Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala13
    15. Studeni 2014. 18:42

Sve cemo mi izdrzat ipak smo zene :)

• mala13
    15. Studeni 2014. 18:45

I da vas pitam imam jako vodenastu stolicu kao kada piskim.. dali je to normalno stalno sam u wc ? 
    Dali je to mozda od magnezija 300 sto sam povecala dozu 2 puta na dan pijem?

Sara9
    16. Studeni 2014. 16:13

Cure mene jučer I danas boli isopod desnog rebra, kao da me probada nešto... I to samo dok sjedim, kad se ustanem ili legnem, ništa.. Jel imao ko slično iskustvo? Doma mi dižu paniku jer je tu kao jetra..

Igorovabebica
    16. Studeni 2014. 16:52

Sara-i mene je boljelo, može biti da te bebica pritišće rebrima, ali isto tako može biti i rast trbuha; sve ti se potiskuje prema gore pa zato... 
    Mala-može biti-magnezij opušta mišiće pa ti se crijeva toliko ne napinju i zato imaš mekšu stolicu. 
    Ostale curke koje stalno nešto boli-držite mi se. Mene leđa više ne bole, ali međunožje mi je kao da imam utege zakvačene o nj. Sve ćemo mi to izdržati, kao što kaže Mala!!! 

Sara9
    16. Studeni 2014. 17:37

Ma da, al tek sam 19i tjedan pa se zato I pitam :)

Sara9
    16. Studeni 2014. 18:21

To je tek za skoro mjesec dana, ali naravno ako se nastavi idem odmah :)

crnamala
    16. Studeni 2014. 18:32

Sara mene ti moj bebac tu mlati odavno jer je centrirao guzu pod rebra pa me nogicama lupa. Doduse mislim da je to dosta rano da bi bio okrenut i tako visoko ali ne mora znacit. Miguce cisto da ti se kao sto je netko rekao maternuca podize kako raste i vec gura organe. Svejedno pitaj dr. Ja san svoju pitala za svaku glupost bas me briga ne znam nis i bolje da pitan nego brinem bezveze.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.