Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    11. Studeni 2014. 14:10

slažem se s lily... ako ti bolovi ne popuste... ja bi otišla u bolnicu vidjeti što doktori kažu... ako je sve ok vjerujem da će te pustiti doma... nikome nije u bolnici lijepo, ali opet, ja bi radije i bolnicu istrpila nego da se bebici nešto desi... ima tu među nama cura koje su i duže od mjesec dana bile u bolnici, tako da... ako ti se bolovi ne smanje... odi dr, vidi šta će ti reći, ako trebaš u bolnicu, on će to najbolje znati

Nalah
    11. Studeni 2014. 14:28

Normalno je ako je sve u redu,ak trudnoća nije po ničemu rizična.Dobro,jel su oni tebi utvrdili od čega su ti bolovi ili te zato šalju u bolnicu?Ako je ovo drugo,onda trebaš ići,a CTG je 36 ili 38 tjedan,ispravite me

Nalah
    11. Studeni 2014. 14:37

Ako je to preporuka liječnika,onda idi,ako je sve ok brzo si doma

• mala13
    11. Studeni 2014. 14:40

Aha vec sam jucer trebala ici al nisam otisla i popustila me bol cim odmaram

cloudy
    11. Studeni 2014. 14:41

gle... i ja mrzim bolnicu...i znam da će mi oni dani nakon poroda biti katastrofa iz samo jednog razloga - mrzim bolnice... ali opet... pa neću zato rodit doma (iako mi ni to ne bi bilo loše da živimo u nekoj drugoj državi, a ne tu kod nas) ... ako dr misle da bi mogli biti trudovi, i kažu ti da bi trebala možda u bolnicu da vide šta je i od čega bolovi... ja stvarno ne kužim zašto ne bi otišla... ctg nije strašan, a ako je sve ok, pa pustit će te doma ... a ni sama ne možeš biti sigurna jesu li trudovi ili ne...

• mala13
    11. Studeni 2014. 14:58

Razumijem

lily13
    11. Studeni 2014. 17:53

CTG se može početi raditi od 28 tjedna, ništa strašno, ležiš i stave ti sondu na trbuh gdje se beba nalazi i zavežu, bitno da su bebini otkucaji između 120 i 160! 
    Pitala si nas za naša mišljenja ali ti ćeš opet učiniti onako kako ti misliš da je najbolje za tebe i dijete! 
    Svaka trudnica i trudnoća je individualna, i svatko na drugačiji način doživljava bol. Ja da nisam otišla u bolnicu tko zna kako bi sve završilo, hvala Bogu sada smo kući i mirujemo, križam dane i jedva čekam ući u sigurne tjedne da se psihički malo odmorim! :) Stvarno ti od srca želim da ti prođe i da je sve u redu! :)

• mala13
    11. Studeni 2014. 18:08

Hvala puno .. mene su bolovi popustili hvala bogu i magnezij mi pomaze :) 
    Ako mi se vrate bolovi da.nmg izdrzat icu u bolnicu al najbitnije mi je da ja dijete osjetim kada me lupa :) i da je ona dobro

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.