Cloudy nee nije problem sve je to super :)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
ma i mislila sam da nije problem, ali opet... čula sam od nekih cura da njih gore više beba udara (ali su i više trudne od mene) pa rekoh da vidim... iako mislim da dok ju god osjetim je sve ok :)
Da,ja sam već počela otkazivati kave jer moram pišati svakih 5 min :))
ma već se ona pošteno par tjedana namješta na mjehur jer hodočastim po zahodima stalno... sve me strah kak će biti kasnije... Dada :) beba šalje pozdrave hehe baš mi je nešto aktivna zadnjih dan, dva :)
Evo mene opet..imali smo prave tulume u busi i nakon toga ponovno zatisje..ni voda ni sok ni slatko je nemogu probuditi..ja vec u panici sto je i zasto takvo zatisje..a vec u 31.tt..iako imam baby watcher i otkucajji su potpuno u redu,ja se nemogu smiriti..cekam ja muza i idemo mi na hitnu..zena me lijepo primi,spoji na ctg..sve ok..dolazi doktor i idemo na uzv..na uzv-u sve u najboljem redu..kaze doktor evo ni sad se ona nesto ne mice bas,ali sve je ok..beba za te tjedne odlicno..pitam ja njega ali zasto nakon tolike aktivnosti nece nista..izmori se mozda kaze on meni..ugl.ostave oni mene preko noci na promatranju i par puta me spajaju na ctg..otkucaji nemogu biti bolji..jutros nakon vizite isla sam kuci..ona je jednostavno takva beba..par dana show,nakon toga primirje..morat cu se pomiriti da ce mi tako biti vjerojatno do kraja..nekad lupa da mislim da ce mi probiti kroz trbuh,zatim nista..u svakom slucaju kazu dr.bolje da sam dosla provjeriti..i da sam se uvjerila da je sve ok..
Ica
Pozdrav i od mene. Ja sam u 35 tt i isto tako mi se događa da mi se bebica malo primiri.. Više ne lupa toliko često ko prije. Ustvari ovisi od dana do dana, kad je neka promjena vremena ona se primiri... Inače sam paničar pa stalno osluškujem da li je sve ok i već sam luda od toga :/ Stalno me peru neke paranoje ... Sljedeći tjedan idem na zadnju kontrolu kod ginekologa pa će mi vjerojatno dati uputnicu za prvi pregled u bolnici... Kakva su Vaša iskustva s pokretima bebe pred kraj trudnoće? Hvala
Ica super sta si isla provjeriti barem si mirna ako nista:) a bebici to tako pase da malo lupa a malo spava :) drago mi je da je sve super draga
Lana kod mene pred kraj trudnoce beba nije bila mirna naprotiv bas je bio jako aktivan..pa cak i na samom porodu dok sam setkala je fino udarao
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea hvala ti, ma lupka i mene ali ne toliko često ko prije... ovisi kako koji dan...
Sortiraj odgovore
Najstariji