Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    16. Studeni 2014. 18:46

Sara, a da nazoveš pa pitaš? 
    nek te pregleda, bolje da odeš i uvjeriš se da nije nikaj nego da trpiš a možda je nekaj :/

Sara9
    16. Studeni 2014. 18:47

Naravno, cini mi se da je ujutro odmah zovem pošto me sad malo više boli...

babyM
    16. Studeni 2014. 18:57

Sara

Naravno, cini mi se da je ujutro odmah zovem pošto me sad malo više boli…

Da, bolje pitaj... Mislim da je beba sama po sebi jos premalena da bi te ona pritiskala...  ma bude sve ok, bez brige. 

babyM
    17. Studeni 2014. 17:46

Sara

Naravno, cini mi se da je ujutro odmah zovem pošto me sad malo više boli…

Hej, sta kaze dr? Jesu te prosli bolovi?

• mala13
    16. Studeni 2014. 18:52

Smirilo mi se nije tako jako al zato me bole kukovi i jajnici kao da me sjece neko uzas ... jedva ckm da bol zavrsi.. kad legnem i smirim se bolovi nestanu kad se dizem sjedim i stojim bolovi su tu.. dali je i nekome tako bilo?

Sara9
    16. Studeni 2014. 18:58

Hvala ti :)

• Loreen
    17. Studeni 2014. 18:34

Evo i mene u 23.tjednu i bole me kukovi i trbuh mi se stvrdne i onda ko neka tupa bol... I to vec traje par tjedana. Nije strasno ali osjecam tu tupavu bol i mislim cak da je od bebe sto se vrti i okreće jer pocela sam nocu lose spavat kako me mlatara na dane. Imam osjecaj da nikad ne spava. Ocekivala sam da bebe stalno spavaju, bar dok su u trbuhu...

Igorovabebica
    17. Studeni 2014. 19:37

Mene od jučer boli točno na mjestu mjehura. Nisam se prehladila, ne boli dok mokrim, nego poli povremeno. Imala sam čak i lagane kontrakcije, osjećaj kao kada se previše istegnete. Baš mi je ginekologica rekla da je to zbog pritiska maloga na zdjelicu, a i širenja zdjelice i maternice. Sada sam 36+5 i dok ovo pišem, ne boli me, a do maloprije me boljelo pa kada bih sjela na kauč, ne bi baš bilo ugodno. Kao da me nešto štrecne.

babyM
    17. Studeni 2014. 21:25

Igorovabebica

Mene od jučer boli točno na mjestu mjehura. Nisam se prehladila, ne boli dok mokrim, nego poli povremeno. Imala sam čak i lagane kontrakcije, osjećaj kao kada se previše istegnete. Baš mi je ginekologica rekla da je to zbog pritiska maloga na zdjelicu, a i širenja zdjelice i maternice. Sada sam 36+5 i dok ovo pišem, ne boli me, a do maloprije me boljelo pa kada bih sjela na kauč, ne bi baš bilo ugodno. Kao da me nešto štrecne.

Draga, tako nekako je i meni bilo... Najvece promjene sam osjetila od tog 36. Tj. A sada kada krene bol i ti grcevi , odnosno kontrakcije, jer sada osjecam i u ledjima, samo gledam na sat.  I mislim si, hajde, hoce li to sad bit to... ?  Ali nula bodova, popusti kad se otusiram... I nema onog razmaka pravilnog.  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI