Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mum of four
    06. Listopad 2014. 08:37

Joj tena nadam se da je sve ok sa nogm...da sreća pa nisi na trbuh pala,javi kako je prošao danas pregled

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Iskrica1347
    06. Listopad 2014. 10:19

Ojoj tena. Nadam se da će ipak biti sve ok sa nogom i da si ju samo natukla...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Jojo5
    12. Listopad 2014. 06:07

Strašno me mjehur boli, po noći pogotovo . Ne znam kako je s vama i mjehurom ali mene muči cijelu trudnoću, boli na dodir i uopće nije ugodno!

MalaMuca
    13. Listopad 2014. 01:31

Mene zna boliti mjehur i nekaj sa strane, ko jajnici, al prođe brzo.

kimito
    13. Listopad 2014. 11:04

Tako i mene MalaMuca, najčešće po noći ili ujutro, kao da me boli jajnik, ali isto brzo prođe..

LuKi5
    13. Listopad 2014. 13:29

To kako se beba namjesti. Mene moj pred kraj lupao rukama I nogama u mjehur, jajnike,rebra.. gdje je stigao. Setala sam po ulici I poskakivala kako bi zveknuo.

14.06.2014. L ♥

tratinčica4
    13. Listopad 2014. 15:21

mene isto zna boliti sa desne strane,kao jajnik,već sam to govorila dokt a ona kaže nije to ništa. ne traje  dugo bol i nije jaka,čitajući vidim da nas ima dosta sa istom boli.

MalaMuca
    13. Listopad 2014. 18:01

Ja sam se na početku trudnoće sekirala radi te boli, al sad vidim da je to normalno pa se niti ne obazirem previše, kak dođe tak i ode :D

Jojo5
    14. Listopad 2014. 20:35

Danas sam išla obaviti par stvari do grada ta šetnja nije ni kilometar valjda ma ni pola, ja sam gotova, noge me bole, desni guz, ljeva noga još od grča danas ujutro... raspadam se hahaha
    Najgore mi je što želim napraviti još sto stvari danas ali nisam u stanju ni fizički ni psihički . Koma

Jojo5
    14. Listopad 2014. 20:42

E cure htjela sam pitati nekaj, već sam to spominjala prije... Bebač je danas dosta nemiran i stalno se gura, trbuh me boli na dodir na mjestu gdje se najviše ispupči ili slično, pogoršava se ako dugo stojim ili sam aktivna ili sjedim u nekom položaju da mu ne odgovara. Ima netko iskustva s tim ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.