Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    09. Studeni 2014. 11:48

Neni5
    09. Studeni 2014. 19:56

Haha idem ja pročitati što to boli trudnice, bome sam se lijepo nasmijala, ali da se potužim i ja se tako osjećam, a ja imam još ohohoooo 
    Ovisi o položaju bebe kako sam, pretpostavljam da se okrenula jer nisam mogla pjehe do dućana od boli u trbuhu i dalje doli. 
    Danas sam bila u kupovini, ma nisam uopće dugo uru - dvi i imam osjećaj da se  odvaja od mene, bolilo me je skros visoko.
    A spavanje neću ni komentirat i ja sam jedan nasukani kit u krevetu    

Sve su to slatke muke koje će nestati i na njih ćemo zaboraviti

Jojo5
    09. Studeni 2014. 21:00

joj cure  maloprije sam se udarila u trbuh ne jako ali je zabolilo, ne mogu ocjeniti veličinu pa sam zapela između frizera i bicikla!
    Jel može kaj biti bebaču?

Pilici
    09. Studeni 2014. 21:14

Jojo lezi si popij casu vodu opusti se..
    Jesi se jako lupila?

zebrica

Pilici
    09. Studeni 2014. 21:14

Jojo lezi si popij casu vodu opusti se..
    Jesi se jako lupila?

zebrica

Jojo5
    09. Studeni 2014. 21:21

Nisam ali sam se naljutila na samu sebe kaj ne pazim, dobro da sutra idem na uzv i pregled pa ću sve doktore tamo na rano jutro izgnjaviti.

MalaMuca
    09. Studeni 2014. 21:51

ja sam se par puta lupila u vrata od frižidera -.- luda sam bila na sebe, nisam svjesna svoje veličine :(
    osjećam se ko štene bernardinca :(

Igorovabebica
    09. Studeni 2014. 22:39

Uf, meni se mali namjestio ispod rebra s nogama i sada me baš boli rebro. A vaginu da ne spominjem, jedva se okrenem,a i kad hodam, nekako mi se čini da širim noge (nemojte krivo shvatiti), jer me inače međunožje boli ako ih skupim. Ja sam danas dobila lagani udarac u trbuh, ali je zaboljelo, ništa jako. Jojo-nemoj se uzrujavati, sve će biti u redu i bebica je dobro zaštićena. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.