Drage moje,
M mi uvijek dolazi na vrijeme. Sad je nema 4 dana. Naduta sam, da prostite na izrazu prdim stalno, cice su me bolile sve do jučer, sad me ne bole. Naizgled izgledaju malo veće, ali ne znam jesam li dovoljno objektivna trenutno to procijeniti. S obzirom na gastritis, ne znam je li od njega, ali stalno mi je muka i ide mi na povraćanje, ali ne povraćam. Trenutno me kao malo probada u donjem dijelu, ali ništa strašno. Napravila sam prima test dns ujutro, ali je negativan. Imate savjet kaj da radim? Do ljiečnika mogu tek početkom 9.mj. :/
Pozdrav svima, nova sam na forumu i evo citam bas komentre, ja sam totalno zbunjena. Imala sam mm 8.03. 2019. i pazili smo se nakon toga sto se odnosa tice i dva dana pred mm (2.04.2019) imali smo odnos da se nismo pazili nikako kontajuci ne mogu ostat trudna dva dana pred mm. Ciklus mi traje 28dana i uvijek je tacan u bocu. Evo meni mm jos ne dolazi, prije dva dana su me grudi pocele boljeti a krsta nista. Taj dan kad smo imali odnos mi je ujutro bio bjelkasti iscjedak ali nisam obracala pqznju, je li moguce da je ovulacija kasnila? Radila sam test juce ali popodne nisam mogla cekat ujutro i neg je bio, hvala unapriejd ❤️
Pozdrav svima,
Imam 16 godina i decko i ja u vezi smo vec 9 mjeseci u zadnje vrijeme imamo nezasticene odnose svaka 2 tjedna uvijek u neplodnim danima do sad je samo jednom ejakulirao u mene i poslije toga sam imala redovitu menstruaciju.Ovaj mjesec kasni mi vec 4 dana ali nemam nikave simptome trudnoće. Postoji li mogucnost trudnoće? Molim Vas hitan odgovor zabrinuta sam.
Pozdrav svima,
Imam 16 godina i decko i ja u vezi smo vec 9 mjeseci u zadnje vrijeme imamo nezasticene odnose svaka 2 tjedna uvijek u neplodnim danima do sad je samo jednom ejakulirao u mene i poslije toga sam imala redovitu menstruaciju.Ovaj mjesec kasni mi vec 4 dana ali nemam nikave simptome trudnoće. Postoji li mogucnost trudnoće? Molim Vas hitan odgovor zabrinuta sam.
Ako ste ovaj mj imali nezasticene odnose svakako postoji mogucnost za trudnocu..
Plodne i neplodne dane mozes okacit macku o rep jer i ptice na grani znaju da se na to ne mozes osloniti..
Sa 16 godina si ne bi trebala dozvoliti takvo ponasanje ako nisi spremna za dijete..
U ovom slucaju ti zelim da nisi trudna i da iz toga nesto naucis i da ubuduce oboje budete pametniji..
Pozdrav,
Imam 19 godina i decko i ja imali smo ovaj mjesec nezasticene spolne odnose u neplodnim danima i sad mi menstracija kasni vec 4 dana. Trebam li se brinuti? Nemam nikakave simptome trudnoce ni nista samo imam bijele izljeve. Molim Vas da mi kazete sta bi trebala ucinit i kolika je vjerojatnost da sam trudna
Drage mame, zanima me vaše mišljenje, pozitivno? Ili ipak ne?
nemam neke odrrđene simptome osim bolnih grudi, mislim da je još jako rano, ali eto.
Pozdrav,
Imam 19 godina i decko i ja imali smo ovaj mjesec nezasticene spolne odnose u neplodnim danima i sad mi menstracija kasni vec 4 dana. Trebam li se brinuti? Nemam nikakave simptome trudnoce ni nista samo imam bijele izljeve. Molim Vas da mi kazete sta bi trebala ucinit i kolika je vjerojatnost da sam trudna
Pozdrav. Meni je isto menstrucija kasnila 3 dana ovaj mjesec ali je ipak dosla. Takodjer sam imala nezasticene odnose za vrijeme plodnih dana, iako smo koristili metodu prekinutog snosaja stvarno smo pazili...Vjerojatnost da ste ostali trudni je jako rjetka ali ne i nemoguca. Ali moj savjet je da napravite test jer nakon 4 dana kasnjenja test ce pokazati dali ste trudni ili ne. Pozt
nemam neke odrrđene simptome osim bolnih grudi, mislim da je još jako rano, ali eto.
Jeste test radili nakon izostanka menstruacije?
Pozdrav,
Pozdrav. Meni je isto menstrucija kasnila 3 dana ovaj mjesec ali je ipak dosla. Takodjer sam imala nezasticene odnose za vrijeme plodnih dana, iako smo koristili metodu prekinutog snosaja stvarno smo pazili…Vjerojatnost da ste ostali trudni je jako rjetka ali ne i nemoguca. Ali moj savjet je da napravite test jer nakon 4 dana kasnjenja test ce pokazati dali ste trudni ili ne. Pozt
Htjela sam napisati za vrijeme NEplodnih dana***
Jeste test radili nakon izostanka menstruacije?
Ne, imam policisticne jajnike. Za vrijeme menstruacije pila sam klomigen a zatim mi je ginekologinja pratila folikule ili kako li vec 😁 tri dana nakon pracenja sam pocela piti duphasten tablete, dala mi je dva paketa i rekla da nakon tri tjedna ako ne dobijem da napravim test. Medutim, ja sam jako nestrpljiva pa sam radila danas test u popodnevnim satima, a s obzirom da nisam sigurna, radit ću ga i sutra ujutro. Što vi kazete?
Sortiraj odgovore
Najstariji