Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    09. Studeni 2014. 23:42

igorovabebica, tebi je isto termin začas jelda?

• mala13
    11. Studeni 2014. 12:23

Molim vas da mi pomognete ..
    Ovako imam vec 4 dana bolove u ledima i maternica me boli .. bila sam kod ginekologa i nisam.otvorena i beba je dobro.. i dobila sam upitnicu za bolnicu ali nezelim tamo ici.. jako sam.mrsava i u 8 sam.mjesecu jel to mozda me boli sto se sirim ili ? 
    Bolovi su kao kod menstruacije

Nalah
    11. Studeni 2014. 12:34

1.nisi otvorena,2.beba je ok,3.uputnicu za što?

Nalah
    11. Studeni 2014. 13:06

I ja sam u 8.mjesecu i isto imam bolove koje ti opisuješ,kao i pola nas ovdje,što je sasvim normalno,ujedno ako si jako mršava,kralježnica,a osobito lumbalni (donji) dio ti je još više opterećena težinom trbuha,a ujedno tijelo se mijenja i prilagođava dolasku bebe.
    CTG  ti nije ništa strašno

• mala13
    11. Studeni 2014. 13:34

Aha hvala vam puno jel ja se jako bojim.ovo mi je prva trudnoca i ti bolovi su poceli prije nekih 2-3 dana i usla sam u 8 mj i bolovi u ledima su odvratni a dole me boli nekad najgpre mi je kad idem spavati navecer.. samo nezelim ici u  bolnicu jel me nece pustit kuci onda do kraja poroda .. samo odmaram sada i nista ne radim.. meni je samo najvaznije da ima jos vas koji se suosjecate samnom i da je to normalno.. ja imam 53.50 kg a kad sam ostala trudna sam.imala 44 i vec sam lezala bila zbog bolova i nije mi nista bilo.. i sad opet zele da lezim.

lily13
    11. Studeni 2014. 13:45

Zašto misliš da te ne bi pustili kući do poroda?! 
    Ja sam nedavno bila u bolnici, primala tokolizu i za sazrijevanje bebinih pluća, tužila sam se na bol koja iz leđa prelazi u prednji dio, napravljen mi je i ultrazvuk bubrega i otkriven bubrezni kamenac! 
    Kada su stigli svi nalazi, KKS, urin, urinokultura i brisevi cerviksa, svi uredni puštena sam kući na mirovanje! 
    Trudnoća je drugo stanje ali nije bolest! 
    Ako bolovi ne popuštaju ne bih se s tim zezala! Veći bi mi bio strah stat kući a ne otići u bolnicu! Kući je najljepše ali ako te boli ipak si u bolnici sigurnija, ako su sve pretrage u redu nema razloga da ne ideš kući!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.