Mala tako ti je i meni bilo stalno bolovi u kukovima bi preponama a znalo me par puta ukocit od kuka, guze sve do stopala da bi sepala tjednima. Bol u preponama ajme vec oki 30 tjedna i ne popusta ali mi svejedno nitko nije rekao da sam otvorena vec je to kako kome normalno u trudnoci. moj ti je bebac vec od 30-og tjedna okrenut glavicom dole pa smo dogurali do 38 tjedna tako da pravila nema.
Joj, sada kada ste mi rekle ovo da ostavljaju ako ste otvoreni tri prsta... nadam se da me neće ostaviti, iako su me prošli put zbog dva prsta ostavili u Vinogradskoj. Morati ću malo više mirovati do utorka.
Pa da ja sam otvorena i imam bolove i jedva ckm da zavrsim ali nevidim razlog ostajanja ako se pocnem otvarati jos vise ipak se moze rodit i sa 36 tjedana najbitnije je uc u 9 mj tako su mi rekli.. i da je normalno da sve boli i jajnici i maternica sada nekog vise nekog manje :)
Ostat cu u komadu moram izdrzati .. spusta se noc i moji bolovi pocinju...
Tesko mi je al.jos malo pa gotovo
A joj... A vjerujem da ti je tesko... Ali eto, bebac je ok pa se tjesi time.
BabyM-i ja želim barem da uđem u 38. tjedan trudnoće. Zato sam odlučila strogo mirovati i držati se uputa koje su mi dali, barem da još prođu dva tjedna.
Ma bit ce to ok, curke... Ja sam od 32 tt trebala mirovati, ne strogo, ono po kuci i tako... I evo me u 39 tt.
Zelim da ide vannn.
Jos sam danas sva neka luda, zivcana... I molim Boga da to nesto krene i da stigne moja bebica i da se zbog nje prestanem zivcirati zbog gluposti jer ce ona biti centar moje paznje.
I ostalo me nece zanimati... Hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji