Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mila7
    31. Ožujak 2015. 11:04

Cure probajte sa lanom za probavu, mene je spasio. Vecer prije namocim usitnjeni lan u mlijeko ili jogurt i iduce jutro ga pojedem (dovoljno je 2 zlice lana) i probava bude odlicna

kris555
    31. Ožujak 2015. 19:18

Hvala za savjet, definitivno ću probat, doktorica je preporučila magnezij 300 ili ujutro topli Donat popiti pa ću i s time probat :)

• antonija2
    01. Travanj 2015. 13:51

Ma suhe sljive su zakon!

Lollypop
    02. Travanj 2015. 18:04

Ja danas imam problema sa proljevom...4x...i apetit mi je slab, a kad i pojedem nesto zeludac me boli. Je li moram na hitnu? Mislila sam mozda ako bas zagusti sutra poc, strah me da nije neka bakterija.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Baby1
    02. Travanj 2015. 19:55

ajoj, možda je viroza neka, ne znam šta da ti kažem... Ja često imam te crijevne viroze, ali nisam imala u trudnoći. Meni obično prođe za 1-2 dana. Ako ti ne bude bolje moja preporuka je da svakako odeš...

Ryanne
    10. Travanj 2015. 08:00

Lanene sjemenke se mogu ponašati kao hormon estrogen i izazivati kontrakcije. Ali ja mislim da mala količina ne bi smjela smetati. Ja ga par puta tjedno (po žlićicu) stavljam u smoothie za probavu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.