ja sam ju lijecila canesten vaginaletama i kremom.. za 3 dana sve proslo
Laura 21.08.2014 :-*
dali to uzimaš bez recepta ili? jer moj doktor je katastrofa i dok se to sve ne izanalizira neće mi da nikakav lijek a ja nemogu dugo čekat jer mi jako brzo postane sve gore a iskreno se nadam da nema utjecaja na trudnoću (mislim infekcija), a doktora bi najrađe izbjegla..
da,da..mozes ju kupit bez recepta..a mogu se i bez problema i trudnoci koristit..
ja sam gljivice s rojazol vaginaletama riješila :D bar se nadam da jesam... jer ih sad već neko vrijeme nema... to mi je dr. prepisao... a što se tiče mirne bebice, tak je meni u subotu bilo...jest da sam bila u autu dobar dio dana ( s pauzama) ali baš je bila mirna.... sve mi se čini da to promjena vremena utječe na nju... jučer je bila aktivna, a jutros još aktivnija tak da mi je sad srce na mjestu D:
e tena samo da ti napšomenem.. kupi si onaj paketic gsdje imas i kremu i vaginalete.. neka se i partner lijeci istovremeno s tobom i tih par dana se nemojte seksat.. jer se mozes ti izljecit,al nista ti ne znaci jer ti ih on moze opet prenjeti i mozes ih opet dobit..
ja nisam znala da canesten smiješ u trudnoći koristit... meni je moj rekao samo rojazol...a sjećam se da je ta kremica bila živi spas
a fak tek što smo se nakako vratili na staro po pitanju sexa sad opet ništa, a to sam zaboravila, dobro da si napomenila, jedva čekam da mu kažem da ga oduševim. Ma Cloudy nebi mi bio problem uzeti rojazol ali onda moram kod doktora a njega obilazim u širokom luku..
evo i sad se cijelo jutro opet miče hvala Bogu ajme mrzim kad me tako uplaši..
ja sam u ljekarni to pitala i rekli su mi da mogu bez problema to koristit... ugl.. tena..ah sory al bolje izdrzat par dana bez seksa dok se lijecite pa poslje mozete opet nastavit po starom..hehe... ak nebus znala kako upotrijebit kremu javi mi se u inbox pa cu ti reci..
Sortiraj odgovore
Najstariji