Dobar dan mame i buduce mame..naime 6.8 mi je bila zadnja menstruacija i trebala sam je dobit opet 3.9 medutim nije dosla s tim da muz i ja radimo na bebi odlucila sam napravit test na trudnocu negdje oko 11 dana kasnjena i test se pokazao pozitivan..po nekom izracunu sad sam pet i pol tjedana trudna,medutim danas me pocelo probadati na ljevoj strani kod prepona dali netko zna sto bi to moglo biti.unaprjed hvala
Sve normalno...plod se namjesta u maternicu i tako to mora biti. Nije neobican ni smeckasti iscjedak sad u tom periodu..samo hrabro i cestitam!
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
hvala Lunica,prva mi je trudnoca pa me malo strah svega tih bolova jer stvarno jako dugo pokusavam ostat trudna,kad je nabolje otici kod ginekologa na pregled
Pozdrav ekipa,evo i ja sam nedavno saznala da cu dobit pojačanje ;) trudna sam sad 6 tjedana i 6 dana,e sad bila sam na ultrazvuku i bebi srce vec kuca( nikad nisam bila trudna pa sam u soku da mala tockica vec ima srce)..uglavnom tu i tamo tijekom dana me uhvati bol u jajniku,probode me i prode..ko menstrualna bol.mene zanima jel to normalno,Pise da se sire crijeva pa da zato al nekako mi sve to brzo doslo.ima ko iskustva il' odgovor?
Pozdrav ekipa,evo i ja sam nedavno saznala da cu dobit pojačanje ;) trudna sam sad 6 tjedana i 6 dana,e sad bila sam na ultrazvuku i bebi srce vec kuca( nikad nisam bila trudna pa sam u soku da mala tockica vec ima srce)..uglavnom tu i tamo tijekom dana me uhvati bol u jajniku,probode me i prode..ko menstrualna bol.mene zanima jel to normalno,Pise da se sire crijeva pa da zato al nekako mi sve to brzo doslo.ima ko iskustva il' odgovor?
Mene je probadalo u desnom jajniku i dr mi je rekla da me to probada jer se iz tog jajnika oplodila jajna stanica.
Mamite imam pitanje ? Ako može?
Da li je normalno da na početku trudnoce da imam osjecaj ko da trebam dobiti pms ? Menga mi ne kasni
Ginekog mj je otkrio da sam trudna
(Početak trudnoce) pa me zanima da li je to normalno? I koliko najranije se može vidit trudnoca na utz, koliko tijedana trudnoce ???
Da li je normalno da na početku trudnoce da imam osjecaj ko da trebam dobiti pms ? Menga mi ne kasni
(Početak trudnoce) pa me zanima da li je to normalno? I koliko najranije se može vidit trudnoca na utz, koliko tijedana trudnoce ???
Kako se to dobije pms? Sto to znaci?
Menstruacija
LoSa cura se krivo izrazila, vidi se iz aviona da je mislila na mengu a ne na predmenstrualni sindrom. Stvarno cemu takve reakcije.
Samanta kako si? Ja sam popiskila plus nekidan, proslo je 12 dana od transfera blastociste i imam bas jake menga bolove koji traju 20-30 sek i javljaju se tokom dana na mahove.
Zene drage jeste li imale menstrualne bolove, a da je zavrsilo ok?
Ti grčevi su sasvim normalna pojava u početku,recimo ja ih inače nemam pa mi je to bilo neobično i kao neka bockanja iznutra,to su meni bili prvi simptomi.
Obično se sa 6 tj ide na prvi uzv,ja sam također ivf pa sam bila naručena sa 7 tj
url=https://lilypie.com]
DANTE
Hvala beba, najvise se bojim vanmaternicne.
Cula sam za grceve, ali bas da ovoliko bole znaci osjecaj kao da cu procuriti svaki cas. Tjesim se da je od utrogestana ili konstipacije, ali nisam sigurna. Ne boli stalno, ali kad krene bas osjecam intenzivno.
Sortiraj odgovore
Najstariji