Cure, one iskusnije, pomagajte.. Previjam se već drugi dan od bolova u donjem dijelu leđa koji dođu i odu, a nekad tupo ostanu. I boli me i trtica i bol nekad ode gore u leđa, ali nisam primjetila baš zatezanje trbuha do tvrdoće kamena, pa nemam pojma jesu to samo leđa i širenje ili je moguće da su kontrakcije? Imam i bakterija u urinu, ali s obzirom na blagdane idem na urinokulturu idući utorak :(
Smirim se, uzmem magnezij, ali boli i kad ležim.. a nakon sjedenja da ni ne govorim :/
I mislim si već drugi dan da li da idem na hitnu ili da se strpim.. nisam uopće pametna :(
A o kojem se tjednu radi?
Sad sam u 25.tt..
I leđa dalje osjećam, ali trbuh mekan skroz kad legnem. Napuhnut je samo nakon jela..
Ne znam, ako su bolovi jaki, ja bih otišla na hitnu, inače moraš čekati da prođu ovi praznici, ovako si barem mirna... Nemam s tim iskustva, bar se ne sjećam iz prve trudnoće, ako neko ima neka uskoči ..
Imam pitanje, pa ako netko moze trenutacno sam 14+1, i sad, ponekad imam u predjelu jajnika ali ne često desi se koji put kao neke bolove grcenje ne znam kakl da opisem, da li je tk normalno?
Na zadnjem pregledu 11.4 je sve bilo u redu sa bebom.
Ne znam, ako su bolovi jaki, ja bih otišla na hitnu, inače moraš čekati da prođu ovi praznici, ovako si barem mirna… Nemam s tim iskustva, bar se ne sjećam iz prve trudnoće, ako neko ima neka uskoči ..
Hvala svejedno.. danas je lakše.. mala se mrda, ja mirujem.. 😊
Drage mame, ja sam nova ovde :)
Prema zadnjoj menstruaciji, trudna sam 7+5, ali prema ultrazvuku, to je manje, oko 5,6 tjedana. E sad, ja vec 3 tjedna imam bolove u donjem stomaku, u predjelu jajnika. Dr kaze da je to normalno ali meni se bolovi jave cak i na pokret, npr kada se sagnem kao da pritisnem desni jajnik i zaboli me. Malo se brinem. Zanima me da li je to sve normalno? Bolovi nisu jaki, ali su cesti. :(
Na pocetku trudnoce bolovi bi trebali biti jedna od normalnih pojava, bilo kao predmenstrualni grcevi bilo kao probadanja u jajnicima, bitno je da nema krvarenja uz bolove. No nemaju ni sve zene te bolove. Ja sam npr. po bolovima i saznala da sam trudna, vec sam htjela na hitnu ici jer me lijevi jajnik jako bolio danima, ali sam za svaki slucaj napravila test i bio je pozitivan pa nisam ni isla na hitnu. Znala sam da boli zbog trudnoce. E sad, tri tjedna konstantnih bolova kao sto je kod tebe nije bas malo pa ti ne znam reci da li je ipak ta bol zabrinjavajuca. Ne znam kad si bila zadnji put na pregledu i kad si opet narucena...
Na pocetku trudnoce bolovi bi trebali biti jedna od normalnih pojava, bilo kao predmenstrualni grcevi bilo kao probadanja u jajnicima, bitno je da nema krvarenja uz bolove. No nemaju ni sve zene te bolove. Ja sam npr. po bolovima i saznala da sam trudna, vec sam htjela na hitnu ici jer me lijevi jajnik jako bolio danima, ali sam za svaki slucaj napravila test i bio je pozitivan pa nisam ni isla na hitnu. Znala sam da boli zbog trudnoce. E sad, tri tjedna konstantnih bolova kao sto je kod tebe nije bas malo pa ti ne znam reci da li je ipak ta bol zabrinjavajuca. Ne znam kad si bila zadnji put na pregledu i kad si opet narucena…
Bila sam u cetvrtak, 25.04 i narucena ponovo 09.05.
Kada sam spomenula doktorici bolove, samo se nasmijala, u smislu, to ti je tako.
A meni opet cudno :( A valjda tako treba da bude :) nisu oni konstsntni, ali evo juce i danas cesto tupa bol.
Ja sam isto imala bolove, ali u malo kasnijem stadiju trudnoce, tamo negdje od 13. tjedna. I bas sam brojala, trajali su punih 26 dana svaki dan. Tek negdje 13. dan bolova otisla sam na hitnu da bi onda jos oni vikali na mene sto nisam dosla prije ali bol je bila izdrzljiva i podnosljiva samo sto nikako nije prestajala pa zato nisam isla prije, mislila sam maternica se siri. Odmah su mi po hitnom postupku radili nalaz krvi i mokraće. Sve je bilo u redu i nikad nisam otkrila sto je bilo uzrok tako dugotrajnih bolova. Nekad doktori vicu sto dolazimo bezveze, nekad vicu sto nismo dosli i prije, ali ajde znaj, svaki doktor govori svoje...
Mocusa, uglavnom bilo je sve u redu? Bolovi su se nastavili ili? Ja sam u 17om tjednu, pa me isto poboljeva. Bol je podnošljiva, ali je stalno prisutna...
Opet ja.
U 17 tj trudnoce sam i keoz noc me probudila tesla tupa bol u sredini stomaka, trajala je dosta dugo, pa se malo prebacila bol na donji dio ledja..jel ima koja slicne "probleme", sve me plasi?
Sortiraj odgovore
Najstariji