Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    16. Studeni 2014. 18:46

Sara, a da nazoveš pa pitaš? 
    nek te pregleda, bolje da odeš i uvjeriš se da nije nikaj nego da trpiš a možda je nekaj :/

Sara9
    16. Studeni 2014. 18:47

Naravno, cini mi se da je ujutro odmah zovem pošto me sad malo više boli...

• mala13
    16. Studeni 2014. 18:52

Smirilo mi se nije tako jako al zato me bole kukovi i jajnici kao da me sjece neko uzas ... jedva ckm da bol zavrsi.. kad legnem i smirim se bolovi nestanu kad se dizem sjedim i stojim bolovi su tu.. dali je i nekome tako bilo?

Sara9
    16. Studeni 2014. 18:58

Hvala ti :)

• Loreen
    17. Studeni 2014. 18:34

Evo i mene u 23.tjednu i bole me kukovi i trbuh mi se stvrdne i onda ko neka tupa bol... I to vec traje par tjedana. Nije strasno ali osjecam tu tupavu bol i mislim cak da je od bebe sto se vrti i okreće jer pocela sam nocu lose spavat kako me mlatara na dane. Imam osjecaj da nikad ne spava. Ocekivala sam da bebe stalno spavaju, bar dok su u trbuhu...

Igorovabebica
    17. Studeni 2014. 19:37

Mene od jučer boli točno na mjestu mjehura. Nisam se prehladila, ne boli dok mokrim, nego poli povremeno. Imala sam čak i lagane kontrakcije, osjećaj kao kada se previše istegnete. Baš mi je ginekologica rekla da je to zbog pritiska maloga na zdjelicu, a i širenja zdjelice i maternice. Sada sam 36+5 i dok ovo pišem, ne boli me, a do maloprije me boljelo pa kada bih sjela na kauč, ne bi baš bilo ugodno. Kao da me nešto štrecne.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.