Joj tena nadam se da je sve ok sa nogm...da sreća pa nisi na trbuh pala,javi kako je prošao danas pregled
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Ojoj tena. Nadam se da će ipak biti sve ok sa nogom i da si ju samo natukla...
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Strašno me mjehur boli, po noći pogotovo . Ne znam kako je s vama i mjehurom ali mene muči cijelu trudnoću, boli na dodir i uopće nije ugodno!
Mene zna boliti mjehur i nekaj sa strane, ko jajnici, al prođe brzo.
Tako i mene MalaMuca, najčešće po noći ili ujutro, kao da me boli jajnik, ali isto brzo prođe..
To kako se beba namjesti. Mene moj pred kraj lupao rukama I nogama u mjehur, jajnike,rebra.. gdje je stigao. Setala sam po ulici I poskakivala kako bi zveknuo.
14.06.2014. L ♥
mene isto zna boliti sa desne strane,kao jajnik,već sam to govorila dokt a ona kaže nije to ništa. ne traje dugo bol i nije jaka,čitajući vidim da nas ima dosta sa istom boli.
Ja sam se na početku trudnoće sekirala radi te boli, al sad vidim da je to normalno pa se niti ne obazirem previše, kak dođe tak i ode :D
Danas sam išla obaviti par stvari do grada ta šetnja nije ni kilometar valjda ma ni pola, ja sam gotova, noge me bole, desni guz, ljeva noga još od grča danas ujutro... raspadam se hahaha
Najgore mi je što želim napraviti još sto stvari danas ali nisam u stanju ni fizički ni psihički . Koma
E cure htjela sam pitati nekaj, već sam to spominjala prije... Bebač je danas dosta nemiran i stalno se gura, trbuh me boli na dodir na mjestu gdje se najviše ispupči ili slično, pogoršava se ako dugo stojim ili sam aktivna ili sjedim u nekom položaju da mu ne odgovara. Ima netko iskustva s tim ?
Sortiraj odgovore
Najstariji