Dobar dan imam ja jedno pitanje ako mi netko moze pomoci bilo bi lijepo….dakle ovako stoje stvari menstruacija mi je kasnila 20dana kupila sam test i jutros kad sam ga mislila napraviti dobila sam menstruaciju bez ikakvih bolova nije kao inaca i tamnija je dosta…imala sam nezasticen odnos svaki put barem 2 puta tjedno…uz to smetaju mi stvari koje inace volim npr kava i dinje… pa me zanima sto sve moze biti…lp
Napravi test, ako je pozitivan odi kod dr, moze biti neki hematom u trudnoci ili sl.. Ako je negativan onda je menstruacija
Dobar dan imam ja jedno pitanje ako mi netko moze pomoci bilo bi lijepo….dakle ovako stoje stvari menstruacija mi je kasnila 20dana kupila sam test i jutros kad sam ga mislila napraviti dobila sam menstruaciju bez ikakvih bolova nije kao inaca i tamnija je dosta…imala sam nezasticen odnos svaki put barem 2 puta tjedno…uz to smetaju mi stvari koje inace volim npr kava i dinje… pa me zanima sto sve moze biti…lp
Napravi test, ako je pozitivan odi kod dr, moze biti neki hematom u trudnoci ili sl.. Ako je negativan onda je menstruacija
Dal da cekam da ova rakozvana menstruacija zavrsi ili mogu napraviti i sutra ujutro
Napravila sam ga danas ujutro i pozitivan je 😊😊
Onda odi na pregled, reci da ti je test pozitivan i da imas smedi iscjedak, neka vidi uzv, vjerojatno ce ti dati neke tablete za odrzavanje trudnoce
Sretno!
Dakle mame, buduce mame i one koje to zele postati kao i ja, moje pitanje je slijedece. Pokusavamo skoro 2 i pol godine, dakle navijamo za + na testu, ali nikako. Inace mi je M uredna, najvise do sada sto mi je kasnila je bilo 3 dana. Ovaj mjesec, evo, vec 10 dana kasni, nema apsolutno nikakve naznake da cu dobiti jer inace imam bolni PMS, 2 testa sam napravila (7 i 10 dan kasnjenja) i oba -.. Je li moguce da su testovi lazno negativni ili stvarno nisam trudna pa se nesto jaaako poremetilo? Napominjem, nisam u zadnjih par mjeseci pila nikakve tablete koje bi mogle ista poremetiti pa cak ni one za bolove u pms-u nisam pila.. Izvinjavam se na dugackom postu.
Pozdrav.
Imala sam nezasticen spolni odnos 2 dana prije pocetka menstruacije. Koristili smo metodu prekinutog snosaja,te je trajalo vrlo kratko, oko 4-5 minuta. Kao sto sam vec rekla 2 dana nakon tog odnosa sam dobila menstruaciju koja je trajala uredno. Sada mi menstruacija kasni 3 dana.
1. Postoji li mogucnost trudnoce ukoliko je doslo do predejakulata a meni su bili neplodni dani?
2. Postoji li mogucnost trudnoce ukoliko je za vrijeme odnosa samo izlazila providna sluz te nije doslo do ejakulata,a menj su bili neplodni dani?
Zdravo Dame moje, nova sam ovdje.
E ovako ja i muž radimo na bebi i ovaj mjesec mi se čudno dešava. Naime menstruaciju sam imala 18.7, odmah nakon završetka smo 3 dana za redom imali odnose, medjutim 2 dana sam vidjela malo krvi na papiru nakon m.nuzde. I sad 14 dan ciklusa mi se javilo krvarenje koje trajalo 2 dana. Da li je neka žena imala iskustva s tim . Drugu menstruaciju trebam dobiti 20.8
Hvala vam i super ste 🤗
Pozdrav, cure :)
Nova sam ovdje i zanima me vaše mišljenje.
Nismo pazili i tokom plodnih dana desilo se sta se desilo, i sad nakon toga mi kasni 8 dana. Nisam imala nikakva krvarenja. Samo uzasan osjecaj mucnine, bolovi u leđima, trbuhu, ostalo je sve okej.
Nisam jos radila test, strah me...
Pozdrav, cure :)
Nova sam ovdje i zanima me vaše mišljenje.
Nismo pazili i tokom plodnih dana desilo se sta se desilo, i sad nakon toga mi kasni 8 dana. Nisam imala nikakva krvarenja. Samo uzasan osjecaj mucnine, bolovi u leđima, trbuhu, ostalo je sve okej.
Nisam jos radila test, strah me…
Pozdrav ;)
To sto si navela kao simptome su meni bili simptomi trudnoce.
Radila sam test nakon 9 dana kasnjenja i bio je pozitivan. Napravi test pa vidi :)
Sortiraj odgovore
Najstariji