Meni je prehlada nakon 4 dana prebacila na iskašljavanje tako da sam se mučila 4 dana ali eto ziva sam. Ma ja imam domaće voće i povrće ali jbg zima je i izadjes medju ljude i svi bolesni i skupit ces neku bakteriju ili virus.. Da stojim doma ne bi mi nista bilo ... Zato odsad na preglede idem s maskom pa nek me gledaju cudno. Nece oni rađat u fibri.
Kako god, cilu noc nisam oka sklopila jer san imala ove trudove , stvrdne mi se cili stomak ko kamen i pretvori u kockicu samo gore je napuhnut dole nije... I onda me probada dole iznutra ko da neko kopa put I onda sam uspila zaspat ujutro u 11 do 13.30 i sad evo opet. I gledala sam na sat ti trudovi su mi na 35 minuta i traju minutu ipo tako nesto... I non stop traju. Pun mi ih je kufer.
Ja još niti jedan jedini pripremni trud nisam imala. Il sam ja retardirana pa ne kužim. Stvarno se zabrinjavam već polako da ovo moje dijete neće nikad van
Ja sam mislila da se to dite okrece i kod ginekologa su me uhvatili i on mi popipao trbuh i rekao to su trudovi ako dodju na 20 minuta i traju -zaboravila sam koliko- odi na hitnu da te stignu otpremit do rodilista... Ne bi ih ni ja nikad skontala ali danas me boli iznutra u rodnici ko da mi beba cupa sve iznutra i moram se zgrcit i malo zajaukat... Ne znam sto je to ali boli... Ali prodje kad legnem . Ma sva sam neka sjebaus...
Meni se isto zna stvrdnutii trbuh, ali nisam to doživljavala kao trudove Hm.... valjda ću prepoznati kad dođu pravi... sad sam 39+3 i isčekujem ih svaki dan
Sortiraj odgovore
Najstariji