Jučer su me leđa zaštekala, 15 minuta nisam znala kaj bi pa se nisam ni pomaknula. Na kraju sam se počela smijati od jada nakon toga je prošlo, blesava trudnica
Ja imam bolove na lijevoj strani, prije me boljela desna strana al doktori su mi rekli da to nije ništ -.- e i onda je to prestalo i ovu noć, nakon kaj sam treći put išla piškiti, užasno me boljelo, uopće se nisam mogla složiti, okrenem se na lijevi bok, boli katastrofa, desni, malo manje al boli, na leđima isto boli, onda sam se nekak složila kaj me malo popustilo i ujutro ko da nikaj nije bilo.
Joj drage moje da se i ja malo izjadam...ja cijelu noć nisam ni oka sklopila od bolova,imam osjećaj da me svi zubi i desne bole..zubarica je rekla da je to normalno u trudnoći i da samo četkam al meni to ništa ne pomaže...dali netko ima kakav savjet??
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Propolis sprej od firme Pyrus. Meni je savršen, bolju stvar nisam u životu imala za zube i desni.
Propolis sam probala i ništa,malo mi utrne al za par minuta opet isto
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Mekana četkica za zube, najmekša moguća i najnježniji kaladont na tržištu. Ne treba jako četkati jer se zubno meso počne povlačiti i onda još više boli.
Meni je počeo umnjak izbijati a desni mi već par tjedana krvare i nemrem ništa dok ne prođe kaže zubarica i ginekolog.
Možda bi bilo dobro uzimati dodatni kalcij ali to treba pitati doktora.
za zube je najbolje čim češće ih četkati i prati jer su nam desni u trudnoći osjetljive a usta su htjeli mi to ili ne puna kojekakvih bakterija (što je normalno)...ja koristim paradontax pastu i vodicu za ispiranje i puno manje mi krvare desni...osim toga zubarica mi je preporučila i Curasept vodicu za ispiranje i fakat je super...i naravno ključan faktor je strpljenje jer to je još samo jedan od popratnih simptoma trudnoće
Trudilice moje dajte me utješite. Na moru sam i pročitala sam bezbroj članaka o tome da se ne kupam ako je more hladno. E sad, pored mora se ne može sjediti :D Piše temp 23-24 stupnja. A mislim nekom je to toplo, nekom hladno. Okupam se onako jednom dnevno, uđem nakratko, polako, brzo van i u suhi badić. Od sinoć me toliko štreca na desnoj strani da to nisu istine. U 22. tjednu sam. Ne znam sad jel to bebica stišće nešto ili je to uzrokovalo kupanje. Zareže me i ispod pupka i lijeve strane ali naspram desne to je zanemarivo. Dajte me utješite prije nego muža bacim u more!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji