Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    31. Ožujak 2019. 12:03

Da li je netko u skroz ranoj trudnoci imao kao probadanja u rodnici? Kao da mi pulsira, ali s razmacima. Zigne na sekundu pa nista pa opet i tako cijeli dan. 6tt.

Marijana12345
    31. Ožujak 2019. 21:41

Kengurica i Iva4, simptomi koje opisujete i vrijeme koje navodite su najvjerojatnije implantacija ploda u maternicu. Ipak predlazem da se odmarate malo vise nego obicno, ja sam s takvim simptomima u 9tt imala spontani, ginica mi je rekla vjerojatno od stresa j preopterecenja jer sam sr bas u to vrijeme selila k decku.

01. Travanj 2019. 08:59

cure, sve su to normalni bolovi u ranoj trudnoći, maternica se rasteže, sve se namješta. ako nema krvarenja ni izrazito jakih bolova, u redu je, ako se pojavi nešto od toga slučajno, odmah na hitno. 
    za implantaciju je već kasno pošto znate da ste trudne i beta hcg se već izlučuje u vašem tijelu, da su imlantacijski bolovi u pitanju, još ne bi znale da ste trudne.

• Ana20
    01. Travanj 2019. 12:17

Curke vi koji ste u ranim tjednima trudnoće svakako bi vam preporucila odmarati se ne biti pod stresom i nesmjete nista tesko raditi ni dizati. Ja sam isto misla nece biti nista Al prevarila sam se meni je isto tako ko vama bilo i s 11tt sam odjednom na wceu prokrvarila i izgubila svoje blizance. To je bio definitivno najgori dan u mom zivotu😥do 12tt najrizicnije je cuvaj te se i cuvaj te bebice svoje 

TonkicaPrrr
    18. Travanj 2019. 19:46

Cure, one iskusnije, pomagajte.. Previjam se već drugi dan od bolova u donjem dijelu leđa koji dođu i odu, a nekad tupo ostanu. I boli me i trtica i bol nekad ode gore u leđa, ali nisam primjetila baš zatezanje trbuha do tvrdoće kamena, pa nemam pojma jesu to samo leđa i širenje ili je moguće da su kontrakcije? Imam i bakterija u urinu, ali s obzirom na blagdane idem na urinokulturu idući utorak :( 
    Smirim se, uzmem magnezij, ali boli i kad ležim.. a nakon sjedenja da ni ne govorim :/ 
    I mislim si već drugi dan da li da idem na hitnu ili da se strpim.. nisam uopće pametna :(

• Mamika99
    18. Travanj 2019. 20:40

TonkicaPrrr

Cure, one iskusnije, pomagajte.. Previjam se već drugi dan od bolova u donjem dijelu leđa koji dođu i odu, a nekad tupo ostanu. I boli me i trtica i bol nekad ode gore u leđa, ali nisam primjetila baš zatezanje trbuha do tvrdoće kamena, pa nemam pojma jesu to samo leđa i širenje ili je moguće da su kontrakcije? Imam i bakterija u urinu, ali s obzirom na blagdane idem na urinokulturu idući utorak :(
    Smirim se, uzmem magnezij, ali boli i kad ležim.. a nakon sjedenja da ni ne govorim :/
    I mislim si već drugi dan da li da idem na hitnu ili da se strpim.. nisam uopće pametna :(

A o kojem se tjednu radi?

• Mamika99
    18. Travanj 2019. 20:43

Ajde da probam i tu postaviti komentar, možda neko ima islično iskustvo..
    Povremeno osećam neko kao “stezanje” u donjem delu stomaka, kao grčevi maternice ne znam ni sama, nije me previše brinulo jer nije bilo strašno i brzo je prolazilo.. a danas sam imala onako dole kao lopticu, kad sam ležala na leđima, s desne strane i mogla sam je i napipati a i videti, to me malo zabrinulo… Onda sam zvala posle podne ginekologa, nemam pojma da li me je skontao šta sam mu pričala ali u svakom slučaju rekao je da počnem opet s duphastonom i da popijem odmah dva i onda 3 put dnevno po jednu tabletu… I da mirujem, da danas budem što više u krevetu, baš me to nešto zabrinulo. Sutra radi prvu, ne znam da li da odem i na pregled ili da mirujem i izdržim još tjedan dana do redovnog pregleda.. nemam neke posebne bolove, to je više onako nelagoda, šta ja znam 🙁 Ima li neko slična iskustva s tim grčenjem, stezanjem u 13-14. tjednu trudnoće

TonkicaPrrr
    19. Travanj 2019. 08:41

Mamika99

TonkicaPrrr

A o kojem se tjednu radi?

Sad sam u 25.tt..
    I leđa dalje osjećam, ali trbuh mekan skroz kad legnem. Napuhnut je samo nakon jela.. 

• Mamika99
    19. Travanj 2019. 11:47

Ne znam, ako su bolovi jaki, ja bih otišla na hitnu, inače moraš čekati da prođu ovi praznici, ovako si barem mirna... Nemam s tim iskustva, bar se ne sjećam iz prve trudnoće, ako neko ima neka uskoči ..

TonkicaPrrr
    19. Travanj 2019. 21:22

Mamika99

Ne znam, ako su bolovi jaki, ja bih otišla na hitnu, inače moraš čekati da prođu ovi praznici, ovako si barem mirna… Nemam s tim iskustva, bar se ne sjećam iz prve trudnoće, ako neko ima neka uskoči ..

Hvala svejedno.. danas je lakše.. mala se mrda, ja mirujem.. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.