mene je jučer krenuo donji dio leđa bolit..isto kičma, ali nisko dole... i to nakon usisavanja i pospremanja kupaone...danas sam skužila da me isto malo bolucka... neće valjda sad tako biti do kraja
Mene ukoči svaki dan na drugoj strani pogotovo ako nešto u polusagnutom položaju radim tipa spremanje perilice, dugo stajanje , sjedenje ili usisavanje. Koma, bol se protegne do noge
Još mi i ruke trnu po noći i kukovi me bole
Ne znam tko je ikada tvrdio blaženo stanje taj je srao na veliko
Hahha slažem se...ako krenemo od početka s povračanjem pa bolovi ovi bolovi oni,trudovi,porod,bolovi poslije...fakat ne znam kak je netko to nazvao blaženim stanjem
..ok ne kažem da je stalno katastrofa ali opet
Jojo tak i mene ukoči. A stalno nekaj sagnuta radim, a stajanje mi je najteže od svega, ako dugo stojim u dućanu počne mi i tlak padati :/
bas tako, svaki mjesec t., nove tegobe
meni sad nenormalno naoticu noge- zglobovi i prsti na rukama, ujutro ne mogu saviti prste, naoteceni i bole... bol u zdjelici/stidne kosti.. a leda vec pod normalno haha i da, malo malo mi trne lijeva ruka- prsti
sva sreca da ovdje procitam da je i drugima tako jer bi u suprotnom vec siznula
mene već najmanje dva tjedna leđa ubijaju i to sve više, e da i zna mi doći mučnina ali to nije tako često..
Zadnja dva dana sam i žgaravicu zaradila a i malo malo osjećam vrtoglavicu.. sve je dobro dok nema neki strašni bolova
Sortiraj odgovore
Najstariji