Da li se treba brinuti ako se ne osjećaju često pokreti bebe?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    08. Studeni 2014. 12:26

Ninika...pa tvoj malac je uvijek bio mirniji kolko se sjećam....ova moja se tolko mrda ponekad da mi se cijeli trbuh izobliči i pomiče kak se ona mrda....baš zna smiješno izgledat

ninika11
    08. Studeni 2014. 12:29

Cloudy draga istina. Uvijek je mirniji... to je od tate pokupio haha. A za posteljicu sam i ja citala a sad valjda kako kome... definitivno mi se voli smjestiti pod desno rebro i tamo napraviti laganu izbocinu... to ce biti maza a ne divljak heehheh

Nalah
    08. Studeni 2014. 12:39

Oni imaju svoj ritam kao i mi,moja ga je već promijenila toliko puta da više ne znam jel to dijete uopće spava...ali bitno je da se miče.Imam jako finu curicu,koja ne lupa mamu kad smo vani,već samo kad legnemo

cloudy
    08. Studeni 2014. 12:50

Moja ne bira vrijeme i mjesto...voli se javiti i kad smo u gostima :) ali ne smeta meni...samo nek se javlja...još da opet hoće napravit kolut i okrenut se kak spada di bi nam bio kraj

ninika11
    08. Studeni 2014. 13:01

ja sad ne znam kako je okrenut... valjda ću saznati uskoro.. i nadam se da je prema dole

cloudy
    08. Studeni 2014. 13:07

Meni je bila cijelo vrijeme prema dolje i pred jedno 2 tjedna sam imala feeling ko da je salto napravila...i veli mi dr na zadnjem pregledu da je na zadak...sad jel se opet možda okrenula znat ću krajem mjeseca

Nalah
    08. Studeni 2014. 13:08

Ja nisam ni osjetila kad se moja okrenula,saznala sam na kontroli

ninika11
    08. Studeni 2014. 13:10

cloudy kad imaš kontrolu? meni je jako dugo sad između pregleda. 4. tjedna ufff

cloudy
    08. Studeni 2014. 13:14

28.11. A bila sam u utorak...sad mi je kao svaka 3 tjedna pregled....to će mi bit prvi dan 33 tjedna što znači da onaj idući pregled možda odradim i u TA,ne znam kad ovaj moj kreće slati tamo na preglede

ninika11
    08. Studeni 2014. 13:19

aha.. taman ćeš biti ko ja jučer ja 17. idem al samo pregled viditću oće me slat na uzv. nadam se.. jer oću znati koliki jeee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.