Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    25. Veljača 2015. 11:53

Probavu probaj rijesit. Ja ko da mi padne kamen sa srca kad odem na wc 

Drago mi je da je sve dobro.... Ima jos vremena..

Sara9
    25. Veljača 2015. 14:41

Loreen

Probavu probaj rijesit. Ja ko da mi padne kamen sa srca kad odem na wc 

Drago mi je da je sve dobro…. Ima jos vremena..

pa baš to, događaj dana kad odem na wc :D Još 6 tjedana :D

Mary36
    25. Veljača 2015. 14:25

Super sara da je s babicom sve ok  Mene danas leđa još gore bole, ne mogu stat na lijevu nogu...izgleda da me išijas uhvatio 

Gricko3
    25. Veljača 2015. 14:45

I mene leda bole pogotovo lijeva strana i lijeva noga uzaas nisan cilu noc spavala :(

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Mary36
    25. Veljača 2015. 14:50

Ja sam isto prošlu cijelu noć bila budna, nikako zaspati. Ovu sam zato spavala ko klada unatoč bolu, valjda od iscrpljenosti. Al je zato problem nastao kad sam krenula u jutro do wc-a... 

ribica11
    26. Veljača 2015. 14:53

danas sam bila kod zubara na redovnom pregledu, kad mi zubar kaže da mi mora izvadit zub  tako da sam ostala bez zuba, sad mi je još dobro dok mi je sve utrnuto, a sve me strah šta će biti kad popusti anestezija  a strah me piti tablete protiv bolova zbog bebice

tinkerbell8
    [OBRISANO] 21. Listopad 2015. 10:41
    Ana76
    03. Ožujak 2015. 21:24

tinkerbell

cure, mi danas evo usli u 34. tt.. pa me zanima jel normalno da imam bolove kao menstrualne? to mi se zna cesto desit, a nekad su i toliko jaki da nemogu ni sjedit nego obavezno lec.. jel se trebam brinut? bebica je aktivna kao i inace. pregled imam tek u ponedjeljak..

Ako nisu bas bas cesti i naravno ako nisu bas trudovi koji su pravilni i drugaciji od tih menstr.bolova,nebrini!Ja to imam od 27tt!Kod kontrakcija koje ti imas,kad se legnes ili smiris,ono najcesce prestane,a pravi trud ne prestaje!Ugl.normalno je,samo kazi to dr.!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI