Haha idem ja pročitati što to boli trudnice, bome sam se lijepo nasmijala, ali da se potužim i ja se tako osjećam, a ja imam još ohohoooo
Ovisi o položaju bebe kako sam, pretpostavljam da se okrenula jer nisam mogla pjehe do dućana od boli u trbuhu i dalje doli.
Danas sam bila u kupovini, ma nisam uopće dugo uru - dvi i imam osjećaj da se odvaja od mene, bolilo me je skros visoko.
A spavanje neću ni komentirat i ja sam jedan nasukani kit u krevetu
Sve su to slatke muke koje će nestati i na njih ćemo zaboraviti
joj cure maloprije sam se udarila u trbuh ne jako ali je zabolilo, ne mogu ocjeniti veličinu pa sam zapela između frizera i bicikla!
Jel može kaj biti bebaču?
Nisam ali sam se naljutila na samu sebe kaj ne pazim, dobro da sutra idem na uzv i pregled pa ću sve doktore tamo na rano jutro izgnjaviti.
ja sam se par puta lupila u vrata od frižidera -.- luda sam bila na sebe, nisam svjesna svoje veličine :(
osjećam se ko štene bernardinca :(
Uf, meni se mali namjestio ispod rebra s nogama i sada me baš boli rebro. A vaginu da ne spominjem, jedva se okrenem,a i kad hodam, nekako mi se čini da širim noge (nemojte krivo shvatiti), jer me inače međunožje boli ako ih skupim. Ja sam danas dobila lagani udarac u trbuh, ali je zaboljelo, ništa jako. Jojo-nemoj se uzrujavati, sve će biti u redu i bebica je dobro zaštićena.
Sortiraj odgovore
Najstariji