Jako sam zabrinuta jer ne osjećam prečesto bebine pokrete ,Jel to razlog za brigu u 22.tjednu ?
Jako sam zabrinuta jer ne osjećam prečesto bebine pokrete ,Jel to razlog za brigu u 22.tjednu ?
Evo ja sam u 23. tjednu i tek sam nešto osjetila prošli tjedan lagano.....ovaj tjedan malo više onako kao da mi skakuće trbuh 5,6 puta pa onda opet ništa..do navečer i tako iz dana u dan nekad mrvicu više,nekad manje...kažu da je tako često kod prvorotkinja......
ja sam počela bebu osjećat već u9 tt jako dobro...i bioje hiperaktivan...udarci su bili sve jači i češći i onda se je umirio...doktori kažu da je najvjerovatnije zbog stresa jer je sa malim sve uredu...ali evo da te utješim sad sam na prelazu između 23tt i 24tt i nemogu ga osjetit nikako :(
chaco
Pravilo je da pravila nema.
Jednom kad se osjete pokreti, trebali bi ih moći registrirati svaki dan.
Ali ne nužno u istom intenzitetu.
Moja ih prijateljica jednom nije osjetila cijeli dan i sve je bilo u redu.
No, ako se to oduži i na idući uz onaj neki unutarnji nemir, odi na ultrazvuk.
Sretno
Ja sam u 21 tjednu i ne osjecam bebicu svaki dan. Rekla mi je doktorica da nije to nista strasno i da je zasad normalno. Inace moja bebica najcesce danju miruje,a cesto je osjecam nocu kad me muci nesanica…procitala sam negdje da su bebice najaktivnije upravo u fazi kad majka najvise miruje…a nocu ju ni neces bas cesto osjetiti ako te ne muci nesanica. Don"t worry.
Laura 21.08.2014 :-*
Moj prvi malac je non stop spavao i bio jako mirna beba da sam morala protresti trbuh da ga probudim :D. Jako rijetko se javljao. Ovaj sad je aktivniji ali isto se desi da cijeli dan spava i onda po noći tulum :D.
Ako se redovno javlja mada i povremeno okej je, kad to nebi bilo duže vrijeme onda je znak za alarm..
ko da sam ja postavila pitanje prije tjedan dva.
sada sam u 24 tt bliže 25tt. tek sad znam osjetiti bubanje nogama,. a opet oni su još i lagani, i od 28 29 tt se prate pokreti. Bebe se stalno miču samo mi ne osjetimo svaki udarac. Ovisno i o našoj građi tijela ako smo mršave naša stijenka trbuha je manja pa će mršavije više od debljih trudnica osjetiti, i posteljica isto igra ulogu ako je sprijeda ili straga.
I ja sam se isto tako brinula kad odjednom ne bi neko vrijeme ništa osjetila. S vremenom sam skužila da kad se ja smirim i legnem bebać počne tulumariti i vrtiti se. Valjda onda ima više mjesta.
Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji