Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    02. Rujan 2014. 08:46

brcka...Idem danas u pola 8,pa javim.Zanimljivo da nas sve više boli ta desna strana...
    Dada,kaj si ne kupiš ona kolica kaj penzići furaju na plac? Ja ih obavezno uzmem ako nisam s autom

beag
    02. Rujan 2014. 10:29

bolovi?! ima li nesto da me ne boli???!!  vidim da nisam jedina, vec sam mislila da sam izolirani slucaj. noge me bole za poludit, koljena, zdjelica, prepone.. kad ustajem, ustajem kao baba, moram se poduprijet o nesto i onda jos dok napravim par koraka drzim se pognuto za leda  covjece!!! da se inace ne krecem i ne hodam okolo naokolo skoro svaki dan ne bi nista rekla, ali ovako imam osjecaj kao da sam zakrzljala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.