Hvala, i tebi želim sreću i da sve okej prodje. Ma mene je moj doktor isprepadao... Kao da mogu roditi ranije i cijeli život brinuti o dijetetu (jer je je prerano rodjeno...) pa sam sva u strahu.
Hvala, i tebi želim sreću i da sve okej prodje. Ma mene je moj doktor isprepadao… Kao da mogu roditi ranije i cijeli život brinuti o dijetetu (jer je je prerano rodjeno…) pa sam sva u strahu.
Hvala ti!! A svaki doktor ima svoj pristup, vjerojatno je htio da to ozbiljno shvatis i stvarno mirujes, neki doktori ce poceti s najgorim scenarijem.. . Razmisljaj pozitivno i slusaj upute i svoje tijelo, proletit ce ti tjedni do kontrole pa ces vidjeti kako ide 💪💪
Pozdrav drage mame i buduće mame, trudna sam
35+1 i od jutros me pocelo boljeti u donjem dijelu leđa, beba mi je manje aktivna nego sto je bila prije dva dana, osjetim ju al manje nego sto je bilo, kontrolu imam 14.04.
Sanjalica probaj pisati na temu ljetne krafnice ili proljetno ljetne bebe, prije ces dobiti odgovor od nekog tko ima iskustva
Pozdrav :)
Nova sam ovdje i zanima me ima li netko iskustva sa bolovina u lijevoj strani trbuha. Trudna sam 23 tjedna,bol je prisutna sa lijeve strane trbuha (mozda malo ispod rebra) i siri se prema pupku,nekada imam osjecaj kao da me netko pika nozem. Prije je pomoglo dok sam legla i smirila se,pa bi proslo,ali sada je prisutna zadnjih 24h. Danas sam isla na ultrazvuk i dr. kaze da je sve oke.
Pozdrav,
imam sličan problem, 25+2 sam trudna i bol je sve jača prema večeri od jutra. Jedva se okrenem ili ustanem po noći. Pijem mg 2x300, ali za sada nije bolje, već u 2 tjedna sve jače. Inače nosim visoko pa sam mislila da su mišići, pošto me više kao probada. Ali, idem u četvrtak kod svoje gin, pa ću probati ispitati. 😊
Nikolcic,hajde bas javi sta kaze dr. Meni je moj rekao da vise mirujem i javim se ako se opet ponovi,a osjetim evo i sada da me leda krecu boljeti i opet na lijevoj strani,po noci je bilo oke.
Pozdrav! Ja sam tek 7+3 i u zadnjih 10 dana imam krvarenja (ne svaki dan) od smeđeg do crvenog. Bila na Hitnoj dva puta sve je uredu, srce kuca, ali ja se i dalje brinem jer uz krv osjećam bolove kao da ću svaki tren dobiti! Izluđuje me sve to skupa i ne znam vise sta da mislim osim da živim u strahu svaki dan
Meni su prestali, da te ne bi uplašila.. ostatak ti ne želim reći!!
pozdrav miss_miu.. možeš li reći što se dogodilo? Ja sam sutra u 18.tjednu i svaku večer me dosta intenzivno boli na desnoj strani... 2 put sam zvala gin. ali kazuuda je normalno
Pozdrav curke!
Nova sam na forumu i trudna 11+6,
U ponedjeljak imam pregled, inače sam od 8 tjedna doma na bolovanju i duphastone pijem 2×2 tablete dnevno, zbog jačih bolova me dr.poslao na bolovanje iako je na pregledu sve bilo super s bebom!
Danas me usred noći probudila opet bol, tj.grčevi u donjem diju trbuha i kao da me grudi puno manje bole i to me zabrinulo 🤔
Malo sam paranoična pa ne znam...Hitna ili da pričekam do ponedjeljka?
❤
Sortiraj odgovore
Najstariji