I da vas pitam imam jako vodenastu stolicu kao kada piskim.. dali je to normalno stalno sam u wc ?
Dali je to mozda od magnezija 300 sto sam povecala dozu 2 puta na dan pijem?
Cure mene jučer I danas boli isopod desnog rebra, kao da me probada nešto... I to samo dok sjedim, kad se ustanem ili legnem, ništa.. Jel imao ko slično iskustvo? Doma mi dižu paniku jer je tu kao jetra..
Sara-i mene je boljelo, može biti da te bebica pritišće rebrima, ali isto tako može biti i rast trbuha; sve ti se potiskuje prema gore pa zato...
Mala-može biti-magnezij opušta mišiće pa ti se crijeva toliko ne napinju i zato imaš mekšu stolicu.
Ostale curke koje stalno nešto boli-držite mi se. Mene leđa više ne bole, ali međunožje mi je kao da imam utege zakvačene o nj. Sve ćemo mi to izdržati, kao što kaže Mala!!!
To je tek za skoro mjesec dana, ali naravno ako se nastavi idem odmah :)
Sara mene ti moj bebac tu mlati odavno jer je centrirao guzu pod rebra pa me nogicama lupa. Doduse mislim da je to dosta rano da bi bio okrenut i tako visoko ali ne mora znacit. Miguce cisto da ti se kao sto je netko rekao maternuca podize kako raste i vec gura organe. Svejedno pitaj dr. Ja san svoju pitala za svaku glupost bas me briga ne znam nis i bolje da pitan nego brinem bezveze.
Sortiraj odgovore
Najstariji