Krafnica, moja beba isto luduje po trbuhu :D Stalno ju osjetim. Čim sjednem evo je, javi se :D ja sam u 21. tjednu isto ju od 18. osjetim.
Drage moje,evo da vam se malo javim..u prethodnim komentarima sam pisala kako ne osjecam cesto pokrete bebe..sad san 28+5 i beba mi se javlja svaki dan..pogotovo kad legnem na lijevi bok onda me lupa na desnu stranu,.pa se mi tako igramo i uzivamo u tim nasim malim igricama..pa malo i tata stavi ruku pa se i s njim igra..sad sam puno mirnija kad je jace osjetim..
Ica
Ja sam sada u 32 tjednu i nešto je manje osjećam, ali još uvijek prilično. Osobito kad se ja malo sjednem i umirim. Najviše pred jutro i navečer. Doktor je rekao da će se sada malo početi smanjivati to kaj ju osjećam (kao ne bi više trebala toliko udarati, ali to očito vrijedi za neku mirniju djecu). Najbitnije da se osjeti bar 10 pokreta tijekom dana, koliko znam. Svima nama nam je bitno što više osjećati bebače, ali vjerujte mi - bolje vam je ak imate mirniju djecu.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Ica baš mi je drago zbog tebe,prekrasan osjećaj moj udara po cijele dane,ponekad se pitam jel uopće spava hehe,ako bude takav kad se rodi onda ni meni nema spavanja hehe
Icaaa bas mi je drago zbog tebe.. Uzivajte u svakom pokretu
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hvala vam drage moje..puno ste me bile smirile sa svojim savjetima..sve vas ljubim.
Ica
Drage, uclanila sam se u klokanicu, lakse mi je kad vas citam pa nadjem slicna iskustva:-)
Trudna sam 28+4 , moja curica je mirna bebica i to me nekad tako izludi pogotovo kad svi okolo pricaju kako ih bebice po cijeli dan udaraju a moja se javi tu i tamo tokom dana...
Slatko iscekivanje male princeze ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji