hvala puno na savjetima i pomoći :)
Nadam se i ja što ranije osjetiti bebača, al mislim da tek onda počinju muke po (ne)micanju bebe , isto ko i tebi!hahaha!
Što se tiče interneta, samo ću nešto reć.. naravno da sam obilazila raznorazne forume i članke, pogotovo kad mi se na prvom uzv nisu čuli otkucaji, toliko sam se isprepadala s onim što sam pročitala da mi je muž doslovno zabranio pristup laptopu i nisam nikako imala mira do idućeg pregleda! Forumi su super stvar, evo za dobit savjet ko ja od tebe npr, ili za pročitat neko pozitivno iskustvo.. no s druge strane, ljudi svašta pišu bez da su dovoljno educirani i samim time unose nemir i kod trudnica kojima je sve u redu s trudnoćom.
ma bitno da je s bebicom sve ok, i ja idem sutra na pregled, cijelu noć nisam spavala od bolova u leđima.. katastrofa boli.. ipak ću ga pitat za te bolove samo mogla bi se dobro opeć jer bi me mogao poslat na 101 pretragu koja nema veze s tim.. a ako je malo povišen tlak onda to nebi trebaao biti problem..
mene prije par dana ujutro probudila uzasna bol u desnoj preponi, pomaknula sam nogu i zabolilo me koda me neko nozem pika, kad sam jauknula dragi jadan skocio i to me nije pustalo par minuta, opce nogu nisam mogla pomaknut kak je bolilo... al eto nakon par min je proslo i poslje je sve bilo ok, valjda samo neki zivac zastekao
16.12.2014 <3 Lena <3
Vrlo vjerojatno ninach1903 je bio živac u pitanju.. Mene sve toliko stalno nešto boljucka da brijem da ni trudove neću prepoznati dok ne budu ono na 5 min razmaka... Ili ak ne pukne vodenjak (iako ni to ne znam kak zgleda, jer su mi ga zadnji put u bolnici puknuli)..
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
iskrica, skužit ćeš s vremenom,
evo da vam se pohvalim ja sam se danas tako ispružila po dvorištu koliko god sam duga i široka. Nisam pala na trbuh ali sam iskrenila lijevu nogu pa sam pala i razbila cjelo desno koljeno, kako sam u padu pazila na trbuh, malo sam ruku i rame natukla ali ništa strašno. sad me na kraju muči ova noga iskrivljena jer kad je prošlo par sati boli za krepat, stavljam obloge ali i dalje ne mogu stat na nju. Mogu micat svim prstima al to tako boli da rrađe ne, i sad trebam sutra na pregled i još s tim koljenom, ajme sramotee, azadnjih dana sam baš nešto smotana čudo jedno
Sortiraj odgovore
Najstariji