A isla sam,vec sam se zabrinula..mozda i ovo vrijeme djeluje na njih nekako..i ja sam pospana nekako..jedva cekam da prodje jos ovih 10 tjedana pa da je uzmem u narucje..znam da tad dolaze nove brige,ali bar je nekako kraj mene..
Lana,ja sam manje od tebe i nemogu ti puno pomoci,ali te razumijem..i sama sam paranoicna iako je na svakom pregledu sve u redu..Tea
Ica
Ma to je sve normalno da se brinemo za naše bebeke... :) I da osluškujemo svaki njihov pokret... Brzo će nam proći i te slatke muke... pa dolaze nove još slađe... jedva čekam :) I kod mene je na svakom pregledu sve ok ali opet stalno nekaj brinem i nemrem si pomoći...na ovom internetu se da baš svašta pročitati i to ne baš lijepe priče pa svašta počnem razmišljati... baš sam luda... :D hvala curke na odgovorima...
Ica,Lana drage normalno da ste zabrinute pa to su vasi andeli bilo bi vise cudno da se ne brinete.. :) uzivajte u malim pokretima jer uskoro ce vam stici prava boksanja

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Otkad smo dosle iz bolnice zbog njenog nejavljanja-stalno se igra ona unutra..nije bitno jel sjedim,jel stojim..stalno je aktivna..valjda zato jer sam rekla moras se mami javljati..tata joj je isto rekao i stvarno nas beba slusa..
Danas je malo mirnija,samo se malo namjesta i spava valjda..ali bitno da se javlja..
Otkad smo dosle iz bolnice zbog njenog nejavljanja-stalno se igra ona unutra..nije bitno jel sjedim,jel stojim..stalno je aktivna..valjda zato jer sam rekla moras se mami javljati..tata joj je isto rekao i stvarno nas beba slusa..
Danas je malo mirnija,samo se malo namjesta i spava valjda..ali bitno da se javlja..
I moja curka isto nema mira u zadnje vrijeme, svako malo radi darmar u trbuhu... Što mi se više javlja to sam ja mirnija... Ma sve je to ok, ne može se beba konstantno javljati mora malo i spavati... Očito i bebe osjete promjenu vremena i nisu svaki dan raspoložene za cjelodnevno hopsanje i igranje...
Ica
Pozdrav curke!
I moja curka je skroz mirna. Bila je neki dan nestašna i ja se već ponadala da će se sada češće javljati, a ona ništa. U 23. tjednu sam. Tokom dana 2-3 puta nešto malo. I bojim se da će tako i biti, izgleda da je mirnija beba. Samo me brine ono ako se ne javi u 24 h, 48 h, svaka 2 sata kako sve već ne, što sam čitala. I to mi samo brige zadaje! Možete si misliti kak su naše mame "brojale" udarce. A ja se cijeli dan umirujem, bacam se na lijevi bok, jedem slatko. Ma nekad sam sama sebi blesava
Pozdrav curke!
I moja curka je skroz mirna. Bila je neki dan nestašna i ja se već ponadala da će se sada češće javljati, a ona ništa. U 23. tjednu sam. Tokom dana 2-3 puta nešto malo. I bojim se da će tako i biti, izgleda da je mirnija beba. Samo me brine ono ako se ne javi u 24 h, 48 h, svaka 2 sata kako sve već ne, što sam čitala. I to mi samo brige zadaje! Možete si misliti kak su naše mame "brojale" udarce. A ja se cijeli dan umirujem, bacam se na lijevi bok, jedem slatko. Ma nekad sam sama sebi blesava
Dea, ja u 23 tjednu bebicu nisam osjetila često... Možda par slabih pokretića dnevno... To je normalno za te tjedne, bebica je još mala, ona se stalno vrti ali ti to svaki put ne osjetiš... Nema brige, važno da je osjetiš barem malo, a tek od 28 tjedna bebu bi trebala osjetiti češće... Ma nemoj čitati niš na internetu, tak sam i ja pa sam bila konstantno u panici i zabrinuta, ak je na pregledu sve ok, nema razloga da se puno brineš... Sad sam od ponedjeljka u 37 tjednu i još uvijek brinem, ne toliko, ali brinem...
Konstantno brinem zbog nečega i nemrem si pomoći...
Al to je valjda tak normalno da sve mi brinemo dok ne rodimo, a pretpostavljam da će onda doći druge brige....
Hvala ti Lana. Ma da, taj internet je pravo zlo, svašta se pročita
A brinut ćemo valjda do kraja života, to je sad briga koja će nas uvijek pratiti
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji