Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala13
    12. Studeni 2014. 21:49

Samo me zanima nesto.. pocela su me leda bolit ko vrag ali ne i zdjelica jel to normalno znaci samo leda me bole dole ??

tena123
    12. Studeni 2014. 22:07

mala ja i ti smo tjedan dana razlike po terminu pa ne znam kako tebe ali mene već jako dugo vremena leđa bole, neka manje, nekad više, kao i sve. Bitno je uočit razliku što je normalna bol za naše stanje a što je "alarm", iako to nije baš lako.
    Vjerujem da je to što osjećaš normalno jer evo ja satima noću ne spavam zbog tih bolova, ne uvijek al zna vraški bolit. ako ti je lakše čitaj si gore trudnoću po tjednima, meni obično tjedan kasne ali odlično je kada to pročitaš i baš to ti se događa pa znaš da je savršeno normalno..

• mala13
    12. Studeni 2014. 22:10

Bas su me uhvatila i ne popustaju inace su me bolila ali sada je vrh i to trtica jako boli donji dio i ta bol ko da mi se spaja s zdjelicom i spusta u noge uzas katastrofa

• mala13
    13. Studeni 2014. 19:07

Tena kake sve bolove imas ?

cloudy
    14. Studeni 2014. 11:11

da... 36, 37, 38, 39,  + 40 tjedana je 9. mjesec :)

• mala13
    14. Studeni 2014. 11:58

Aha hvala :))

Igorovabebica
    14. Studeni 2014. 20:00

Onda sam i ja ušla u 9. mjesec!  
    Mala- drago mi je da je sve u redu i samo smireno. Miruj, ja sam isto otvorena dva prsta pa moram mirovati, iako bih cijelu kuću digla u zrak i očistila! Ali, mama mi pomaže! 
    Crnamala. vidjeti ćeš da je sve u redu s bebicom, znam da te strah, ali probaj se malo opustiti i vidjeti ćeš da će bebica biti super! 
    I svima vama želim puno sreće u išćekivanju pišulinca. Ja idem na pregled u srijedu! Baš me zanima jesam li se otvorila i molim Boga da ne ostanem u bolnici. jer, čula sma da ostavljaju žene u bolnici ako ste otvoreni koliko oni procijene da je potrebno da biste ostale u bolnici. Znate li možda koliko morate biti otvoreni da bi vas ostavili? Ja u srijedu ulazim u 37. tjedan...

crnamala
    14. Studeni 2014. 20:43

Hvala na potpori ja sam se smirila bebac je vesel i skakuce pa sam si rekla da ja sve ok i da ne panicarim bezveze. I ja sam u sridu na pregledu pa se nadam da cemo obe dobit lipe vijesti. Samo odmaraj i misli na bebicu a kuca je nebitna! Ja sam danas usla u 38 tjedan pa racunam da sam na "sigurnom"! I zelim svima vama da to docekate! 

• mala13
    15. Studeni 2014. 01:13

Ja sam za 2 dana u 35 tjednu i imam osjecaj da se raspadam koliko me leda bole i kuk lijevi ko i straznjica s lijeve strane .. i koliko moram ic na wc zbog pritiska .. i jos usto maternica nekad zaboli i jajnici presjeku.. ja sam otvorena prst i na kontrolu idem 26 nadam se da necu ostat u bolnici jel tad cu bit u 9 mj ... a mala je vec glavicom dole kontam da.joj se zuri ;) 
    Sretno svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.