Curke pliz,u 28.tjednu sam i od jutra kad sam se ustala me boli donji dio leđa,ali baš boli,ko da nosim 20 kila na leđima.Tako su me trudovi bolili,samo ovo je onako konstantna bol,nema prekida,i ne boli me ništa naprijed,samo taj dio iznad guze.To ok????
Andrea
mene ti taj dio zna konstantno boljeti s vremena na vrijeme. Vjetojatno je od težine trbuha. Ja i inače imam problema s donjim dijelom leđa pa mi to nije bilo ni čudno. A kažu da je jača bol u leđima ako nosiš nisko. Onda onaj pojas kao pomaže. Ne znam jer nisam isprobala.
Meni je bila takva bol kada bi se preforsirala radeći i dižući teško i šetajući puno. Čvakni magnezij za prvu pomoc ali ja bi isto otisla do doktora za svaki slucaj. Nemam puno iskustva s bolovima u leđima meni je sva bol većinom bila fokusirana na stomak dosad... Tek sad lagano pocinjem osjecat nekad bolove u donjem dijelu leđa ali nismo sve iste. Ja bi se , na tvom mjestu , zaletila na pregled da sam mirna ako ne stane....
Ja u 17 tj a vec me zna bolit to iznad trtice kad malo dulje setam. Forma mi je 0. A sta cu, ako ne setam bice mi jos gore kako trudnoca bude odmicala. Cvaknem magnezij i odem leci.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Mene je sve bolilo u drugom tromjesečju i onda sam pred kraj drugog i početka trećeg do prije neki dan bila ko metak , pičila okolo nekad me bolilo ali izdržljivo i onda opet katastrofa.... Sad ne mogu duže od deset minuta šetat jer će mi otpast stidna kost
Ma meni je bilo čudno jer je od buđenja,dakle nisam ni hodala ni ništa,ali stalo je.Popodne sam se spremala do doktora ako opet zaboli ali nije više.A opet si mislim da je trud ili kontrakcija to bi se širilo i naprijed,a ja naprijed nisam ništa osjetila.Vidjet ću ako i dalje bude otići ću.Nosim nisko,i naglo mi je trbuh narastao iako sma samo 4 kg dobila pa možda gravitacija radi svoje.
Andrea
Mene je jako bolilo dolje sve jutro dan nakon sto san radila neki pilates za trudnice i rastezala se. Imala sam umrit.... Mozda si ucinila neki pokret ili u snu krivo lezala... Ko zna..
Ma bitno da je prošlo,al odmah paničarim kad me strah da se nešto ne desi.Obolit ću na živce dok ne rodim
Andrea
Sortiraj odgovore
Najstariji