Probavu probaj rijesit. Ja ko da mi padne kamen sa srca kad odem na wc
Drago mi je da je sve dobro.... Ima jos vremena..
Super sara da je s babicom sve ok Mene danas leđa još gore bole, ne mogu stat na lijevu nogu...izgleda da me išijas uhvatio
Ja sam isto prošlu cijelu noć bila budna, nikako zaspati. Ovu sam zato spavala ko klada unatoč bolu, valjda od iscrpljenosti. Al je zato problem nastao kad sam krenula u jutro do wc-a...
danas sam bila kod zubara na redovnom pregledu, kad mi zubar kaže da mi mora izvadit zub tako da sam ostala bez zuba, sad mi je još dobro dok mi je sve utrnuto, a sve me strah šta će biti kad popusti anestezija
a strah me piti tablete protiv bolova zbog bebice
Ne moras ic na hitnu mislim :) Ja imam BH kontrakcije od 26. tjedna ono stvrdne mi se trbuh i stoji tako nekad boli nekad ne i uvik se javi uvecer i ujutro i popodne nema nista...
Mozda to znaci da ce mi trudovi pocet navecer :)
U svakom slucaju normalno je ako nisu u pravilnim razmacima.. i javlja se cesto mislim meni skoro svaki drugi dan .. A nista me nije otvaralo do 36.tjedna...
Tinkerbell moje iskustvo je nažalost takvo da sam se počela otvarati od bh kontrakcija i završila u bolnici i u prošloj trudnoći i u ovoj. Ali meni su bile stvarno česte i bolne i tjedan dana sam imala baš dosta jake bolove i osjećala sam da se nešto i dolje događa jer me probadalo i peklo kao kad se otvaraš kod poroda. A i doktor mi je rekao da sam trebala odmah doći nakon što su kontrakcije postale česte. A tih tjedan dana nisam baš ni mirovala pa znam da sam si sama kriva za to. A i tebi je još rano za porod pa ako imaš imalo sumnje da nešto nije u redu samo idi na hitnu. Ja sam isto razmišljala da li da idem ili ne i na kraju sam ipak poslušala intuiciju koja mi je govorila da to nije u redu. Na kraju je doktorova reakcija bila da sam trebala doći i prije a ja sam se bojala da ne ispadnem razmažena i da pretjerujem.
Loreen a ti još brojiš malo. U prošloj trudnoći bh kontrakcije pred kraj su mi bile baš česte i jedno tjedan dana prije poroda stalno sam mislila da su to pravi trudovi ali onda su se znale smirit pred spavanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji