan kupila novi test i napravila kad sam dosla s posla i odmah se pojavila crtica 😊😊😊
Danas sam vadila betu i cekam nalaza do sutra ujutro 🙃
Ja sam skuzila da nesto nije u redu jer mi se bas jako pocelo vrtjeti u glavu,nisam se smjela sagnuti i naglo okrenuti odmah bi mi se vrtilo
I pol u donjem djelu leda,strasan bol kad legnem i opustim se..
I to sto imam osjecaj da bi zaspala na cesti 😂
Non stop sam umorna i zjevam cijeeeeli dan iako spavam do 10 ujutro 🤭🤭
Pozdrav! 😊 Zadnju menstruaciju imala sam od 8. do 13.5., a iduću bi trebala dobiti tek 19.6. Ciklusi su mi inače neredoviti i traju duže (u prosjeku po 40ak dana). 31.5. i 1.6. imala sam odnose s ejakulacijom u rodnicu, prema kalendaru 31.5. započeli su mi plodni dani. Dana 1.6. trbuh mi je bio malo napuhan i imala sam neki čudan osjećaj kao da se nešto događa, kao da je nešto unutra. Također isti dan na gaćicama sam uočila srednju količinu svijetlo smeđe sluzi, a to mi se prije nije događalo. Nakon toga nisam imala nikakav iscjedak. Od 2.6., pa sve do danas 4.6. i dalje me prati taj čudan osjećaj u trbuhu i napuhanost uz zatezanje te bolovi u donjem dijelu leđa, lagani grčevi i probadanja jajnika. I nešto što sam primjetila je da me smeta sve u predjelu trbuha, tajice, traperice sve otkopčavam ili mičem dole haha. 3.6. mi je krenuo lagani iscjedak (prozirna sluz), kojeg imam i danas (4.6.). Znam da je rano za ikakve simptome ali ludim jer mi je sve to čudno, a do menstruacije imam još više od 2 tjedna 😬.
Zdravo cure,evo niva ovdje i radimo na bebici.E sada menga kasni 9 dana radila sam test prije 5 i bio je negativan,clearblue je bio u pitanju.Sad neznam da li da radim novi ili da jos cekam?Mozda samo od nadanja mi kasni,stvarno neznam sta bi vise mislila..nemam neke teske simptome osim bolova koda cu dobit i to ne stalno nego jednom,dva puta u danu ako i toliko..
Zdravo cure,evo niva ovdje i radimo na bebici.E sada menga kasni 9 dana radila sam test prije 5 i bio je negativan,clearblue je bio u pitanju.Sad neznam da li da radim novi ili da jos cekam?Mozda samo od nadanja mi kasni,stvarno neznam sta bi vise mislila..nemam neke teske simptome osim bolova koda cu dobit i to ne stalno nego jednom,dva puta u danu ako i toliko..
Pozdrav, ista stvar i kod mene. Kasni mi 7 dana radila test prije 3 dana i bio negativan. Sad me uhvatila tolika prehlada da jedva gledam. 🤔 I skuzila sam da su mi cice narasle
Sortiraj odgovore
Najstariji