Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyM
    12. Studeni 2014. 13:02

Vidis, ipak si otvorena. Pretpostavljam da su ti preporucili mirovanje? Mislim da je ipak to rano da si otvorena, sva sreca nije puno, ali pazi se i cuvaj bebicu. 

crnamala
    12. Studeni 2014. 14:13

Drago mi je da je sve ok zavrsilo i zelim ti da bolovi prestanu i sve prodje idealno. Ja sam jucer bila na kontroli i do sada mi je trudnoca bila idealna ali mi je jucer rekla dr da bebac ima malo tekucine u zelucu sta ne mira biti nista jer je mozda tek popio plodne vode a moze bit svasta i sad panicarim ko luda bezveze i zamisljam sve najgore scenarije i citam po prokletom internetu  da mogu bit i ciste i genetski poremecaji isl.... ma uzas a luda sam sta san uopce gledala.  dr nije panicarila rekla je da su svi ostali parametri idealni i kako bi trebali biti u 37 tjednu jedino je dosta dug ( na tatu) ali san se ja uhvatila samo tog stomacica. Iduci pregled za tjedan dana a meni se cini godina. Znam da panicarim bezveze i pokusavam se skulirat radi bebe al ne mogu si pomoc! Je li itko od vas imao slicno iskustvo?

• mala13
    12. Studeni 2014. 14:16

Mirujem naravno nema mrdanja u 34 sam tjednu tocno a to sto me boli je jer se sirim ali izdrzat cu ja to jos malo pa gotovo

tena123
    12. Studeni 2014. 17:38

mala baš super da je sve u redu, nemoj se živcirat bezveze jer da je nešto ne bi te pustili kući. 
    samo miruj i miruj jer je ipak pre rano da ti započne porod..sretno

• mala13
    12. Studeni 2014. 17:52

Hvala vam a bolovi se prestat kad rodim hehe.. nazalost se sada jako sirim pa me zato boli .. a zato moram mirovat jer mi dode isto bolnica il kuca a ja biram kucu i necu nista raditi.. sve drugi rade samo cu se ukocit od lezanja .. izdrzat cu jos mjesec i pol dana i gotovo

LuKi5
    12. Studeni 2014. 18:13

Mala drago mi je da je sve proslo u redu.

Crnamala, vjerujem da ce sve biti u redu I da je samo progutala bebica vodu.

14.06.2014. L ♥

crnamala
    12. Studeni 2014. 18:40

Hvala cure na podrsci malo sam se skulirala. Bebac je popodne bio standardno aktivan i vesel pa me malo smirilo. Valjda ovo jugo i kako mi se blizi kraj postajem nervozna. Ma bit ce sve ok nadam se svima nama i da kad dodje vrijeme za to imamo dobar porod i uzivamo u svojim prekrasnim i zdravim bebicama.

• mala13
    12. Studeni 2014. 19:43

Sve cemo mi biti uredu ko i nase sunce malo koje jedva cekamo da vidimo :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.