Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • antonija2
    27. Ožujak 2015. 13:06

To su ti najvjerojatnije bolovi zbog sirenja maternice, koji su inace najnormalnija pojava, al ti ak nisi sigurna i ne osjećaš se najbolje svakako nazovi svog ginekologa.

• antonija2
    27. Ožujak 2015. 14:03

To su ti najvjerojatnije bolovi zbog sirenja maternice, koji su inace najnormalnija pojava, al ti ak nisi sigurna i ne osjećaš se najbolje svakako nazovi svog ginekologa.

kris555
    31. Ožujak 2015. 10:06

Vjerojatno je bilo to, prošlo je taj dan, jutros sam imala užasne grčeve, probava mi je užasno usporena, jučer nisam ni išla na wc, a jutros osjećaj kao da me netko reže nožem.. Ne znam kako vi riješavate taj problem, popila sam kavu pa sam nakon još grčeva i muka uspjela otić na wc.. ali neću tako moći svaki dan :)

Filotea
    31. Ožujak 2015. 10:13

kris555

Vjerojatno je bilo to, prošlo je taj dan, jutros sam imala užasne grčeve, probava mi je užasno usporena, jučer nisam ni išla na wc, a jutros osjećaj kao da me netko reže nožem.. Ne znam kako vi riješavate taj problem, popila sam kavu pa sam nakon još grčeva i muka uspjela otić na wc.. ali neću tako moći svaki dan :)

Ja isto muku mucim s probavom,jos pijem dodatno heferol kapsule za zeljezo i kad se sve to spoji uzas. To sto kazes ko da me netko reze nozem.Jedno vrijeme sam jela suhe sljive pa mi je malo bolje bilo

Mila7
    31. Ožujak 2015. 11:04

Cure probajte sa lanom za probavu, mene je spasio. Vecer prije namocim usitnjeni lan u mlijeko ili jogurt i iduce jutro ga pojedem (dovoljno je 2 zlice lana) i probava bude odlicna

Kiara5
    09. Travanj 2015. 13:17

Mila

Cure probajte sa lanom za probavu, mene je spasio. Vecer prije namocim usitnjeni lan u mlijeko ili jogurt i iduce jutro ga pojedem (dovoljno je 2 zlice lana) i probava bude odlicna

Ja sam naletila na informaciju da LAN nije bas siguran u trudnoci!! Pa sad...

kris555
    31. Ožujak 2015. 19:18

Hvala za savjet, definitivno ću probat, doktorica je preporučila magnezij 300 ili ujutro topli Donat popiti pa ću i s time probat :)

Baby1
    01. Travanj 2015. 14:54

kris555

Hvala za savjet, definitivno ću probat, doktorica je preporučila magnezij 300 ili ujutro topli Donat popiti pa ću i s time probat :)

Donat je i mene spasio, a sad nemam baš više problema sa stolicom pa sam se prebacila na Mivelu, jeftinija je. 

• antonija2
    01. Travanj 2015. 13:51

Ma suhe sljive su zakon!

Lollypop
    02. Travanj 2015. 18:04

Ja danas imam problema sa proljevom...4x...i apetit mi je slab, a kad i pojedem nesto zeludac me boli. Je li moram na hitnu? Mislila sam mozda ako bas zagusti sutra poc, strah me da nije neka bakterija.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI