Mene isto tako danas pecka i boli oko pupka, ma rastežemo se - ne može to biti skroz bezbolno. Ipak imamo tu i mišiće i tetive...treba se to pošteno proširiti...budemo mi to sve izdržale!
I meni je pupak nategnut i taman i sve me više boli baš taj dio oko pupka. Jučer sam se skoro rasplakala kako me je bolilo i peklo. Kad legnem na leđa onda je pritisak manji pa me malo popusti. I te tegobe nisam imala u prijašnjim trudnoćama. Eto kod mene očito ima veze s tim što ovaj put nosim dečka- kako babe kažu trbuh mi je u špic!
Bome, eto nove metode prognoze! Ako pece pupak - decko je! :)
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Drage mame.. Lagano sam ušetala u 12. tjedan. I već nekoliko dana sam u panici. Kad kihnem jako me probode u dnu trbuha. I stalno me boli i sa lijeve i sa desne strane trbuha. Zvala sam ginićku koja je rekla da se ne brinem. Mislim, ne brinem se ja toliko, logično mi je da si beba pravi mjesto i da sve to osjetim. Nego me neka panika hvata. Svako malo čitam o spontanim i sad me strah da se ne dogodi i meni. Solo sam doma, muž na terenu. Nemam s kim ni popričati o tome. Svaki dan si sve više punim glavu kojekakvim stvarima. Inače, dobila sam otkaz čim su saznali da sam trudna tako da sam doma. Najteže što radim je ustajanje iz kreveta i odlazak u šetnju. Aaaaaaaaaa poludjet ću do sljedeće srijede kada idem na kontrolu. Ja bih to nekako svaki tjedan, da znam da je beba dobro. :)
Draga mery, dobrodosla na forum klokanice!
Da ti odmah odgovorim na pitanje - ti bolovi su ti normalni! Mene je isto boljelo kad kihnem, o boze koja je to neugodna bol pogotovo kad si u brizi za bebu i sve ti je to novo..onak presjece ispod pupka. Ali posve normalno.
Pomaze ti stisnuti noge dok kises, i MAGNEZIJ! Kupi si dobar magnezij (ja pijem twinlabov) koji ce ti trajati jer kako beba raste, poceti ce te boliti i leda i noge i trbuh...a tu je magnezij odlican pomocnik jer stvarno djeluje i manje boli! I donat mg je dobar, za probavu kad te pocne muciti (ponekad ce te trbuh boliti i ako nije stolica redovita).
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Drage trudnice,evo nova sam tu,još malo pri kraju,sada sam 38 tj. Da čujem vase misljenje..u zadnjih mj.dana imam jake bolove desnog rebra i bol se siri iza u leda tj.desna lopatica. S lijeve strane nikad nista,a desna mi otpada. Bol se javlja cim sjednem ili stojim par minuta,i onda se moram nekako namjestiti jer ne mogu izdrzati. Kad hodam drzim ruku na ledima pa pritiscem da me malo prode.Beba me ne lupa s te strane nego s lijeve,i tako je i smjestena. Gin.sam rekla za to,pa mu nije jasno zasto bi me bolilo i da nema veze s bebom :/ Boli me doslovce na dodir :(
Draga Šuby mene je slično bolilo negdje na sredini trudnoće. Bol je bila grozna i bolilo me je na desnoj strani trbuha kad sam se više kretala. Kad sam legla onda se smirilo. Doktor mi nije ništa rekao osim da su to možda mišići. A prestalo je samo od sebe. I na forumu nas je bilo više sa sličnim simptomima pa sam pretpostavila da je to normalno jer nitko od doktora nije reagirao. A s obzirom koliko nam se tijelo mijenja u trudnoći nije ni čudno koliko bolova imamo.
Sortiraj odgovore
Najstariji