I meni je ginekolog rekao da u trudnoći slobodno koristim canesten kremu... Jer sam stalno vukla nešto malo gljivica, po njemu ništa za "agresivnije" liječenje...
Samo da potvrdim za canesten, meni su isto rekli da smijem i vaginalete i kremicu canesten.
Znam da je offtopic ali me sitilo, pošto ste spominjale canesten kremu. Kad sam zavrsila na hitnoj se pojavio lik koji je prebolio vodene kozice ali je mislio da su mu se opet vratile, još je 10 minuta uvjeravao doktore da je prebolio vodene i da te točke po tijelu ne mogu biti vodene kozice, dok nije došla jedna mlada doktorica i pitala ga ako se mazao s kakavim kremama. Rekao im je da mu je cura dobila gljivice i dala mu kremu canesten da maže, ali si je on to namazao po cijelom tijelu i od toga dobio reakciju. Sto se tice canestena siguran je u trudnoći, meni ga je bila ginekologinja propisala u trudnoći radi velike ture antibiotika koju sam ispila da mi se ne bi pojavile gljivice, preventive radi.
14.06.2014. L ♥
hahaha Luki, znam da nije smješno al mene je ovo tak nasmijalo. Da se lik cijeli namazal s canestenom :D stvarno ima bisera :D
Hvala cure :) ako me candida opet napadne sad znam da mogu canesten bez beda koristit :)
o moj boze cijeli se namazao...je ima bisera na ovom svijetu..hehe
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji