E to nisam cula... Samo da svrbi zbog rastezanja koze. A kakvo je stanje kod vas sa strijama?
Mene strije jako svrbe, mazala sam se od početka sa svačim, al evo ipak su se pojavile, sad se namažem s uljem i mlijekom za tijelo i malo mi ublaži svrbež, ali i dalje je tu :/
nego, cure kojima se bliži termin, moja curka se jučer s desne strane trbuha prebacila skroz na lijevu, glavica joj je prema dolje od početka, a meni je teško hodati, ko da mi je zdjelica zahrđala i onda me boli sve dolje, ima koja iskustva? kaj se počela spuštati ili kaj radi? :D termin mi je za mjesec dana
Vjerojatno se spusta, da. Jer i ja otprilike tek negdje od 36 tt osjecam te bolove u zdjelici, ranije nije toga bilo...
Ja na srecu nemam strija, samo malo sastrane na bocnim kostima, u tom predjelu. Ali mi se cini nekako da sam dobila na potkoljenicama, odnosno listovima, sad ne znam dal ih ranije nisam primjetila ili to od naoticanja??
danas mi je 31+5 ..na početku su me grudi bolile al to je bilo ok.. no zadnjih dva tjedna me opet bole.. jel to normalno?
i ako ko zna kako da to ublažim jer me trenutačno ubijaju
Ja imam bolove ko pred mengu. Donji donji dio trbuha i da prostite ona stvar. Čitala sam da su takvi bolovi slični menstrualnim tipični za početak a ne za kraj trudnoće i sad me strah. Evo cijelu večer me boli
Sa strijama jos na nuli nisam primjetila iako ih imam od prije kao posljedicu jo jo efekta i dijeta. Mazala sam se biobazom i zasad je super iako mi je puni cura rekla da su popucale u zadnja 2 tjedna. moj malis dnevno parputa promini stranu livo desno pa je meni postalo to normalno, a pritisak dole imam jak kako koji dan. Grudi su me opet pocele bolit prije koji tjedan ali sam skuzila da mi se pocinje stvarati mlijeko i najugodnije mi je kad mogu skinit grudnjak.
Btw pisem iz kreveta s mobitela pa zato brljavim sa slovima inace sam pismena!
Kako vi izdrzavate ove zadnje tjedne trudnoce ( kojima je termin blizu).? Je li grozno rec da jedva čekam porod? Ja se osjecam ko slon makar sam stalno u pokretu ( ako me ne boli) ali sam si bas velika i nezgrapna, jos sa geganjem stvarno izgledam presmijesno!
Ne da jedva čekam porod nego ne mogu više dočekati!
Ogromna sam , nikada više kila nisam imala , jedva se odgegam do dućana , trbuh me boli svaki dan, tj mjehur, stalno moram na wc, ne mogu do stola od trbuha pa si redovito zaserem maicu, smetaju mi čak i gaće a ne samo grudnjak ,imam tri i pol stvari u ormaru u kojima mogu izaći van sve ostalo mi je malo, neki dan sam taice zarezala da stanem u njih... Bole me leđa, noge , sva sam naotečena i puna vode a o strahovima dali se beba miče ili ne da ne pričam.
Nego kaj da jedva čekam porod i da vidim te male okice i poljubim tu nogicu koja me lupa već 9 mjeseci!
Termin 24.11
Sortiraj odgovore
Najstariji