E to nisam cula... Samo da svrbi zbog rastezanja koze. A kakvo je stanje kod vas sa strijama?
E to nisam cula… Samo da svrbi zbog rastezanja koze. A kakvo je stanje kod vas sa strijama?
ajme uzaas ..imala sam ih i od prije pa sam se nadala da neće još puno..ali ne..cila sam crvena i ispucana .. i to su tako izražajneee..a kako tek češu.. i još sam prije par dana jednu slučajno noktom dohvatila to je boliloo
Mene strije jako svrbe, mazala sam se od početka sa svačim, al evo ipak su se pojavile, sad se namažem s uljem i mlijekom za tijelo i malo mi ublaži svrbež, ali i dalje je tu :/
nego, cure kojima se bliži termin, moja curka se jučer s desne strane trbuha prebacila skroz na lijevu, glavica joj je prema dolje od početka, a meni je teško hodati, ko da mi je zdjelica zahrđala i onda me boli sve dolje, ima koja iskustva? kaj se počela spuštati ili kaj radi? :D termin mi je za mjesec dana
Mene strije jako svrbe, mazala sam se od početka sa svačim, al evo ipak su se pojavile, sad se namažem s uljem i mlijekom za tijelo i malo mi ublaži svrbež, ali i dalje je tu :/
nego, cure kojima se bliži termin, moja curka se jučer s desne strane trbuha prebacila skroz na lijevu, glavica joj je prema dolje od početka, a meni je teško hodati, ko da mi je zdjelica zahrđala i onda me boli sve dolje, ima koja iskustva? kaj se počela spuštati ili kaj radi? :D termin mi je za mjesec dana
Spusta se pa radi pritisak.

14.06.2014. L ♥
Vjerojatno se spusta, da. Jer i ja otprilike tek negdje od 36 tt osjecam te bolove u zdjelici, ranije nije toga bilo...
Ja na srecu nemam strija, samo malo sastrane na bocnim kostima, u tom predjelu. Ali mi se cini nekako da sam dobila na potkoljenicama, odnosno listovima, sad ne znam dal ih ranije nisam primjetila ili to od naoticanja??
danas mi je 31+5 ..na početku su me grudi bolile al to je bilo ok.. no zadnjih dva tjedna me opet bole.. jel to normalno?
i ako ko zna kako da to ublažim jer me trenutačno ubijaju
Ja imam bolove ko pred mengu. Donji donji dio trbuha i da prostite ona stvar. Čitala sam da su takvi bolovi slični menstrualnim tipični za početak a ne za kraj trudnoće i sad me strah. Evo cijelu večer me boli
Sa strijama jos na nuli nisam primjetila iako ih imam od prije kao posljedicu jo jo efekta i dijeta. Mazala sam se biobazom i zasad je super iako mi je puni cura rekla da su popucale u zadnja 2 tjedna. moj malis dnevno parputa promini stranu livo desno pa je meni postalo to normalno, a pritisak dole imam jak kako koji dan. Grudi su me opet pocele bolit prije koji tjedan ali sam skuzila da mi se pocinje stvarati mlijeko i najugodnije mi je kad mogu skinit grudnjak.

Btw pisem iz kreveta s mobitela pa zato brljavim sa slovima inace sam pismena!
Kako vi izdrzavate ove zadnje tjedne trudnoce ( kojima je termin blizu).? Je li grozno rec da jedva čekam porod? Ja se osjecam ko slon makar sam stalno u pokretu ( ako me ne boli) ali sam si bas velika i nezgrapna, jos sa geganjem stvarno izgledam presmijesno!
Btw pisem iz kreveta s mobitela pa zato brljavim sa slovima inace sam pismena!![]()
Kako vi izdrzavate ove zadnje tjedne trudnoce ( kojima je termin blizu).? Je li grozno rec da jedva čekam porod? Ja se osjecam ko slon makar sam stalno u pokretu ( ako me ne boli) ali sam si bas velika i nezgrapna, jos sa geganjem stvarno izgledam presmijesno!
I ja jedva cekam porod... I jucer su me isto pocele lagano boljet grudi..
Nista strasno, ali valjda navjesta dolazak bebaca. Vise sam luda od svih tih bolova, probadanja, nezz ni sama cega vise... Nocas me uhvatila takva bol u ledjima, ali ispod lopatica, koja se sirila naprijed pod rebra da nisam mogla disati... Znaci visoko pa sam odbacila da bi mogli biti trudovi. I dok sam se dovukla do kupaone, mislila sam da cu tamo i ostati...
A prije toga se bebica namjestala i namjestala, i dolje probada uzasno da su mi suze same od sebe krenule. Vec sam mislila uzet torbu i odoh neka me pregledaju...

Ne da jedva čekam porod nego ne mogu više dočekati!
Ogromna sam , nikada više kila nisam imala , jedva se odgegam do dućana , trbuh me boli svaki dan, tj mjehur, stalno moram na wc, ne mogu do stola od trbuha pa si redovito zaserem maicu, smetaju mi čak i gaće a ne samo grudnjak ,imam tri i pol stvari u ormaru u kojima mogu izaći van sve ostalo mi je malo, neki dan sam taice zarezala da stanem u njih... Bole me leđa, noge , sva sam naotečena i puna vode a o strahovima dali se beba miče ili ne da ne pričam.
Nego kaj da jedva čekam porod i da vidim te male okice i poljubim tu nogicu koja me lupa već 9 mjeseci!
Termin 24.11
smetaju mi čak i gaće a ne samo grudnjak ,imam tri i pol stvari u ormaru u kojima mogu izaći van sve ostalo mi je malo,
kao da mi mene opisuješ. mislim da će me šlagirati kad nakon poroda shvatim da stanem u neke stare stvari. (ili barem u obuću!)
*šaljem zagrljaj*
Ogromna sam , nikada više kila nisam imala , jedva se odgegam do dućana , trbuh me boli svaki dan, tj mjehur, stalno moram na wc, ne mogu do stola od trbuha pa si redovito zaserem maicu, smetaju mi čak i gaće a ne samo grudnjak ,imam tri i pol stvari u ormaru u kojima mogu izaći van sve ostalo mi je malo, neki dan sam taice zarezala da stanem u njih… Bole me leđa, noge , sva sam naotečena i puna vode a o strahovima dali se beba miče ili ne da ne pričam.
Nego kaj da jedva čekam porod i da vidim te male okice i poljubim tu nogicu koja me lupa već 9 mjeseci!
Termin 24.11
hahahahaha, suosjecam s tobom totalno, post koda sam ga ja pisala tenisice jedva obuvam, noge su mi natecene tolko da mi se vidi trag od ruba carapa svaki put, ujutro kad doruckujem sve mrvice zavrse među cicama i na trbuhu jer se nemogu nagnut iznad stola...sinoc sam dragom rekla da se osjecam ko nasukani kit u krevetu i kad se trebam okrenut na drugi bok da bi trebalo zvat greenpeace da mi pmogne - umro je od smjeha
o bolovima opce ne zelim pricat, lakse nabrojim kaj me ne boli
a termin tek 5.12.
16.12.2014 <3 Lena <3
Ogromna sam , nikada više kila nisam imala , jedva se odgegam do dućana , trbuh me boli svaki dan, tj mjehur, stalno moram na wc, ne mogu do stola od trbuha pa si redovito zaserem maicu, smetaju mi čak i gaće a ne samo grudnjak ,imam tri i pol stvari u ormaru u kojima mogu izaći van sve ostalo mi je malo, neki dan sam taice zarezala da stanem u njih… Bole me leđa, noge , sva sam naotečena i puna vode a o strahovima dali se beba miče ili ne da ne pričam.
Termin 24.11
Ahaha do suza san se nasmijala ko da ja pisem. Ista stvar. Koliko se veselim izac iz kuce uzasavam se otvorit ormar i ne moc obut nista. Ubija me ovaj prijelaz god. doba prehladno za ljetno a pretoplo za zimsko. O cipelama da ne govorim danas jedino mogu obuc prastare japanke i uggsice a bilo sta da obucem izgledan ka redikul po ovom vrimenu. Uflekanu robu necu ni spominjat. Barem mi je lakse- prasinu manje brisem jer sve obrisem stomakom. Jedino je moj bebac zivahan stalno pa me to uvik tjesi da lipo raste i da je sve ok.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji