to i moja mama kaze ... da je od kosice, da je ona imala dok je bila trudna s nama trima i da smo sve 3 imale kosu
netko kaže da ima veze, netko da nema. moja mama je umirala od žgaravice, a ja sam bila ko beba ćelavica kad sam se rodila. meni se čini da su sve to slučajnosti :-)
Kola ionako ima kofein tako da nije baš neko rješenje,a donat je za zatvor.Ja od kad sam na dijeti i ne pijem ta sva gazirana sranja i ledeni čaj,ne jedem prženo/pohano ni nemam žgaravicu
Crnamala, a tvoj termin?
Hm, ne znam, opcenito su mi rekli da izbjegavam gazirano, nisam pitala zasto. Ali, znam da sam jedno vrijeme pila colu ko blesava, s limunom, bas mi je odgovarala, inace nisam neki ljubitelj... Ali tad pojma nisam imala da sam trudna...
I da, i moja baka kaze da kad imas zgaravicu bebi kosa raste. Ali puno je svakakvih prica.
i ja sam to čula da kosa raste kad je žgaravica, a svaka je očito različita jer kad nemam mineralne popijem pola čaše kole i to me spasi.. kavu sam prestala pit u trudnoći pa se ne brinem zbog kofeina. a eto nekima cola izaziva žgaravicu, i paše mi nekad gazirano da malo razradi želudac. iako kako neke muči ja sam još super, sad me čak sve manje i manje muči zgaravica.
Nisam sigurna da je položaj bebe neka garancija za žgaravicu jer moja je stalno okrenuta prema dolje i to dosta nisko pa me opet zna uhvatit..
5.12. Mi je termin. Moj malis je vec u 28 tjednu se okrenuo dole ali me svejedno zna uhvatit zgaravica. Mislim da je to jer me guzom i nogicama stalno lupa po zelucu i rebrima. I ja san cula to za kosu al je recimo moj brat rodjen bas celavko a mater je ubijala zgaravica? Za zatvor su meni pomogle mandarine sta nikad nisan cula al eto kako kome pase.
A to je samo tjedan razlike. ja isto mislim da bebin polozaj nema toliko puno veze sa zgaravicom... Ja sam je znala imati, cak i sada nekad, ali nikad nije bilo prestrasno. A zatvor nista... Prije bih rekla da je obrnuto.
Sortiraj odgovore
Najstariji