Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    21. Rujan 2014. 18:59

Ja to naoticanje nogu nisam još primijetila... a bome ni žgaravicu...ali ni ranije me ona nije mučila...za sad samo leđa koja me sad trenutno rasturaju...ali vjerojatno sam se danas i prenaradila pa zato...

kimito
    21. Rujan 2014. 19:58

Meni je žgaravica počela u 27. tjednu, isto ju prije nikad nisam osjetila.. i nema pravila, jedan dan je tu, drugi dan je nema. Oticanje još nisam primjetila, nadam se da ni neću..

cloudy
    21. Rujan 2014. 21:36

Znači još nije kadno za nju....ma ja ću živjet u nadi da neće ni doć 

beag
    22. Rujan 2014. 10:01

ja sam zgaravicu pocela osjecat negdje u 38.tj.,ali samo par puta, evo sad dosta dugo nisam, vjerojatno jer se beba spustila pa ne ptritisce jednjak..,  a oticanje nogu oko 37.tj.malo i sad 38.i 39.tj.stalno oticu, od hodanja, stajanja, sjedenja.. vise mi ne stanu niti u jednu obucu!  mislim da cu u rodiliste u papucama! 

Jojo5
    24. Rujan 2014. 22:18

Primjetila sam da kada se bebač miče pa se zabije glavu na jedno mjesto u trbuh iznad pupka i kada zabije nogu i ne miče trbuh me počne boljeti, ne jako ali osjetim duže vremena. Nekako mi kao previše napne trbuh svojim migoljenjem ili nepomicanjem s mjesta. Netko ima takav problem?

MalaMuca
    24. Rujan 2014. 22:29

Mene moja curica isto tak gurka malo po malo i isto se tak složi ko da mi napne trbuh. Al mene ne boli, nego onak samo kao žulja i osjetim ju dugo i još mi je na trbuhu ko kvrgica :D

Iskrica1347
    24. Rujan 2014. 22:31

I meni isto.. ali doduše, meni se više nema puno ni kam micati..

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• lusilu
    24. Rujan 2014. 22:41

Meni je slično ne boli toliko više me nekak peče trbuh iznutra a dobila sam samo 8kg do sad,a dok.kaže da nema mjesta pa mi je zato tak

Lusilu

tena123
    29. Rujan 2014. 11:11

ajme osim prehlade koja me muči već tjedan dana sigurno, imam problema s kapilarima.. odnosno imala sam na sva tri mjesta prije trudnoće ali sad već vidim na dosta mjesta da su popucale..
    ali najviše od svih tih koje kakvih bolova me muči kad se prestane micati i evo jučer sam mislila da ću poludit uopće se nije micala, osjetila sam par puta da se okrene ili nešto ali da baš udari nema šanse, toliko me to ubija i žicira da nemogu opisat, međutim primjetila sam da mi se kao gljivična infekcije vratila imala sam je prije trudnoće par puta i već znam kako izgleda, peče i crveni se koža za popizdit i svrbi. problem je što mi se to pojavilo doslovno odjednom samo i od tada kao da se smirila.
    više neznam jel to ima veze ali znam kad sam ja tužna jako ili neraspoložena da se ona skroz umiri i sinoć sam malo ležala i posvetila se njoj i čim sam počela rukama po trbuhu odmah se počela mica i udarat i tako cijelu noć, znam da zvuči ludo ali kao da traži pažnju, jel se još nekome tako nešto događa, i da kako u trudnoći liječite gljivičnu infekciju?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.