Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyM
    17. Studeni 2014. 21:29

I da, to sto "strecne" dok sjedis, ja sam znala osjecati i dok lezim, pa kad je postalo intenzivnije sam shvatila da to bebica... Vrpolji se ili nesto tako.  Ali pravo zaboli u zdjelici i dolje...

MalaMuca
    17. Studeni 2014. 23:26

Ja sam rasturena totalno, sad sam u 37. tjednu i ono, nemrem više. Evo nemrem. Sve me boli, bebačica me lupa u mjehur pa osjetim to da me kao štrecne, al ono zna me tolko lupnuti da me boli, fakat me boli. Leđa da ne spominjem, najradije bi se u invalidska kolica stavila, ali problem je u tome da nemrem sjediti, ležati, letjeti, nikak se nemrem složiti. Ostajem bez zraka čim nekaj malo duže radim, kontrakcije me isto živciraju. Nikak se naspavati. Zdjelica, ko da sam se seksala tjedan dana bez prestanka i onda trčala maraton. Luda sam, ak to bude tak i na dan poroda, ja bum prespavala porod jer nebum imala ni mrvicu snage više -.-

Dea23
    18. Studeni 2014. 08:31

MalaMuca još maaaaalooo  Sad nema nazad 

cloudy
    18. Studeni 2014. 09:07

Malamuca  izdrži još malo i Duna je s tobom :) bude bilo bolje nakon poroda ja sam ziher....a i kao što Dea kaže...nazad nema...

renata6
    18. Studeni 2014. 09:17

Slažem se s curama, MalaMuca još malo i sve je gotovo, znam da je težak taj kraj, ali uskoro je bebica tu!

• babyM
    18. Studeni 2014. 12:20

Cure, mene danas tak probada u trbuhu da kad uhvati jedva stojim... Ledja konstantno bole... A kad ustajem iz sjedeceg, jedno minutu se ne mogu skroz uspraviti od bolova u donjem djelu trbuha...  Dragi i ja smo sinoc bili malo aktivni, ne znam jel bi moglo biti zbog toga ili sta? Ugl. Nikako se ne osjecam dobro i ako ovako nastavi mislim da bi najbolje bilo otic na pregled..
    Sto vi mislite?

• mala13
    18. Studeni 2014. 14:07

Moguce da ti je od toga ali vjerujem da ce ti ubrzo proci tako je i meni bilo pa sam odustala od toga :)

Igorovabebica
    18. Studeni 2014. 21:48

Nekada se i meni teško ustati zbog pritiska na mjehur. 
    Malamuca-znam kako je to kada te "ona" boli, ja imam osjećaj kao da me dragi razvalio, ali stvarno, ja ni nogu u ležećem položaju ne mogu dignuti, a da ne spominjem kada se moram ustati. Prvo namještanje na bok, ležati tako par sekundi pa onda sjesti i tako par sekundi i onda ustati. Prije sam skakala k'o zvrk. Tako sam si nekada smiješna, da me dragi uhvati kako se sama sebi smijem.  Izdrži, još malo. Pa mi smo blizu, kada je tebi termin? Ja sam sutra u 37. tjednu.

MalaMuca
    19. Studeni 2014. 03:36

igorovabebica, mi smo tu negdje sa terminom, meni je 9.12. 
    ja se danas nisam mogla dignut s onog glupog kreveta dok sam bila na ctg-u xD 
    sestra me zove da mi da papire, a ja se ko blesava koprcam da se dignem nekak jer sam se sva ukočila i još je krevet neki niski.... ma koma. 
    fora je u tome da sam do prije tjedan, dva sve mogla, niš mi nije bilo teško, a sad mi je koma

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.