Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crnamala
    15. Studeni 2014. 10:19

Mala tako ti je i meni bilo stalno bolovi u kukovima bi preponama a znalo me par puta ukocit od kuka, guze sve do stopala da bi sepala tjednima. Bol u preponama ajme vec oki 30 tjedna i ne popusta ali mi svejedno nitko nije rekao da sam otvorena vec je to kako kome normalno u trudnoci.  moj ti je bebac vec od 30-og tjedna okrenut glavicom dole pa smo dogurali do 38 tjedna tako da pravila nema.

Igorovabebica
    15. Studeni 2014. 13:21

Joj, sada kada ste mi rekle ovo da ostavljaju ako ste otvoreni tri prsta... nadam se da me neće ostaviti, iako su me prošli put zbog dva prsta ostavili u Vinogradskoj. Morati ću malo više mirovati do utorka. 

• mala13
    15. Studeni 2014. 15:39

Pa da ja sam otvorena i imam bolove i jedva ckm da zavrsim ali nevidim razlog ostajanja ako se pocnem otvarati jos vise ipak se moze rodit i sa 36 tjedana najbitnije je uc u 9 mj tako su mi rekli.. i da je normalno da sve boli i jajnici i maternica sada nekog vise nekog manje :)

• mala13
    15. Studeni 2014. 17:09

Ostat cu u komadu moram izdrzati .. spusta se noc i moji bolovi pocinju...
    Tesko mi je al.jos malo pa gotovo

• babyM
    15. Studeni 2014. 17:13

A joj... A vjerujem da ti je tesko...  Ali eto, bebac je ok pa se tjesi time. 

Igorovabebica
    15. Studeni 2014. 18:19

BabyM-i ja želim barem da uđem u 38. tjedan trudnoće. Zato sam odlučila strogo mirovati i držati se uputa koje su mi dali, barem da još prođu dva tjedna. 

• babyM
    15. Studeni 2014. 18:34

Ma bit ce to ok, curke... Ja sam od 32 tt trebala mirovati, ne strogo, ono po kuci i tako... I evo me u 39 tt.  Zelim da ide vannn.  Jos sam danas sva neka luda, zivcana... I molim Boga da to nesto krene i da stigne moja bebica i da se zbog nje prestanem zivcirati zbog gluposti jer ce ona biti centar moje paznje.  I ostalo me nece zanimati... Hehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.