e Tina jesam sad će bit drugi dan da stavljam ma već mi je kožaa bar po osjećaju puno bolje, ne peče više, a pon svakako idem i na pregled i na ultrazvuk pa ćemo vidjet rezultate
drage moje da li neko ima problema s bolovima u preponama i nogama........meni je peti mjesec trudnoce i uzasno se osjecam nekad nemogu ni sjesti ni ustati,,,,?????
I mene to muči! Imam već dva dana lagane bolove u preponama, sada u petak idem kod privatnice Višnje Latin (žena je fenomenalna) pa ću je pitati za te bolove i pošaljem ti odgovor ako postoji neko rješenje da se to ublaži. Ako imaš bolove/grčeve u nogama, trebala bi piti Bioelectru magnezij (ali ne kada uđeš u 36. tjedan, tada se prestaje s uporabom). Meni se teško ustati, a i sjediti je dosta nelagodno. Kako malenoga nosim više u leđima imam i bolove u njima, ali nije strašno. Pičim i krećem se, mada sada manje jer sam otvorena pola cm. I grčevi u nogama me hvataju, ali nisu mi niti natekle... drži se Eky26. I sve ostale okrugle.
Ja sam jučer i danas imala neke ko grčeve u trbuhu, dolazilo je na mahove i trajalo po par sekundi i onda opet nikaj i evo od danas ujutro pa do sad nikaj.
Ima ko iskustva s tim? sad sam u 30. tjednu.
Ja bih isto rekla da su BH kontrakcije.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
je, izgleda da jesu.
Danas sam bila kod ginekologa, ovak je sve oke, spomenula mu to i rekel mi je nek se niš ne brinem da je to normalno :)
Bebica se super razvija tak da je sve oke :D
Sortiraj odgovore
Najstariji