MMartinovic, to ti je plus :) Ako dobro vidim,to je first sign test, i meni je bio tako blijed a beta ohoho. Kupi neki drugi pa sutra piski ako nisi sigurna :)
Cestitaaam!!
Je first sing je 🥰
Budem sutra uzela dva razlicita za svaki slucaj 😂 javim vam vijesti!!
Iako imam grceve polagane,samo se nadam da M nece doci i da je to to 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Lp curke, izludit cu sama sebe sa citanjem vise o trudnoci a plusica na testu vec godinu dana nema..
Imam problema i sa polic. jajnicima i stitnjacom i kad se sve to spoji nema bebe..
Danas mi kasni dva dana,i cisto iz dosade u sred dana napravim test i ne znam jel samo ja vidim dvije crtice ili i vi ostali??!!? Ne zelim se previse veseliti jer me vec strah od razocaranja 😟😫 cekam sutra ujutro da odem kupiti test pa ponovo napraviti..
Crtica je tu🤩, čestitke 🎉🎉🎊
Lp curke, izludit cu sama sebe sa citanjem vise o trudnoci a plusica na testu vec godinu dana nema..
Imam problema i sa polic. jajnicima i stitnjacom i kad se sve to spoji nema bebe..
Danas mi kasni dva dana,i cisto iz dosade u sred dana napravim test i ne znam jel samo ja vidim dvije crtice ili i vi ostali??!!? Ne zelim se previse veseliti jer me vec strah od razocaranja 😟😫 cekam sutra ujutro da odem kupiti test pa ponovo napraviti..
Kupi clearblue test..
Evo mene napokon,kupila sam isto first sing i clear b. I dvije crtice su tu 🥰🥰🥰🥰🥰
Evo mene napokon,kupila sam isto first sing i clear b. I dvije crtice su tu 🥰🥰🥰🥰🥰
Cure moje,sreca neopisiva.. evo vec pola sata placem od srece 🥺🥺🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Cestitke,ja sam plakala 3 dana!:)
Hvala vam svima!! 🙂
Ma mislim da jos nisam ni svjesna sta se dogada 🥰🥰
Sadp ljepo nazovi gibekologa i naruci se na.pregled.narucit ce te kada ti prode 6,7 tjedana jer se tek onda dobro vidi bebica.
Cure moje,sreca neopisiva.. evo vec pola sata placem od srece 🥺🥺🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Iskrene čestitke,sretno,urednu,školsku trudnoću ti želim i čim lakši porod 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji