i meni je tamnija i pupak je skroz ravno al curke koje su rodile vele da je to sve normalno!

iskreno ja više neznam što je normalno a što ne,meni je sve nenormalno i moram se prisiliti pozitivno počet razmišljat a ne kad me nešt stisne il zaboli stvarat si muku i paniku,jer ću poludit još 3 mj hehheheh

Mene danas peckalo oko pupka, i malo bolilo kad bi takla prstom. Ali proslo je, nije dugo trajalo. "Valjda se siri" mi je mantra za sve.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Mene isto tako danas pecka i boli oko pupka, ma rastežemo se - ne može to biti skroz bezbolno. Ipak imamo tu i mišiće i tetive...treba se to pošteno proširiti...budemo mi to sve izdržale!

I meni je pupak nategnut i taman i sve me više boli baš taj dio oko pupka. Jučer sam se skoro rasplakala kako me je bolilo i peklo. Kad legnem na leđa onda je pritisak manji pa me malo popusti. I te tegobe nisam imala u prijašnjim trudnoćama. Eto kod mene očito ima veze s tim što ovaj put nosim dečka- kako babe kažu trbuh mi je u špic!
I meni je pupak nategnut i taman i sve me više boli baš taj dio oko pupka. Jučer sam se skoro rasplakala kako me je bolilo i peklo. Kad legnem na leđa onda je pritisak manji pa me malo popusti. I te tegobe nisam imala u prijašnjim trudnoćama. Eto kod mene očito ima veze s tim što ovaj put nosim dečka- kako babe kažu trbuh mi je u špic!
Tako i meni bude, a također nosim dečka.. Možda i ima nešto u tim babskim pričama

Bome, eto nove metode prognoze! Ako pece pupak - decko je! :)
Drage mame.. Lagano sam ušetala u 12. tjedan. I već nekoliko dana sam u panici. Kad kihnem jako me probode u dnu trbuha. I stalno me boli i sa lijeve i sa desne strane trbuha. Zvala sam ginićku koja je rekla da se ne brinem. Mislim, ne brinem se ja toliko, logično mi je da si beba pravi mjesto i da sve to osjetim. Nego me neka panika hvata. Svako malo čitam o spontanim i sad me strah da se ne dogodi i meni. Solo sam doma, muž na terenu. Nemam s kim ni popričati o tome. Svaki dan si sve više punim glavu kojekakvim stvarima. Inače, dobila sam otkaz čim su saznali da sam trudna tako da sam doma. Najteže što radim je ustajanje iz kreveta i odlazak u šetnju. Aaaaaaaaaa poludjet ću do sljedeće srijede kada idem na kontrolu. Ja bih to nekako svaki tjedan, da znam da je beba dobro. :)
Draga mery, dobrodosla na forum klokanice!
Da ti odmah odgovorim na pitanje - ti bolovi su ti normalni! Mene je isto boljelo kad kihnem, o boze koja je to neugodna bol pogotovo kad si u brizi za bebu i sve ti je to novo..onak presjece ispod pupka. Ali posve normalno.
Pomaze ti stisnuti noge dok kises, i MAGNEZIJ! Kupi si dobar magnezij (ja pijem twinlabov) koji ce ti trajati jer kako beba raste, poceti ce te boliti i leda i noge i trbuh...a tu je magnezij odlican pomocnik jer stvarno djeluje i manje boli! I donat mg je dobar, za probavu kad te pocne muciti (ponekad ce te trbuh boliti i ako nije stolica redovita).
Hvala! :)
Da, točno ta bol. Silni behar i cvijeće me stalno tjeraju na kihanje. Ali sad mi je lakše kad znam da nije samo meni tako. :) Hvala na savjetima.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji