Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marlameri
    05. Ožujak 2015. 08:52

Loreen dobro sam, jedino što me muči grozan kašalj. Probala sam sve prirodne recepte i ne prolazi. Jučer mi je doktor dao tablete za kašalj jer kaže da nije dobro da kašljem da se dalje ne otvaram. I sad sam na godišnjem pa uživam kod kuće i počela sam kupovati robicu za malenoga tako da me to veseli.
    A po ovim simptomima koje pišeš moglo bi to bit skoro.  Mene je dolje bolilo kad sam se počela otvarat a i trudovi počinju bolit ko bolovi od menge s tim da bole sve jače- barem mene. Jedva čekam da ja počnem odbrojavat dane kao ti. Rekla sam jučer doktoru da ovaj put ne bi htjela drip a on je rekao da ćemo vidjet.

• Loreen
    05. Ožujak 2015. 14:34

Sara, ja te falše iman dobra dva mjeseca haha... Ma mi bi sve htjele da cim udjemo u 38. tjedan da beba izleti van sto prije ali nece to tako.. hehe Ovih zadnjih mjesec dana su najgori, cini mi se.... Jer dani nekako sporo prolaze....

Marlameri, znam i ja sam kašljala do prije par dana. Pila sam sirup od trputca i inhalirala se i stalno čajeve pila jer ona vruća voda otapa tu sluz pa lakse iskasljavas, moras to iskasljat nekad ali bitno da nije onaj suhi kasalj jer od njega je mene jako bolio donji dio trbuha, vise sam se naprezala. Pa onda pij neki caj ili samo vruću vodu ako ne znas koji caj smijes pit Ja sam pila i obicnu vrucu vodu jer mi se zgadio bio čaj.... 

Nadam se da ce ti sve sad proc dobro i polako samo... Nemoj se forsirat nizasto. Uvik neko moze uletit s necim. Ne mora kuca bit non stop cista ili sudje oprano odmah... Je da to nama kopa trudnicki mozak kad nas uhvati spremanje ali zavuci se u sobu da ne vidis ostatak kuce hehe

mare27
    08. Ožujak 2015. 09:52

cure ja sam u 17 tt imam bakteriju u mokrači koju liječim ali i svakodnevne bolove u donjem dijelu trbuha,i s lijeve i desne strane,tj probadanje ,bila sam u čet na kontroli dok kaže da je sve ok al strogo mirovanje,jel kojoj bilo tako ? jel to možda od te upale ,crijeva il nešt opasnije?

kris555
    27. Ožujak 2015. 11:12

Pozdrav, imam pitanje, trudna sam otprilike 12 tjedana, jutros imam bolove u donjem dijelu trbuha, variraju negdje od pupka pa prema nize, jel to normalno? Inace do sad nisam imala nekih bolova ni mucnina..

• antonija2
    27. Ožujak 2015. 13:06

To su ti najvjerojatnije bolovi zbog sirenja maternice, koji su inace najnormalnija pojava, al ti ak nisi sigurna i ne osjećaš se najbolje svakako nazovi svog ginekologa.

• antonija2
    27. Ožujak 2015. 14:03

To su ti najvjerojatnije bolovi zbog sirenja maternice, koji su inace najnormalnija pojava, al ti ak nisi sigurna i ne osjećaš se najbolje svakako nazovi svog ginekologa.

kris555
    31. Ožujak 2015. 10:06

Vjerojatno je bilo to, prošlo je taj dan, jutros sam imala užasne grčeve, probava mi je užasno usporena, jučer nisam ni išla na wc, a jutros osjećaj kao da me netko reže nožem.. Ne znam kako vi riješavate taj problem, popila sam kavu pa sam nakon još grčeva i muka uspjela otić na wc.. ali neću tako moći svaki dan :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.