Drage trudnice zanimaju me vasa iskustva. Sta je od tih bolova i tegoba normalno. Svaki tjedan otkrijem "neku novu bolnu tocku"
Ja sam sada u 25 tj. i ponekad imam bolove u donjem dijelu trbuha, neki puta sa lijeve strane, a nekad sa desne strane strane ispod trbuha kod kuka. Bolovi nisu jaki ali su prisutni i uglavnom po noci kad se smirim i legnem. Trudnoca je skroz u redu od samog pocetka, pa te bolove pripisujem širenju ligamenata maternice. I takoder imam bolove u ledima iznad straznjice i neki puta u preponama.
Drage trudnice zanimaju me vasa iskustva. Sta je od tih bolova i tegoba normalno. Svaki tjedan otkrijem "neku novu bolnu tocku"
Ja sam sada u 25 tj. i ponekad imam bolove u donjem dijelu trbuha, neki puta sa lijeve strane, a nekad sa desne strane strane ispod trbuha kod kuka. Bolovi nisu jaki ali su prisutni i uglavnom po noci kad se smirim i legnem. Trudnoca je skroz u redu od samog pocetka, pa te bolove pripisujem širenju ligamenata maternice. I takoder imam bolove u ledima iznad straznjice i neki puta u preponama.
Ja imam identicne tegobe, isto tako navecer, ali uvijek s desne strane, dolje desno, kod kuka.. dosta su intenzivni i onda mi treba neko vrijeme da se namjestim da popusti i uglavnom mi pase lezanje na suprotnom boku prema dolje. Ponekad imam osjecaj da ta bol prelazi u nogu i donji dio leda s iste strane. Takoder to pripisujem sirenju maternice, ali me i pomalo brine. S tim da sam ja tek u 11.tjednu.
Jesu li tebi prestali?
Pozzz... i ja sam u 25 tj i upravo sam se vratila s gin pregleda. Opisala sam dr upravo takve simptome a on me upozoril da kad osjecam te poteskoce da stanem na loptu. Moram smanjiti stajanje na nogama...leci vise puta na dan i odmoriti. Istina je da se "sirimo"ali postoji tu jos puno toga kaj mogu ti bolovi znaciti... ne moramo se nikome dokazivati...nase bebe nad trebaju sad!!!
Ja sam 19 TT… Isto tako mi se neka nova boljka pojavi… imam bolove u donjem djelu … To je normalno …. Ligamenti se šire… I leda me bole… Kada malo duze aktivna…slabo spavam jer se ne mogu nastimati … Cijelu noć se premještamo sa boka na bok… Da bolovi u zglobovima ne govorim… Zbog kojih isto nemoguće spavati…kad taman fino se nastimam moram prošetati do WC.pa sam žedna … Pa malo zavolirim u frižideri… I tako cijelu noć..vise se paradiram po kuci nego sto provodim u krevetu…😆😊
MallaEnna
Drage inace sam u 18 tjednu trudnoce,pa sam htjela provjeriti da li je koja od vas imala slicne bolove u donje dijelu trbuha sa nekim neprimjetnim grcevima kasnije se sve pretvorilo u bol i otisla sam leci i sve je nekako nestalo,medjutim bol se vratila ujutro kao da me jajnici bole i nisam mogla naci nikako odgovarajuci polozaj da mi bude lakse jer me je boljelo s obje strane,nemam peckanje tokom mokrenja,niti bilo kakvo krvarenje nesvjesticu ili povracanje,kasnije mi je muz stavio jastuk ispod zadnjice i kroz neko vrijeme ta je bol me gotov pa nestala i lakse mi je lezati,zanima me da li je to na neki nacin normalno ili da ja ipak idem doktoru.
Ja se približavam 19.tj i u prvoj sam trudnoći tako da je meni sve to novo. I najmanje zatezanje ili nešto me je zabinjavalo. Imala sam bezbroj pitanja! Te sam imala lagane bolove sa lijeve i sa desne trbuha kod kukova kao i vi. Kada sam upitala svog
ginekologa reko je da je to sve normalno i da se maternica širi. :) Ništa ne brinite, ako budu jači bolovi ginekologu treba ić.
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
I meni je prva i bas zato se oko svega brinem mozda i previse, kad neznam sta smije bockat, a sta ne! :) Drugi put ce biti lakse! ;)
Pozdrav... I meni je prva trudnoca, i sve me izbezumljuje, svaki dan negdje drugo boli, probada itd...
Moja mama je rodila 3 puta i govori da je kroz sve 3 trudnoce svih 9mj. stalno boluckalo pomalo...
Eto, valjda kod nekoga i tako mora biti...
Da, razumijem te kao što rekoh tak mi je i samoj.. Uglavnom 3:33h je mi ne spavamo, imamo moja princeza i ja noćne treninge boksa, ne mogu se namjestiti, ponekad i taj trudnički jastuk ne pomaže , ama baš ništa!! Hehe, to su te slatke "muke" !
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Zaboravih, da drugi put će sigurno bit lakše!!
Al' i ovu svoju malu princezu kad primim u ruke sigurno ću tu bol zaboraviti!! Jer više se je ne mogu dočekat, makar mi mj. brzo prolaze!!
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Meni su prestali, da te ne bi uplašila.. ostatak ti ne želim reći!!
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Ja sam u 28 tt i već dvije noći imam ove tegobe koje vi navodite,zvala sam svog ginekologa koji mi je rekao da povećam dozu magnezija i da bi trebalo prestati,sad ćemo vidjeti...:/
Ja ušla u 26. tt, ponekad budu prisutni bolovi kao menstrualni, ali češće bole leđa. Zadnja 2 dana peku me bradavice za poludit. Mažem s nekom kremom za bradavice pa kak bude.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji