Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suby
    22. Travanj 2015. 11:14

Ma i ja se nisam previse zabrinjavala jer do sada stvarno nisam imala nikakvih ni bolova. Od pocetka je trudnoca uredna,bez mucnina i ikakvih simptoma. Jos cu izdrzati koji tjedan,samo se nadam da me nece to i poslije nastaviti boliti jer nije bas ugodno 

martina333
    22. Travanj 2015. 12:10

Suby, ja sam imala takvu bol u lijevoj lopatici pa mi je doktor rekao da mogu malo otici na bazen plivati,ali lagano ili jednostavno da odmaram, lezim u kadi u toploj vodi. Isto sam stalno drzala ruku vise iza ledja i cak otisla na bolovanje s posla jer mi je posao uredski i nisam mogla drzati ruku na tipkovnici tj. da je ispred mene vise od pola sata ujutro kad dodjem na posao. I na kraju nisam nista radila nego odmarala i proslo je samo od sebe. Ali sam to vrijeme vise provela lezeci jer me sjedenje isto ubijalo. 
    Sad, koji dan prije poroda boli samo trtica kod dugog sjedenja pa se stalno namjestam nekako na stranu,ali to je sve normalno.

Mery, kad je mene boljelo to kako si opisala, moj ginekolog je samo rekao da je to sve normalno jer se sire ligamenti. Tako da ne brini, sve ce to proci.

Suby
    25. Travanj 2015. 11:12

I moj je posao uredski pa sam cak ranije otisla nego sta sam planirala bas radi tih leđa..nisam se nikako mogla namjestiti,ali jos malo pa curaa dolazi   E sad imam problem sto ja ni neznam pravi termin,a jos je veci problem sto mene doktori ispituju koji je termin,mislim pa valjda bi oni trebali znati,jer od pocetka su mi mjerili po Uzv zbog neredovitih m.i sad si ja razmisljam sta ako me budu ranije htjeli poroditi a zapravo beba nije jos spremna  Da li moze to birati,kao hoces jos pricekati pa da se vidi??  

KristinKa4
    28. Travanj 2015. 08:38

Drage Klokanice, 
    prvi put sam na forumu, mada svako malo citam po forumima i informiram se anonimno  citajuci iskustva drugih. No da predem na stvar, mislim da sam trudna, sutra ravno 5 tjedana. Planiram sutra ili kroz par dana napraviti test, mada se osjecam vec zadnja 2 tjedna trudna, nekako sam odmah znala da jesam. Imala sam dosta rasno simptome koje inace nikad nemam za vrijeme PMS-a, posebno su bili izrazeni, natecene i na dodir bolne cice, napuhnut trbuh i "onaj neki osjecaj". 
    Znaci kasni mi danas 8 dana, a zadnjih tjedan dana trpim uzasno nesnosljive bolove dva do pet-sesti puta dnevno. Obavezno ujutro i navecer, jaka izrazena bol u razini pupka, ponekad i nize te lagano prema zelucu. Ne bole me uopce jajnici, kao ni taj cijeli predio. 
    Bol je takva da je slicna izmedu grceva i klasicne boli trbuha kao npr. zacepljenje. Nemam zacepljenje, stovise, kad pocne zigati ujutro kao danas ili jucer, potakne mi probavu ravno na WC. Nesto slicno kao kad smo nervozni, pa vam "proradi" probava. Hvala Bogu nemam proljev, ali mi je stolica nesto tamnija. Inace sam anemicna, ali momentalno se osjecam dobro, pila sam do nedavno zeljezo, pijem i folnu kiselinu zadnjih 2-3 mjeseca. 
    Osjecam se inace super fit, sve je ok, polako mi je i njuska proradila, malo mi se zavrti ponekad, mucnine jos nemam, mada neki puta imam dojam da lagano dolaze. 
    Sad me polako pocinje biti strah vanmaternicne trudnoce, mada nemam te simptome, ali nikad neznas, obzirom da mi je ovo prva trudnoca. 
    Nisam panicarka, ali od jucer se polako pocinjem brinuti, jedva cekam da udem u peti tjedan da napravim test, jer sad pocinjem sumnjati i u sebe samu, mozda sam si od zelje zabrijala trudnocu. 
    Ako jedna od vas ima slicna iskustva ili me moze uvjeriti da je sasvim normalno, probuditi se usred noci dva put dnevno od grceva i boli u ranoj trudnoci, mislim da bi mi mentalno bilo lakse i onda svaku sljedecu bol otrpit. Eh da, jos ni jednom nisam uzela tabletu, niti zelim ulaziti u taj rizik, odnosno da me pece griznja savjesti poslije. Alo neki puta sam, stvarno na iskusenju, obzirom da ne reagiram na Paracetamol, pa pijem propisano po receptu Voltaren rapid. Ako mi netko moze odgovoriti, vidim da je kris555 imala slicne simptome.
    Pozz

kris555
    14. Lipanj 2015. 00:00

Hej, meni je isto prva trudnoća i nisam nešto iskusna, ali svi kažu da su bolovi normalni, jedino ako ima krvarenja da bi onda trebalo provjeriti s doktorom.. Mene, sad već u 24. tjednu boli i oko pupka i prepone i u trbuhu ponekad.. Ali ako ti kasni menga, napravi si test sutra, mislim da nemaš kaj čekat, ja sam ga radila kad sam trebala dobiti m il mi je kasnila možda dan-dva i odmah je bio pozitivan.. :) Sretno

Pepita2109
    16. Lipanj 2015. 17:46

U 17 tt sam, od jučer me probada u rodnici povremeno sinoć kako je bilo iznenada zaboljelo je toliko da sam vrisnula (valjda me iznenadilo), probadaju me i jajnici što smatram normalno samo me brine taj donji dio probadanje u rodnici, bolovi u zdjelici i preponama, pregled nam je točno za dva tjedna, pa ne znam ima li potrebe da se javim doktoru ranije ili ne.. ovo mi je prva trudnoća

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mary36
    17. Lipanj 2015. 12:54

Pepita bolovi u preponama i zdjelici su normalni, meni su se često povremeno javljali. Ali to probadanje u rodnici ja osjećam sada kada se počinjem otvarati i cerviks se skraćuje, tako da se nadam da ti to nije to. Ak nemaš skoro pregled probaj malo mirovati za svaki slučaj jer je to stvarno prerano da ti sada već krene. Eto držim fige da je neki drugi razlog, a ne otvaranje. Da li osjećaš kontrakcije? Ja sam ih imala zadnja tri mjeseca al me nisu otvorile i pila sam magnezij 375 zbog njih. Možda ti se to probadanje javilo nakon sexa? Meni se jednom tako dogodilo pa sam se prepala.

Iris93
    30. Lipanj 2015. 11:58

Ja sam u 20tt i vec danima strahujem zbog tih bolova u donjem dijelu... od samog pocetka trudnoce su mi prisutni kao lagani grcevi ali nisam se oko toga zabrinjavala, ginekolog mi je na kraju potvrdio da nemam razloga za brigu, da je to normalno.. Prije par dana se to promijenilo, nema vise tih laganih grceva, samo neko povremeno probadanje, kratka i ostra bol...Takodjer, cudno mi je da jos nisam osjetila bebu, kazu da bi to u 20tt vec trebalo biti... :/   Brinem se ali nadam se da ce sve biti dobro... Sutra idem na uzv pa i nadam se da ce me to umiriti konacno

Anci32
    30. Lipanj 2015. 21:53

Ja sam u 21 tjednu i počela sam da osjećam lagano bebine pokrete pogotovo navečer kad se smirim i legnem..dosta često imam lagane bolove u donjem dijelu ali mi je trudnoća uredna i ok tako da to pripisujem maternici i svemu ostalom sto se dolje događa..doktorica mi je pripisala za te kontrakcije i opuštanje mišića magnezij 375 i super je djeluje :) Iris93 neke žene ranije osjete svoje dijete neke kasnije pogotovo prvorotkinje kad odeš na uzv i vidiš da je sve ok bit ces mirnija :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.