Dali sam trudna

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    18. Srpanj 2018. 12:05

mali_zajebant

Dobar dan imam ja jedno pitanje ako mi netko moze pomoci bilo bi lijepo….dakle ovako stoje stvari menstruacija mi je kasnila 20dana kupila sam test i jutros kad sam ga mislila napraviti dobila sam menstruaciju bez ikakvih bolova nije kao inaca i tamnija je dosta…imala sam nezasticen odnos svaki put barem 2 puta tjedno…uz to smetaju mi stvari koje inace volim npr kava i dinje… pa me zanima sto sve moze biti…lp

Napravi test, ako je pozitivan odi kod dr, moze biti neki hematom u trudnoci ili sl.. Ako je negativan onda je menstruacija

• mali_zajebant
    18. Srpanj 2018. 13:11

dea32

mali_zajebant

Dobar dan imam ja jedno pitanje ako mi netko moze pomoci bilo bi lijepo….dakle ovako stoje stvari menstruacija mi je kasnila 20dana kupila sam test i jutros kad sam ga mislila napraviti dobila sam menstruaciju bez ikakvih bolova nije kao inaca i tamnija je dosta…imala sam nezasticen odnos svaki put barem 2 puta tjedno…uz to smetaju mi stvari koje inace volim npr kava i dinje… pa me zanima sto sve moze biti…lp

Napravi test, ako je pozitivan odi kod dr, moze biti neki hematom u trudnoci ili sl.. Ako je negativan onda je menstruacija

Dal da cekam da ova rakozvana menstruacija zavrsi ili mogu napraviti i sutra ujutro 

• mali_zajebant
    20. Srpanj 2018. 07:17

Napravila sam ga danas ujutro i pozitivan je 😊😊

dea32
    20. Srpanj 2018. 10:58

mali_zajebant

Napravila sam ga danas ujutro i pozitivan je 😊😊

Onda odi na pregled, reci da ti je test pozitivan i da imas smedi iscjedak, neka vidi uzv, vjerojatno ce ti dati neke tablete za odrzavanje trudnoce
    Sretno!

• Ela95
    20. Srpanj 2018. 13:52

Dakle mame, buduce mame i one koje to zele postati kao i ja, moje pitanje je slijedece. Pokusavamo skoro 2 i pol godine, dakle navijamo za + na testu, ali nikako. Inace mi je M uredna, najvise do sada sto mi je kasnila je bilo 3 dana. Ovaj mjesec, evo, vec 10 dana kasni, nema apsolutno nikakve naznake da cu dobiti jer inace imam bolni PMS, 2 testa sam napravila (7 i 10 dan kasnjenja) i oba -.. Je li moguce da su testovi lazno negativni ili stvarno nisam trudna pa se nesto jaaako poremetilo? Napominjem, nisam u zadnjih par mjeseci pila nikakve tablete koje bi mogle ista poremetiti pa cak ni one za bolove u pms-u nisam pila.. Izvinjavam se na dugackom postu.

• ivkica72
    26. Srpanj 2018. 01:55

Pozdrav.
    Imala sam nezasticen spolni odnos 2 dana prije pocetka menstruacije. Koristili smo metodu prekinutog snosaja,te je trajalo vrlo kratko, oko 4-5 minuta. Kao sto sam vec rekla 2 dana nakon tog odnosa sam dobila menstruaciju koja je trajala uredno. Sada mi menstruacija kasni 3 dana.
    1. Postoji li mogucnost trudnoce ukoliko je doslo do predejakulata a meni su bili neplodni dani?
    2. Postoji li mogucnost trudnoce ukoliko je za vrijeme odnosa samo izlazila providna sluz te nije doslo do ejakulata,a menj su bili neplodni dani?

• Azzy
    05. Kolovoz 2018. 19:31

Zdravo Dame moje, nova sam ovdje.
    E ovako ja i muž radimo na bebi i ovaj mjesec mi se čudno dešava. Naime menstruaciju sam imala 18.7, odmah nakon završetka smo 3 dana za redom imali odnose, medjutim 2 dana sam vidjela malo krvi na papiru nakon m.nuzde. I sad 14 dan ciklusa mi se javilo krvarenje koje trajalo 2 dana. Da li je neka žena imala iskustva s tim . Drugu menstruaciju trebam dobiti 20.8
    Hvala vam i super ste 🤗

Doris3101
    11. Kolovoz 2018. 15:18

Pozdrav, cure :)
    Nova sam ovdje i zanima me vaše mišljenje. 
    Nismo pazili i tokom plodnih dana desilo se sta se desilo, i sad nakon toga mi kasni 8 dana. Nisam imala nikakva krvarenja. Samo uzasan osjecaj mucnine, bolovi u leđima, trbuhu, ostalo je sve okej. 
    Nisam jos radila test, strah me...

barbiemama
    11. Kolovoz 2018. 15:34

napravi test Doris. ovako možemo samo nagađati. 

Mumof1
    12. Kolovoz 2018. 13:12

Doris Crnković

Pozdrav, cure :)
    Nova sam ovdje i zanima me vaše mišljenje.
    Nismo pazili i tokom plodnih dana desilo se sta se desilo, i sad nakon toga mi kasni 8 dana. Nisam imala nikakva krvarenja. Samo uzasan osjecaj mucnine, bolovi u leđima, trbuhu, ostalo je sve okej.
    Nisam jos radila test, strah me…

Pozdrav ;) 
    To sto si navela kao simptome su meni bili simptomi trudnoce. 
    Radila sam test nakon 9 dana kasnjenja i bio je pozitivan. Napravi test pa vidi :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.