Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tena123
    01. Listopad 2014. 20:35

e Tina jesam sad će bit drugi dan da stavljam ma već mi je kožaa bar po osjećaju puno bolje, ne peče više, a pon svakako idem i na pregled i na ultrazvuk pa ćemo vidjet rezultate

eky26
    01. Listopad 2014. 20:53

drage moje da li neko ima problema s bolovima u preponama i nogama........meni je  peti mjesec trudnoce i uzasno se osjecam nekad nemogu ni sjesti ni ustati,,,,?????

Igorovabebica
    01. Listopad 2014. 22:17

I mene to muči! Imam već dva dana lagane bolove u preponama, sada u petak idem kod privatnice Višnje Latin (žena je fenomenalna) pa ću je pitati za te bolove i pošaljem ti odgovor ako postoji neko rješenje da se to ublaži. Ako imaš bolove/grčeve u nogama, trebala bi piti Bioelectru magnezij (ali ne kada uđeš u 36. tjedan, tada se prestaje s uporabom). Meni se teško ustati, a i sjediti je dosta nelagodno. Kako malenoga nosim više u leđima imam i bolove u njima, ali nije strašno. Pičim i krećem se, mada sada manje jer sam otvorena pola cm. I grčevi u nogama me hvataju, ali nisu mi niti natekle... drži se Eky26. I sve ostale okrugle.

MalaMuca
    01. Listopad 2014. 22:53

Ja sam jučer i danas imala neke ko grčeve u trbuhu, dolazilo je na mahove i trajalo po par sekundi i onda opet nikaj i evo od danas ujutro pa do sad nikaj. 
    Ima ko iskustva s tim? sad sam u 30. tjednu.

Iskrica1347
    02. Listopad 2014. 08:14

Ja bih isto rekla da su BH kontrakcije.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

LuKi5
    02. Listopad 2014. 08:36

B-H kontrakcije su to 

14.06.2014. L ♥

MalaMuca
    02. Listopad 2014. 10:29

je, izgleda da jesu.
    Danas sam bila kod ginekologa, ovak je sve oke, spomenula mu to i rekel mi je nek se niš ne brinem da je to normalno :)
    Bebica se super razvija tak da je sve oke :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.