Za žgaravicu...meni pomaže mineralna, sirova mrkva (muž mi je rekao da ću se u zeca pretvorit) i nikako ne ležati na leđima.
Baby relativno blizu su nam termini mozda zato slicni problemi.
I ja pijem dosta mineralne kad me uhvati zgaravica, drugo gazirano bas i ne cisto radi kolicine secera u njima inace ne znam zasto bi mineralna bila zabranjena.
Gazirana pica poput cole I tako tih slatkih pogoduju razvitku GDM-a. I razarajuce djeluju na zuc I zeludac ako se konzumiraju u velikim kolicinama. A ono sto pijemo ili jedemo mi to dobiva I beba.
14.06.2014. L ♥
Za žgaravicu probajte malo Donata Mg da se podrignete. Ako ni to ne pomaže, žvačite žvakaće bez šećera. I to baš onak neugodno jako ih žvačite, tako da stvorite što više sline - slina neutralizira kiselinu. Meni je to navečer puno pomoglo. (ali čuvajte plombe)
Dada...e to za zvakce uopce nisam znala. Sad znam za ubuduce hehe :))
Da, badem isto pomaze oko zgaravice. :)
14.06.2014. L ♥
Izbjegavat colu, to kad se navecer probudim i ako bi colu uzela odma kiselina zgaravica posebno kad se to jutro probudim.. Donat mg super ko mineralna mi je, jedino od njega nonstop na wc
zebrica
Tonka18-ajme, znam kako ti je, mene je tako ubijala žgaravica, boljelo me grlo pa su svi mislili da sam nešto pokupila. Sada kada je pišulinac glavom dolje, više ju nemam (jednom u tjedan dana), ali me mučila...strašno... kažu da je to od kosice... ima li u tome istine???
Sortiraj odgovore
Najstariji