Mene je danas počelo boljuckati u leđima.. Ja bih da krene ;)
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
curke... polečo me jučer, bar sam jučer primijetila, bolit iza lijevog uha na predjelu glave... znači baš s vanjske strane glave/zatiljka, iza lijevog uha i malo prema dole... jel se koja od vas susrela s tim? boli me a dodir i kad se čudno namjestim dok ležim...pa si mislim da mi je to od ležanja na lijevoj strani jer kad god ležim pokušavam na lijevoj strani...dal da si namažem to s čim ili ? jer baš me bolucka
Vjerojatno si se zaležala - spavaj malo i na desnoj strani.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Pozdrav cure :)
U 16 tt sam i imam jedno pitanje. Naime, jučer sam bila na pregledu kod gin i sve je u redu s bebicom, i dr je baš rekla da je stvarno sve super. međutim, kad mi je radila uzv i prolazila po stomaku s onim aparatom, na jednom mjestu me boluckalo kad je pritiskala, ali ništa strašno, samo me smetalo malo. nisam joj ništa govorila jer računam reć će žena da me svaki k.. boli :D
jučer, a i danas, osjećam nešto u tom dijelu stomaka, kao neko bockanje, npr kad se iz ležećeg položaja idem uspraviti, ili se naglo dignem ko da me tu nešto žigne i to prođe odma.. ne osjećam nikakvu konstantnu bol..dajte nek me neka od vas prosvijetli i objasni mi to, jeli neka možda imala nešto slično? možda pitam gluposti, vi prosudite, al prva mi je trudnoća i pojma nemam šta je ok a šta ne!
sandra jesi bila na kontroli?
cloudy mene tako uho zna bolit valjda nezgodno legnem na njega pa poslje baš boli..
crnka ja se sijećam da je mene jako često znalo bolit i probat nešto u trbuhu oko trbuha i tako, e sad teško je tu reći šta je normalno, jednom me je tako presjeklo i to sam baš bila 15 ili 16 tj, u trnutku kada sam ustala sa stolice i to na sekundu ali tako jako da sam pala na koljena, tad sam se jako uplašila ali evo do danas nije ništa, iako se ubuduće nemoj ustručavat pitat doktora on je zato tamo, bolje nego da time razbijaš glavu ili ako imaš konja kao ja onda možda bolje ništa ne pitat
ja sam imala baš u samim počecima bolove ko da ću dobit pa sve do prije 3-4 tjedna, i to mi je rekla gin da je normalno jer se širi maternica i to, u biti rekla mi je žena već dva puta da su svi bolovi i zatezanja dole normalna ukoliko bol nije neizdrživa i nema krvarenja.. al ja budala šta me god pikne u stomaku odma se pitan šta je ovo i zašto a da ti ne pričan da san imala nekakav smeđi iscjedak tamo u 9 tjednu, tako da je u mene panika oko svega!hahaha! inače se super osjećam cilu trudnoću!
dok beba ne počne lupat ja ću izludit
točno znam kako ti i ako ti bude slično kao meni, a očito hoće, pripremi se da stalno nešto bolucka i zateže, i ja sam se tako isto svega plašila, u 20 tj, mi počeo nekakv smeđi iscjedak ali samo jedan dan, ja umrla od brige, kada se beba počela ritat bila sam sretna ko nova godina jer je osjećam, ali onda ona odluči da se cjelu noć i cjeli dan ne javi, ako tad nisam dobila slom živaca onda nezz, na kraju ispane kako je sve to normalno, i sad kad se duže ne javi ja se odmah bacam na lijevi bok, znam da pretjerujem ali takva sam i nemogu si pomoći, sve ti ovo pišem baš zato da se ne uplašiš bezveze..
evo sad sam u 27 tj, i ispod rebara me boli kad hodam ali sam negdje pročitala da se donja rebra malo šire pa zato, ali nikako mi nije svejedno kad me tako oko trbuha bolucka..
drago mi je da sam naišla na nekoga sličnog sebi ko me razumi!hahaha!
Možeš li mi reć kad si osjetila bebu? evo meni jučer gin kaže da ću tek za neka 4 tjedna moć nešto osjetit.. a baš se radujem i isčekujem to nestrpljivo!
što se tiče mog iscjetka, imala sam ga nakon odnosa, išla sam na pregled 2 dana nakon pojave, s tim da sam odma kad sam ga vidila zvala gin, ugl kaže da mi je pukla neka kapilara najvjerovatnije od naprezanja.. preventivno mi je dala duphastone do 12 tj. iako sam bila zatvorena i nikakvih prijetnji za bebu nije bilo :/ ugl gin mi je stvarno super, tako da joj bezuvjetno virujem, al šta ću kad sam luda od sebe!
Btw, jučer saznala da je dečko :D valjda nije falila, jer cili život oću sina
čestitke na sinu,
pa ja sam osjetila oko 18 tj, iako kažu da je za prvorotke normalno oko 20, nekako mislim pošto mi je od početka beba za dva tjedna veća da sam možda zato ranije osjetila, a onda sve jače i jače, uglavnom ako se dogodi da se ne miče neko vrijeme do 22 tj bi to trebalo biti ok, tako su meni rekli ali kasno, odnosno nakon što sam se dobro uplašila.. dobro je što se uvijek možeš javit na hitno ako baš nešto previše boli ili se jako zabrineš.. i jedan savjet nikako ne čitaj glposti po netu neke "crne" članke jer sam i zbog toga par noći provela budna
Sortiraj odgovore
Najstariji