Dali sam trudna

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tinika
    03. Lipanj 2019. 14:23

Dal vi znate koji kod moram kopirat za LILYPIE? 

03. Lipanj 2019. 14:37

tinika

Dal vi znate koji kod moram kopirat za LILYPIE?

Onaj neki ubb ak se dobro sjećam,ili tak nešto, uglavnom onaj najduži

miniii20
    03. Lipanj 2019. 16:23

Mangoum na koji dan ciklusa si radila test prvi put sa onom trakicom. Sori ako sam krivo napisala ime 

miniii20
    03. Lipanj 2019. 16:25

Mmartinovic33 neznam od kud mi ovaj naziv gore soriii 😂

• Teissa
    03. Lipanj 2019. 17:14

Pozdrav cure, evo ja kao i sve cure koje zarko zele trudnocu , ovih sam dana u iscekivanju,jos 4 dana do mjesecnice , za koju se zarko nadam da nece stici☺️.
    Sto se tice siptoma kod mene , jaka bol u grudima koja se proteze put pazduha, inace svaki pun kad imam dobiti imam bol u grudima pa nemogu procijeniti po toma, mucnina bila 2 dana , lagana bol u donjem dijelu stomaka,ne svaki dan , pojavi se tu i tamo pa stane, imala sam i povisenu temperaturu 2 dana,  bili smo u doktora kom mene i supruga je sve u redu , bila sam i prosle godine na propuhivanju jajnika, pijem godinu dana vec i prenatas tablete , cijeli plan i program ,sada neznam ni sama vise dali umisljam ja i suprug radimo na bebi vec 1 ipo godinu , i nikako da dode , al eto nadam se da je ovaj put bas taj put nekako imam osjecaj i nadam se da me ne vara .

mmartinovic33
    04. Lipanj 2019. 08:52

miniii20

Mmartinovic33 neznam od kud mi ovaj naziv gore soriii 😂

Hahaha 😂
    Radila sam tri dana prije ocekivane M i bio je negativan i onda napravila nakon sto mi je kasnila drugi dan i to mi je cak na iskoristenim testu pokazalo crticu(cisto iz gluposti isla napraviti test)
    🤣🤣
    Sutra dan kupila novi test i napravila kad sam dosla s posla i odmah se pojavila crtica 😊😊😊
    Danas sam vadila betu i cekam nalaza do sutra ujutro 🙃

mmartinovic33
    04. Lipanj 2019. 08:55

Ja sam skuzila da nesto nije u redu jer mi se bas jako pocelo vrtjeti u glavu,nisam se smjela sagnuti i naglo okrenuti odmah bi mi se vrtilo
    I pol u donjem djelu leda,strasan bol kad legnem i opustim se..
    I to sto imam osjecaj da bi zaspala na cesti 😂
    Non stop sam umorna i zjevam cijeeeeli dan iako spavam do 10 ujutro 🤭🤭

• OkBaby
    04. Lipanj 2019. 12:42

Pozdrav! 😊 Zadnju menstruaciju imala sam od 8. do 13.5., a iduću bi trebala dobiti tek 19.6. Ciklusi su mi inače neredoviti i traju duže (u prosjeku po 40ak dana). 31.5. i 1.6. imala sam odnose s ejakulacijom u rodnicu, prema kalendaru 31.5. započeli su mi plodni dani. Dana 1.6. trbuh mi je bio malo napuhan i imala sam neki čudan osjećaj kao da se nešto događa, kao da je nešto unutra. Također isti dan na gaćicama sam uočila srednju količinu svijetlo smeđe sluzi, a to mi se prije nije događalo. Nakon toga nisam imala nikakav iscjedak. Od 2.6., pa sve do danas 4.6. i dalje me prati taj čudan osjećaj u trbuhu i napuhanost uz zatezanje te bolovi u donjem dijelu leđa, lagani grčevi i probadanja jajnika. I nešto što sam primjetila je da me smeta sve u predjelu trbuha, tajice, traperice sve otkopčavam ili mičem dole haha. 3.6. mi je krenuo lagani iscjedak (prozirna sluz), kojeg imam i danas (4.6.). Znam da je rano za ikakve simptome ali ludim jer mi je sve to čudno, a do menstruacije imam još više od 2 tjedna 😬.

05. Lipanj 2019. 13:54

Zdravo cure,evo niva ovdje i radimo na bebici.E sada menga kasni 9 dana radila sam test prije 5 i bio je negativan,clearblue je bio u pitanju.Sad neznam da li da radim novi ili da jos cekam?Mozda samo od nadanja mi kasni,stvarno neznam sta bi vise mislila..nemam neke teske simptome osim bolova koda cu dobit i to ne stalno nego jednom,dva puta u danu ako i toliko..

Daca96
    05. Lipanj 2019. 14:32

Mila0301

Zdravo cure,evo niva ovdje i radimo na bebici.E sada menga kasni 9 dana radila sam test prije 5 i bio je negativan,clearblue je bio u pitanju.Sad neznam da li da radim novi ili da jos cekam?Mozda samo od nadanja mi kasni,stvarno neznam sta bi vise mislila..nemam neke teske simptome osim bolova koda cu dobit i to ne stalno nego jednom,dva puta u danu ako i toliko..

Pozdrav, ista stvar i kod mene. Kasni mi 7 dana radila test prije 3 dana i bio negativan. Sad me uhvatila tolika prehlada da jedva gledam. 🤔 I skuzila sam da su mi cice narasle

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.