Haha idem ja pročitati što to boli trudnice, bome sam se lijepo nasmijala, ali da se potužim i ja se tako osjećam, a ja imam još ohohoooo
Ovisi o položaju bebe kako sam, pretpostavljam da se okrenula jer nisam mogla pjehe do dućana od boli u trbuhu i dalje doli.
Danas sam bila u kupovini, ma nisam uopće dugo uru - dvi i imam osjećaj da se odvaja od mene, bolilo me je skros visoko.
A spavanje neću ni komentirat i ja sam jedan nasukani kit u krevetu
Sve su to slatke muke koje će nestati i na njih ćemo zaboraviti
joj cure maloprije sam se udarila u trbuh ne jako ali je zabolilo, ne mogu ocjeniti veličinu pa sam zapela između frizera i bicikla!
Jel može kaj biti bebaču?
joj cure maloprije sam se udarila u trbuh ne jako ali je zabolilo, ne mogu ocjeniti veličinu pa sam zapela između frizera i bicikla!
Jel može kaj biti bebaču?
Mislim da bebacu nije nista, dobro su zasticeni tu kod nas. Pogotovo ako si samo zapela ili malo udarila.
I ja slabo procjenjujem koliko imam ustvari mjesta. Nemamo bas tu svjest koliko nam je ustvari trbuh narastao.
Nisam ali sam se naljutila na samu sebe kaj ne pazim, dobro da sutra idem na uzv i pregled pa ću sve doktore tamo na rano jutro izgnjaviti.
ja sam se par puta lupila u vrata od frižidera -.- luda sam bila na sebe, nisam svjesna svoje veličine :(
osjećam se ko štene bernardinca :(
Uf, meni se mali namjestio ispod rebra s nogama i sada me baš boli rebro. A vaginu da ne spominjem, jedva se okrenem,a i kad hodam, nekako mi se čini da širim noge (nemojte krivo shvatiti), jer me inače međunožje boli ako ih skupim. Ja sam danas dobila lagani udarac u trbuh, ali je zaboljelo, ništa jako. Jojo-nemoj se uzrujavati, sve će biti u redu i bebica je dobro zaštićena.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji