Jojo-ja ti idem na wc k'o luda! Pa rolu wc papira potrošim u jednom danu od mokrenja. Kada god smo dragi i ja vani, ako ne odemo u pet kafića da se popišam. Strašno! A svi grudnjaci koje imam su mi mali-nisu mi toliko narasle, ne znam kako mi se svi grudnjaci urezuju. A dobila 8 kila... Uf, Malamuca-i mene boli zdjelica, maleni se spustio dolje, negdje je to počelo oko 33 tjedna trudnoće i vjeruj mi da me međunožje boli kao i tebe. Sa strijama nemam problem, no danas ujutro sam primijetila neke tri točkice sa strane trbuha, kao da mi se usirila krv ili imam modricu... to su strije, samo kao male točkice pa su rekli da će to nestati, neće ostati...
Jako vam je dobro, od svih onih kremica (ja ništa nisam koristila), maslinovo ili bademovo ulje. Ali baš ulje, ne kreme na bazi ulja.
Kao nasukani kit!!!! Hahahahahahahahaha!!!!! Meni noge nisu natečene, ali znam kkao vam je kada vas boli. Je li ti problem okrenuti se na drugu stranu? Mene tako međunožje zna u trenutku kada se prebacujem zaboliti-kao da me netko udario drvenim predmetom! Ah, meni termin 10. 12.
ooooo da, međunožje, lijeva prepona boli ko ludo kad se okrecem... a mala jos nakon svega toga unutra nađe grebuckat u predjelu jajnika... uf... ili kad taman nađem idealnu pozu pocne mi po mjehuru lupat i dizi se na wc
16.12.2014 <3 Lena <3
I mene boli lijeva prepona! Tu je i počelo! I kada se namjestim-on po mjehuru pa kreni pišati pa se još jače uzlupa... mene grebe unutra (znaš na koji dio mislim). Jučer smo dragi i ja bili u City Centru i mali me par puta zagrebao da sam skočila. Kao da me čačka dolje. Koliko uspiješ odspavati preko noći kada te lupa?
ja s obućom za sad nemam problema :) ali me dole isto boli kad hodam... ne stalno i ne uvijek al recimo jučer i danas... ko da me netko 3 dana razvaljivao :) da bar je od toga, znala bi od čega je, a ovak hodam ko kauboj :P
Sortiraj odgovore
Najstariji