Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica1347
    07. Rujan 2014. 21:38

Meni se bol iz desne prepone preselio u desno stopalo.. jeeeiiii..
    Dea - da većinu nas štreca s desne strane non stop nešto. Probaj odmorit par dana i ne ić se kupati (inače je meni 24 stupnjeva čist solidna temperatura za kupanje), ako nastavi bol idi doktoru.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Dea23
    08. Rujan 2014. 13:39

Prestalo je hvala Bogu, sad samo štrecne tu i tamo.

Melly29
    11. Rujan 2014. 13:52

Lijep pozdrav drage trudnice 
    Evo ja sam nova na ovom forumu i  da se i ja malo javim  
    Ulazim u 11 tt i ponekad me sve boli..od jajnika od zatezanja koda sam trbusnjake radila od maternice do leda.. pitala sam ginica koja je rekla da mi je inace trudnoca jako uredna da je to normalno.. i kada vidim da nisam jedina nekako mi je i lakse odmah..   

Masha2
    11. Rujan 2014. 14:33

Melly čestitam na trudnoći! Mene je u prvom tromjesečju stalno nešto boljelo u trbuhu  uglavnom kao zatezanje i tamo od 12. tjedna je prestalo samo od sebe... Naravno, čim primijetiš neku "drugačiju" bol koja ne prestaje, odmah kod doktora. Sretno!

Melly29
    11. Rujan 2014. 14:39

Da da to znam.. jer dosta vas vec pratim i citam   a ovo je da samo zatezanje manje vise .. ali nije to stalno..samo nekada  prva mi je trudnoca pa sam se na pocetku i dosta plasila 

tena123
    11. Rujan 2014. 14:47

ja sam na početku trudnoće stalno bila u strahu zbog koje kakvih bolova sa svih strana, sada se više ni ne obazirem na to, iako me već tjedan dana leđa rasturaju baš ono..
    uglavnom od kada se beba miče ja sam mirna

Tina0208
    11. Rujan 2014. 16:55

to vam zna tako biti dok se beba smjesti..a i maternica moze stvarat takvu bol na pocetku trudnoce... moze se cak pojavit i lagano krvarenje...sve je normalno u realnim granicama...

Laura 21.08.2014 :-*

Melly29
    11. Rujan 2014. 17:59

Heheh odmah mi lakse  jer   bezveze nekad panicarim... i muz veli da nije nista al eto.. i znam da je sve u redu.. al eto 

Jojo5
    18. Rujan 2014. 23:45

Mene od početka trudnoće sve nešto boli, štreca rasteže... Sada u 30 tom tjednu bebač drito sjedi na mjehuru i uopće nije ugodno , kada se ustanem sa stolice ko baba hodam i cijeli dio ispod trbuha me boli a svi ginekolozi kažu da je to normalno, išla sam i privatnici na pregled prošli tjedan radi toga i eto objašnjenja da se maternica i ligamenti rastežu a malac čami na mjehuru.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.