A isla sam,vec sam se zabrinula..mozda i ovo vrijeme djeluje na njih nekako..i ja sam pospana nekako..jedva cekam da prodje jos ovih 10 tjedana pa da je uzmem u narucje..znam da tad dolaze nove brige,ali bar je nekako kraj mene..
Lana,ja sam manje od tebe i nemogu ti puno pomoci,ali te razumijem..i sama sam paranoicna iako je na svakom pregledu sve u redu..Tea
Ica
Ma to je sve normalno da se brinemo za naše bebeke... :) I da osluškujemo svaki njihov pokret... Brzo će nam proći i te slatke muke... pa dolaze nove još slađe... jedva čekam :) I kod mene je na svakom pregledu sve ok ali opet stalno nekaj brinem i nemrem si pomoći...na ovom internetu se da baš svašta pročitati i to ne baš lijepe priče pa svašta počnem razmišljati... baš sam luda... :D hvala curke na odgovorima...
Ica,Lana drage normalno da ste zabrinute pa to su vasi andeli bilo bi vise cudno da se ne brinete.. :) uzivajte u malim pokretima jer uskoro ce vam stici prava boksanja
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Otkad smo dosle iz bolnice zbog njenog nejavljanja-stalno se igra ona unutra..nije bitno jel sjedim,jel stojim..stalno je aktivna..valjda zato jer sam rekla moras se mami javljati..tata joj je isto rekao i stvarno nas beba slusa..
Danas je malo mirnija,samo se malo namjesta i spava valjda..ali bitno da se javlja..
Ica
Pozdrav curke!
I moja curka je skroz mirna. Bila je neki dan nestašna i ja se već ponadala da će se sada češće javljati, a ona ništa. U 23. tjednu sam. Tokom dana 2-3 puta nešto malo. I bojim se da će tako i biti, izgleda da je mirnija beba. Samo me brine ono ako se ne javi u 24 h, 48 h, svaka 2 sata kako sve već ne, što sam čitala. I to mi samo brige zadaje! Možete si misliti kak su naše mame "brojale" udarce. A ja se cijeli dan umirujem, bacam se na lijevi bok, jedem slatko. Ma nekad sam sama sebi blesava
Hvala ti Lana. Ma da, taj internet je pravo zlo, svašta se pročita
A brinut ćemo valjda do kraja života, to je sad briga koja će nas uvijek pratiti
Sortiraj odgovore
Najstariji