I da, to sto "strecne" dok sjedis, ja sam znala osjecati i dok lezim, pa kad je postalo intenzivnije sam shvatila da to bebica... Vrpolji se ili nesto tako. Ali pravo zaboli u zdjelici i dolje...
Ja sam rasturena totalno, sad sam u 37. tjednu i ono, nemrem više. Evo nemrem. Sve me boli, bebačica me lupa u mjehur pa osjetim to da me kao štrecne, al ono zna me tolko lupnuti da me boli, fakat me boli. Leđa da ne spominjem, najradije bi se u invalidska kolica stavila, ali problem je u tome da nemrem sjediti, ležati, letjeti, nikak se nemrem složiti. Ostajem bez zraka čim nekaj malo duže radim, kontrakcije me isto živciraju. Nikak se naspavati. Zdjelica, ko da sam se seksala tjedan dana bez prestanka i onda trčala maraton. Luda sam, ak to bude tak i na dan poroda, ja bum prespavala porod jer nebum imala ni mrvicu snage više -.-
Malamuca izdrži još malo i Duna je s tobom :) bude bilo bolje nakon poroda ja sam ziher....a i kao što Dea kaže...nazad nema...
Slažem se s curama, MalaMuca još malo i sve je gotovo, znam da je težak taj kraj, ali uskoro je bebica tu!
Cure, mene danas tak probada u trbuhu da kad uhvati jedva stojim... Ledja konstantno bole... A kad ustajem iz sjedeceg, jedno minutu se ne mogu skroz uspraviti od bolova u donjem djelu trbuha... Dragi i ja smo sinoc bili malo aktivni, ne znam jel bi moglo biti zbog toga ili sta? Ugl. Nikako se ne osjecam dobro i ako ovako nastavi mislim da bi najbolje bilo otic na pregled..
Sto vi mislite?
Moguce da ti je od toga ali vjerujem da ce ti ubrzo proci tako je i meni bilo pa sam odustala od toga :)
Nekada se i meni teško ustati zbog pritiska na mjehur.
Malamuca-znam kako je to kada te "ona" boli, ja imam osjećaj kao da me dragi razvalio, ali stvarno, ja ni nogu u ležećem položaju ne mogu dignuti, a da ne spominjem kada se moram ustati. Prvo namještanje na bok, ležati tako par sekundi pa onda sjesti i tako par sekundi i onda ustati. Prije sam skakala k'o zvrk. Tako sam si nekada smiješna, da me dragi uhvati kako se sama sebi smijem. Izdrži, još malo. Pa mi smo blizu, kada je tebi termin? Ja sam sutra u 37. tjednu.
igorovabebica, mi smo tu negdje sa terminom, meni je 9.12.
ja se danas nisam mogla dignut s onog glupog kreveta dok sam bila na ctg-u xD
sestra me zove da mi da papire, a ja se ko blesava koprcam da se dignem nekak jer sam se sva ukočila i još je krevet neki niski.... ma koma.
fora je u tome da sam do prije tjedan, dva sve mogla, niš mi nije bilo teško, a sad mi je koma
Sortiraj odgovore
Najstariji