Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    16. Veljača 2015. 17:18

Meni je prehlada nakon 4 dana prebacila na iskašljavanje tako da sam se mučila 4 dana ali eto ziva sam. Ma ja imam domaće voće i povrće ali jbg zima je i izadjes medju ljude i svi bolesni i skupit ces neku bakteriju ili virus.. Da stojim doma ne bi mi nista bilo ... Zato odsad na preglede idem s maskom pa nek me gledaju cudno. Nece oni rađat u fibri.

Kako god, cilu noc nisam oka sklopila jer san imala ove trudove , stvrdne mi se cili stomak ko kamen i pretvori u kockicu samo gore je napuhnut dole nije... I onda me probada dole iznutra ko da neko kopa put  I onda sam uspila zaspat ujutro u 11 do 13.30 i sad evo opet. I gledala sam na sat ti trudovi su mi na 35 minuta i traju minutu ipo tako nesto... I non stop traju. Pun mi ih je kufer.

Nixie
    16. Veljača 2015. 20:06

Ja još niti jedan jedini pripremni trud nisam imala. Il sam ja retardirana pa ne kužim. Stvarno se zabrinjavam već polako da ovo moje dijete neće nikad van 

• Loreen
    16. Veljača 2015. 20:36

Ja sam mislila da se to dite okrece i kod ginekologa su me uhvatili i on mi popipao trbuh i rekao to su trudovi ako dodju na 20 minuta i traju -zaboravila sam koliko- odi na hitnu da te stignu otpremit do rodilista...  Ne bi ih ni ja nikad skontala ali danas me boli iznutra u rodnici ko da mi beba cupa sve iznutra i moram se zgrcit i malo zajaukat... Ne znam sto je to ali boli... Ali prodje kad legnem . Ma sva sam neka sjebaus...

Bubamara8
    16. Veljača 2015. 21:19

Meni se isto zna stvrdnutii trbuh, ali nisam to doživljavala kao trudove  Hm.... valjda ću prepoznati kad dođu pravi... sad sam 39+3 i isčekujem ih svaki dan 

• Loreen
    16. Veljača 2015. 22:44

Meni je rekao ginic , ne brini skuzit ces ih 

• Loreen
    17. Veljača 2015. 00:37

• Loreen
    17. Veljača 2015. 00:38

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.