Dali sam trudna

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    02. Lipanj 2019. 20:09

MMartinovic, to ti je plus :) Ako dobro vidim,to je first sign test, i meni je bio tako blijed a beta ohoho. Kupi neki drugi pa sutra piski ako nisi sigurna :)
    Cestitaaam!!

mmartinovic33
    02. Lipanj 2019. 20:17

Je first sing je 🥰 
    Budem sutra uzela dva razlicita za svaki slucaj 😂  javim vam vijesti!! 
    Iako imam grceve polagane,samo se nadam da M nece doci i da je to to 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

02. Lipanj 2019. 20:18

mmartinovic33

Lp curke, izludit cu sama sebe sa citanjem vise o trudnoci a plusica na testu vec godinu dana nema..
    Imam problema i sa polic. jajnicima i stitnjacom i kad se sve to spoji nema bebe..
    Danas mi kasni dva dana,i cisto iz dosade u sred dana napravim test i ne znam jel samo ja vidim dvije crtice ili i vi ostali??!!? Ne zelim se previse veseliti jer me vec strah od razocaranja 😟😫 cekam sutra ujutro da odem kupiti test pa ponovo napraviti..

Crtica je tu🤩, čestitke 🎉🎉🎊

tinika
    03. Lipanj 2019. 08:07

mmartinovic33

Lp curke, izludit cu sama sebe sa citanjem vise o trudnoci a plusica na testu vec godinu dana nema..
    Imam problema i sa polic. jajnicima i stitnjacom i kad se sve to spoji nema bebe..
    Danas mi kasni dva dana,i cisto iz dosade u sred dana napravim test i ne znam jel samo ja vidim dvije crtice ili i vi ostali??!!? Ne zelim se previse veseliti jer me vec strah od razocaranja 😟😫 cekam sutra ujutro da odem kupiti test pa ponovo napraviti..

Kupi clearblue test..

mmartinovic33
    03. Lipanj 2019. 12:57

Evo mene napokon,kupila sam isto first sing i clear b. I dvije crtice su tu 🥰🥰🥰🥰🥰

vuky
    03. Lipanj 2019. 13:05

Čestitam ti ...❤️

tinika
    03. Lipanj 2019. 13:06

mmartinovic33

Evo mene napokon,kupila sam isto first sing i clear b. I dvije crtice su tu 🥰🥰🥰🥰🥰
    Cure moje,sreca neopisiva.. evo vec pola sata placem od srece 🥺🥺🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Cestitke,ja sam plakala 3 dana!:)

mmartinovic33
    03. Lipanj 2019. 13:16

Hvala vam svima!! 🙂
    Ma mislim da jos nisam ni svjesna sta se dogada 🥰🥰

tinika
    03. Lipanj 2019. 13:20

Sadp ljepo nazovi gibekologa i naruci se na.pregled.narucit ce te kada ti prode 6,7 tjedana jer se tek onda dobro vidi bebica.

03. Lipanj 2019. 13:38

mmartinovic33

Cure moje,sreca neopisiva.. evo vec pola sata placem od srece 🥺🥺🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Iskrene čestitke,sretno,urednu,školsku trudnoću ti želim i čim lakši porod 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.