Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    19. Rujan 2014. 15:13

Blago nama

MalaMuca
    19. Rujan 2014. 15:28

Mene kičma boli ko sam vrag.

cloudy
    19. Rujan 2014. 15:41

mene je jučer krenuo donji dio leđa bolit..isto kičma, ali nisko dole... i to nakon usisavanja i pospremanja kupaone...danas sam skužila da me isto malo bolucka... neće valjda sad tako biti do kraja

Jojo5
    20. Rujan 2014. 14:55

Mene ukoči svaki dan na drugoj strani pogotovo ako nešto u polusagnutom položaju radim tipa spremanje perilice, dugo stajanje , sjedenje ili usisavanje. Koma, bol se protegne do noge
    Još mi i ruke trnu po noći i kukovi me bole
    Ne znam tko je ikada tvrdio blaženo stanje taj je srao na veliko

cloudy
    20. Rujan 2014. 14:59

Hahha slažem se...ako krenemo od početka s povračanjem pa bolovi ovi bolovi oni,trudovi,porod,bolovi poslije...fakat ne znam kak je netko to nazvao blaženim stanjem
    ..ok ne kažem da je stalno katastrofa ali opet

MalaMuca
    20. Rujan 2014. 15:51

Jojo tak i mene ukoči. A stalno nekaj sagnuta radim, a stajanje mi je najteže od svega, ako dugo stojim u dućanu počne mi i tlak padati :/

beag
    20. Rujan 2014. 21:17

bas tako, svaki mjesec t., nove tegobe 
    meni sad nenormalno naoticu noge- zglobovi i prsti na rukama, ujutro ne mogu saviti prste, naoteceni i bole... bol u zdjelici/stidne kosti.. a leda vec pod normalno haha i da, malo malo mi trne lijeva ruka- prsti   
    sva sreca da ovdje procitam da je i drugima tako jer bi u suprotnom vec siznula 

tena123
    20. Rujan 2014. 21:39

mene već najmanje dva tjedna leđa ubijaju i to sve više, e da i zna mi doći mučnina ali to nije tako često..
    Zadnja dva dana sam i žgaravicu zaradila a i malo malo osjećam vrtoglavicu.. sve je dobro dok nema neki strašni bolova

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.