Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    29. Rujan 2014. 14:13

Laura 21.08.2014 :-*

Masha2
    29. Rujan 2014. 15:02

I meni je ginekolog rekao da u trudnoći slobodno koristim canesten kremu... Jer sam stalno vukla nešto malo gljivica, po njemu ništa za "agresivnije" liječenje...

MalaMuca
    29. Rujan 2014. 17:32

Samo da potvrdim za canesten, meni su isto rekli da smijem i vaginalete i kremicu canesten.

LuKi5
    30. Rujan 2014. 09:01

Znam da je offtopic ali me sitilo, pošto ste spominjale canesten kremu. Kad sam zavrsila na hitnoj se pojavio lik koji je prebolio vodene kozice ali je mislio da su mu se opet vratile, još je 10 minuta uvjeravao doktore da je prebolio vodene i da te točke po tijelu ne mogu biti vodene kozice, dok nije došla jedna mlada doktorica i pitala ga ako se mazao s kakavim kremama. Rekao im je da mu je cura dobila gljivice i dala mu kremu canesten da maže, ali si je on to namazao po cijelom tijelu i od toga dobio reakciju. Sto se tice canestena siguran je u trudnoći, meni ga je bila ginekologinja propisala u trudnoći radi velike ture antibiotika koju sam ispila da mi se ne bi pojavile gljivice, preventive radi.

14.06.2014. L ♥

MalaMuca
    30. Rujan 2014. 11:41

hahaha Luki, znam da nije smješno al mene je ovo tak nasmijalo. Da se lik cijeli namazal s canestenom :D stvarno ima bisera :D

cloudy
    30. Rujan 2014. 11:51

Hvala cure :) ako me candida opet napadne sad znam da mogu canesten bez beda koristit :)

Tina0208
    30. Rujan 2014. 17:35

o moj boze cijeli se namazao...je ima bisera na ovom svijetu..hehe

Tina0208
    01. Listopad 2014. 10:50

tena jesi kupila canesten??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.