34 tjedan ali kao beba je razvijena po 33 i 32 tjednu..
Mene cim malo zaboli moja psiha utjece jel se ja uplasim jako :/
Nezelim u bolnicu toliko da lijem suze :'(
Jako sam mrsava pa me zato boli maternica jel ja nemam nikaka zatezanja a i nisam otvorena uopce i ta se bol javlja navecer .. i manje jedem od straha
Pa bas zato, zar neces biti mirnija ako ti nakon opsirnijih prertraga kazu da je to normalno i zbog tvoje tezine, kako pretpostavljas? Kazem ti jer mene tako boli tek poslje 36 tj. Ali opet, kod nikoga nije isto...
meni bi da imam bolove, ma kave god, groznije bilo doma nego u bolnici...a fakat sam tip koji se grozi bolnica... ali opet...da me i najmanje krene bolit, a da mi je dr dao uputnicu otišla bi još prekjučer, a ne danas....
cure, ja mislim da nitko od nas ne voli bolnice i svima nam je koma kaj budemo uopće morale poslije poroda morale bit tam, ali pa doktori su ipak tu da pomognu i da naprave nekaj. Ja sam ove godine bila u bolnici tjedan dana, a na kraju mi nije bilo nikaj, al su me ipak držali na promatranju da se nebi nekaj dogodilo, zakurila sam navečer, nije mi bilo dobro i otišla sam odmah na hitnu. U trudnoći nismo više samo mi u pitanju, nego i naše dijete.
mala, znam da ti je strašna pomisao na bolnicu, ali sjeti se svoje bebe i odi doktorima, samom trudnoćom smo dobile veliku odgovornost jer moramo paziti na te naše mišeke male, još veća odgovornost nas očekuje dok se oni rode. Zapamti, doktori nisu tu da te plaše, naprave neko zlo, budu pomogli, čak i ako ne pomognu, budu te poslali na sve pretrage, rekli ti da ti nije ništ, da je to sve normalno i to je to. Al budeš mirna jer budeš znala da je bebica oke. Ja sam se u bolnici tješila da nisam ni prva a ni zadnja trudnica koja mora biti u bolnici, preživi se sve to. Ak niš drugo, dok dođeš domeka iz bolnice više cijeniš svoj krevet nego ikad prije :D
potpisujem MalaMuca :D i samo bi dodala... da mi koje nismo bile u bolnici, ili vi koje ste bile nešto kratko možemo biti sretne, presretne i zahvalne što nam je sve više manje po ps-u... jer ima žena koje cijelu trudnoću preleže u bolnici.... i opet na kraju prežive ...
Bila sam i sve je uredu .. bebica je okej i bolovi su normalni do nekih granica i otvorena sam 1 prst.. i opt moram ic za 14 dana
Sortiraj odgovore
Najstariji